2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
سلام عزیزم نه فک نمی کنم ب اینا ربطی داشته باشه. فرتیل و کیوتن رو من ۳-۴ ماه پشت سر هم داشتم و سر مو ...

نمیدونم اخه جلوگیری داشتیم(عذرمیخوام)

استرس ندارم

فقط میخواستم طبق زمانبندی پیش بره

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که هنوزم دقیق نمیدونم چند هفته ام😐 سونو nt یه چی گفت، آنومالی یه چی دیگه، دکترمم یه چیز دیگه میگ ...

بهاره جون فک کنم بیشتر ان تی رو مدنظر قرار میدن، منم شنبه نوبت دکتر دارم میپرسم ببینم چی می گه 🌹

نمیدونم اخه جلوگیری داشتیم(عذرمیخوام) استرس ندارم فقط میخواستم طبق زمانبندی پیش بره

ان شاالله که خیره. میخوای ی چند روزم صبر کن نیومد ی سر برو پیش دکتر یا تماس بگیر باهاشون احتمالا بگن امپول پروژسترون بزنی یا هم ک منتظر باشی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم هرچی ب دکتر میگم میگه نیازی نیست فعلا شیاف روزی دوتا داده و قرص ولی خیلی استرس دارم  عزیزم ...

گلم نمی دونم طول سرویکس ات چنده وهفته چند بارداری هستید.

من روزی یه شیاف،بعدش یه روز در میون،الان دو روز درمیان

قرص نداشتم.امپول فمولایف۲۵۰  اول هفته ای یه بار ،الان ده روز یه بار که فردا آخری اش می زنم.دکتر منم هر چقدر اصرار کردم سرکلاژ نکرد.۱۸ هفته ۳۰ بود که ۳۰ لب مرز 

از ۱۸ هفته تا ۲۶ هفته خونه دراز می کشیدم یه کوسن مبل می ذاشتم زیر پام.۷۰ درصد مواقع همسرم شام ونهار می گرفت اگه اگه غذا می پختم در حد سبک وزود.ظرف اگه می شستم تکه تکه.حموم ده روز یه بار می رفتم یه چهارپایه کوچیک نه ها اندازه نشیمن گاه صندلی می ذاشتم با اب ولرم ۳ تا ۴ دقیقه  دوش می گرفتم.مطلقا از خونه بیرون نرفتم جز برای زدن امپول.

خونه در حد خوردن غذا ودارو ومیوه بلند می شدم تو خونه می چرخیدم.

۲۶ هفته رفتم سونو دوباره اندازه  گرفت شده بود ۳۲.

دیگه بعدش کارای معمول خونه وخودم انجام میدم ولی با احتیاط.بیرونم همچنان نمی رم ۹۰ درصد وقت ها خونه ام.

دیگه هم دکترم نیاز ندید اندازه بگیره

الان ۳۴ هفته ام

واینکه منم یادمه خیلی زیاد نکران بودم اینم بگم اگه رعایت نکنید خدای ناکرده میاد پایین. 

شادی صدام کنید
نمیدونم اخه جلوگیری داشتیم(عذرمیخوام) استرس ندارم فقط میخواستم طبق زمانبندی پیش بره

عزیزم شما تعیین جنسیت انجام دادین ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
به حق شیر خواره ی  امام حسین که خداوند به زودی دامنت رو سبز میکنه دوست عزیزم برات آیت الکرسی خو ...

مرسی مهربونم 

انشاالله که خودت هم به زودی زود مامان بشی و انتقال خوبی داشته باشی منم واسه مثبت شدنت ایه الکرسی میخونم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام دوستای عزیزم منم امروز رفتم سرکلاژ شدم فعلا خونریزی کم دارم با یه کم درد که دکتر میگه طبیعیه ا ...

ان شالله همچی ب خیر وراحتی بگذره برات عزیزم نی نی هارو سالم وصالح بغل بگیری خوشگلم 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

دوستان من آزمایش اول بارداری دادم 

روبلا را زده 160😭😭😭ینی خیلی خطرناکه لطفا اگه کسی اطلاعی داره بگه چکارکنم خواهش میکنم 🙏😢😢

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
گلم نمی دونم طول سرویکس ات چنده وهفته چند بارداری هستید. من روزی یه شیاف،بعدش یه روز در میون،الان د ...

سونو انومالی که ۱۷ هفته بودم طول سرویکس ۳۲ زد الان ۱۸هفته و پنج روزم 

مرسی عزیزم از توضیحاتت منم باید استراحت مطلق باشم چون دو قلو هم دارم انشالله ک کاری نشه 😭 کاش منو هم سرکلاژ میکرد خیالم راحت میشد ولی هرچی گفتم گف نیازی نیست خدا خودش بخیر بگذرونه 😓

سونو انومالی که ۱۷ هفته بودم طول سرویکس ۳۲ زد الان ۱۸هفته و پنج روزم  مرسی عزیزم از توضیحاتت م ...

خدا حفظ کنه دوقلوهات 

۳۲ تو ۱۸ هفته خوبه فقط چون دو قلو داری خیلی مراقب باش نکته هایی که بهت گفتم منم از نی سایت ونی پلاس خانم ها راهنمایی کردند بهشون عمل کن به امید خدا به سلامت هفته های بارداری ات می گذرونی.

شادی صدام کنید
دوستان من آزمایش اول بارداری دادم  روبلا را زده 160😭😭😭ینی خیلی خطرناکه لطفا اگه کسی اطلاعی ...

سلام عزیزم

نگران نباش نرماله

اگر ای جی جی مثبته بخاطر واکسن بچگی یا ابتلا در کودکی هست:

IgG مثبت همراه با IgM منفی: نشان‌دهنده واکسیناسیون و یا عفونت پیشین به ویروس سرخجه است. این افراد نسبت به عفونت مجدد مصونیت دارند.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست