2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
عزیزم این چه حرفیه تمام زنان دنیا لیاقت حس ناب مادرانگی رو دارن اما واقعا ما مادرای خوبی میشیم چون ب ...

🥹🥹

خدا منو لایق بدونه برای مادر شدن...

ولی می‌دونم مادر شادی میشم براش😍پایه همه کاراش

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

این فکرا رو نکن عزیزم وقتی خدا این عشق رو تو وجودت نهاده یعنی هم لایقی هم بهش میرسی مطمئن باش وعده خ ...

قربونت برم عزیزکم 🫀🫂

قطعا همینطوره😍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش عزیزم از من بخاطر پارگی کیسه بود تامیتونی استراحت باش اگه دکترت صلاح دید پساری هم بزار کم ...

چقدر سختی کشیدی واقعا

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
من تهرانم عزیزم با دکتر فروتن فردا قراره ضخامت اندومتر رو دکتر ببینه اگه اوکی بود همین هفته prp &nbs ...

پس نزدیک انتقالت انشالا مثبت میشی عزیزم انگار این ماه خیلی خبرای خوبی میشنویم خیلیا انتقال دارن منم آخرای ماه پریود میشم خرداد میوفته انتقالم 

عزیزم بهار جان از ما جلوتر هستن؛من و شما؛نارنجستان و سحر جون فکر میکنم چند روز اختلاف هستیم؛من امروز ...

کویین جان خوبی؟ 

اوکی عزیزم  مرسی میخواستم بدونم دقیق کی رفتن برای غربالگری دوم

🛑🛑🛑🛑🛑سلام خانما یه سوال دارم سواب داره هر کی می‌دونه جواب بده دوستم برا ان تی رفته سونو بهش گفتن ضربان قلب بچت بالاست ۲۰۰ هست گفتن بهش خطر داره. حالا دوستم شهرستانه نمیتونه بره مام چون هماتوم داره باید استراحت کنه دکتر شهرستانش قرص آسپرین شو قطع کرده ولی هنوز آنوکسا رو تزریق میکنه.خ نگرانه که جنین چیزیش نشه.اینم از اطلاعات سونوش لطفا کسی چیزی می‌دونه بگه.🛑🛑🛑🛑🛑🛑

11 هفته و 4 روژ
CRL=47mm
FHR=200pm مختصری تاکی کارد
NT=1.3mm

سلام مامانای خوشگل..ممنون از همه بخاطر دلگرمیایی که دادین😍 دوتاجنین بلاست برام انتقال دادن و ال ...

ان شاالله هر دو محکم بچسبن به دلت و قلبت شاد بشه. 

مواظب خودت تو دوران انتقال باش. 

خوش خبر باشی. 

سلام دوستان خوب هستید،من بعد از چند سال دوباره مهمون این تاپیک شدم، یک ای وی اف موفق داشتم و حالا می‌خوام برای بچه دوم اقدام کنم

ان شاءالله از پریود بعدی داروهام شروع میشه

محتاج دعاهای شما دوستان هستم

پس نزدیک انتقالت انشالا مثبت میشی عزیزم انگار این ماه خیلی خبرای خوبی میشنویم خیلیا انتقال دارن منم ...

ممنونم عزیزم انشاالله شما و همه ی مامانای منتظر جوابشون مثبت بشه توکل به خدا

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام مامانای خوشگل..ممنون از همه بخاطر دلگرمیایی که دادین😍 دوتاجنین بلاست برام انتقال دادن و ال ...

عزیزم برات آیة الکرسی خوندم انشاالله مبارک باشه نی نی های تو دلت که محکم بگیرن ولت نکنن :)

استراحت کن دو هفته دیگه با خبرای خوب خوشحالمون کنی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن