2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
اصلا بد به دلت راه نده گلم به هر چی فکر کنی همون اتفاق می افته   از قانون جذب استفاده کن ب ...

🥹🥰

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

رسول خدا (صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم) فرمود«از خوش یمنی و خوبى زن است که اوّلین فرزندش دختر باشد.»

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله عزیزم میدونم استرس خاص خودتو داری بازم بهش فکر نکن گلم قرار نیست اتفاق تکرار بشه برو از ...

فداتشم التماس دعا دارم از تک تکتون دعا کنید اینبار بغلم خالی نمونه شرمنده اینهمه زحمت شوهرمم نشم 😔😔بنده خدا از سرکار اومده داره کارا خونه رو میکنه عذابه برام

چرا گلم 48 ساعت بعدش 1352 شده بود بتا حالا دکتر گفت هفته بعد بیا فعلا آزمایش اول بارداری باید بدم

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
من که هنوزم دقیق نمیدونم چند هفته ام😐 سونو nt یه چی گفت، آنومالی یه چی دیگه، دکترمم یه چیز دیگه میگ ...

معمولا nt از همه شون معتبر تره از روی ان تی تاریخ سز میدن

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
سلام آلا جون خوبی نینیامون خوبن فدای دل مهربون هر دوتاتون برم عزیزانم خیلی شرمندم کردین الهی زندگی ...

قربووونت برم عزیزم😘😘 کاری نکردم. خدا پشت و پناه شما و مهتاب عزیز باشه❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@atrin_arsen_atrina     عزیزم امشب به نیابت از طرف مهتاب جون، نماز استعاثه به امام زمان ...

سلام الا جون خوبی

چخبر تو چه مرحله ای هستی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
انشاالله خدا به دلت صبوری بده  اصلا تو این شرایط نمیدونم چی بگم که اروم بشی معمولا مرکز میگه ...

سلام طوطیااا جام خوبی

چند هفته ای😍

نی نی چیه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام الا جون خوبی چخبر تو چه مرحله ای هستی

سلاااام چطوری عزیزم😍😍؟ نی نیای گلت خوبن؟

قربونت برم. منم هفته پیش بالاخره رفتم انتقال. تو مرحله التماس دعای شدیدم😅😘❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلاااام چطوری عزیزم😍😍؟ نی نیای گلت خوبن؟ قربونت برم. منم هفته پیش بالاخره رفتم انتقال. تو مرحله ا ...

فدات عزیزم خوبن خداروشکر در حال سرویس کردن ما هستن خداروشکر🤣

وای خداروشکر

کاش یه هفته دیرتر میومدم 😰😯

انشاالله که به دل خوش میای خبر شادی به ما میدی

سلام طوطیااا جام خوبی چند هفته ای😍 نی نی چیه

🥺🥺 متاسفانه نی نی آسمونی شد.

ان شاالله به حق باب الحوائج ع خیییلی زود طوطیا جون خبر اومدن نی نی گلشو بده❤️😍

وای الان دیدم چقدر نوشتم خداروشکر🤣🤣🤣🤣

فدات عزیزم خوبن خداروشکر در حال سرویس کردن ما هستن خداروشکر🤣 وای خداروشکر کاش یه هفته دیرتر میومد ...

ااای جاااانم😍 خداحفظ شون کنه ان شاالله❤️

اینم خدا برا من خواست ی هفته زودتر بیای که برام اساسی دعا کنی😅

🥺🥺 متاسفانه نی نی آسمونی شد. ان شاالله به حق باب الحوائج ع خیییلی زود طوطیا جون خبر اومدن نی نی گ ...

چرا اخه

چند هفته

خیلی ناراحت شدم😥

ااای جاااانم😍 خداحفظ شون کنه ان شاالله❤️ اینم خدا برا من خواست ی هفته زودتر بیای که برام اساسی دعا ...

بخدا فقط به نیت تو اومدم نی نی سایت😅

فسقلا خوابیدن گفتم بذار برم تاپیک میکرو یه سر بزنم😍خیلی خوشحال شدم

انشاالله خواست دلت با خواست خدا یکی بشه