2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047844 بازدید | 684628 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا دستاتو خالی نمیزاره عزیزم، ایمان دارم بهش که میگم اگه برای خوابت به نظرم هیجانی رو فعلا بی خیال ...

ان شاالله خدا دست هیچکدوممون رو خالی نزاره 🤲🤲💐💐 آره هیجانی رو باید فاکتور بگیرم .شنا رو بیشتر به خاطر عفونت میترسم وگرنه سابق بر این هفته ای سه بار میرفتم حالا تلاش میکنم حداقل هفته ای دوهفته ای یکبار برم از کم شروع کنم تا ببینم چی میشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
انشاءالله     الهی قربونه مهربونیات بشم من     همچنین این روزا به زودی نصیب خود ...

خدا نکنه عزیزم❤️❤️💐 ان شاالله عزیزم💐❤️🌺

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
کلینیک تابان، اینترنتی وقت بگیرید آزمایشها چند روزه آماده میشه؟

مرسی بله اینترنتی گرفتم برای خرداد ماه .برای من تقریبا نزدیک یکماه طول کشید تا آماده بشه 

دوستان من چندین عدد آنوکساپارین ۴۰۰۰ دارم که دیگه نمیتونم استفاده کنم باید دوز ۶۰۰۰ بگیرم برای سیکلم به نطرتون داروخانه ها با قیمت پایینتر ازمن میگیرن ؟🙃🙃

یه دنیا ممنون عزیزم آره هر موقع می‌خوام شروع کنم استرسم زیاد میشه دیروز به همسرم گفتم واقعیتش یکمم ق ...

ان شاالله دغدغه مالیت برطرف میشه و سیکلت رو شروع میکنی عجله نکن پس کارهای مربوط به گرم کردن رحم و ... انجام بده .پولشم خدا از یه جایی که فکرشم نمیکنی جور میکنه ❤️🌺

دوستان من چندین عدد آنوکساپارین ۴۰۰۰ دارم که دیگه نمیتونم استفاده کنم باید دوز ۶۰۰۰ بگیرم برای سیکلم ...

سلام عزیزم

نه داروخانه به هیچ وجه قبول نمیکنن

اگر  بشه میتونی  با قیمت کمتر به دوستانی که اینجا هستن و با قیمت ازاد تهیه میکنن بدی که براشون صرف داشته باشه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بهار جان دقیق کی رفتین برای غربالگری دوم، هم سونو هستش هم ازمایش خون؟؟

هجده هفته و سه روز رفتم.

فقط سونو. دیگه آزمایش خون نداره

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
اره لبوب و برا همسر منم تجویز کرده بود خوب بود اما گرده نخل اصلشو پیدا نکردم  و اینکه سردی باع ...

نمیدونم عزیزم نسخه من با دوستم خیلی فرق داشت . عزیزم من گرده نخل اصل رو از داروخونه سلامتکده بهشت خریدم . توی پارک شهر تهران