2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
اینو ببین نگار خودت بودی که باهم بودیم الهی شکر که تموم شد اون روزا

😭😭😭😭آخ خدایا شکرت هزارااااان بار شکرت ان شاء الله ب زودی تو هم با بی‌بی مثبت بیای و ذوق زدمون کنی 

بی صبرانه منتظر اون روزم😍😍😍😍

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
😍 سری قبل همسرم به اسنپ گفت خانمم عمل کرده لطفاً آروم برید بنظرت صندلی جلو بشینی تا آخر صندلی ...

بهتره دراز بکشی عقب عزیزم 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر بله ، بعد پانکچر هایپر شدم و شکمم شدیدا اب آورد . چون عمل کردن و آبکشو کشیدم دکتر گفت ۳،۴ م ...

خدابراتون حفظش کنه🌺🌺🌺🌺

مشکلتون چی بودکه رفتید سراغ ای وی اف؟

خدایابه امیدخودت🌺
خداروشکر بله ، بعد پانکچر هایپر شدم و شکمم شدیدا اب آورد . چون عمل کردن و آبکشو کشیدم دکتر گفت ۳،۴ م ...

خدا رو شکر که طبیعی باردار شدید ان شاالله که سالم و صالح باشه و بشه چشم و چراغ خونتون. ببیخشید می تونم بپرسم مشکلتون چی بود و طب سنتی چه توصیه ای براتون کرد

ما هیچ کدوم مشکل مشخصی نداریم و تو بررسی ها چیزی پیدا نکردن یه بار طبیعی باردار شدم و یه بار میکرو مثبت شد و دوبارم انتقال منفی داشتم و البته یه آیو آی منفی

یه دنیا ممنون میشم اگه حتما بپرسی برا زبون سفید و خلط پشت گلو ن ایام پریودی نمیرم حموم فقط اگه لک بب ...

باشه گلم فردامیخوام برم پیشش روغن بخرم روغنم تموم شده میپرسم

بلغورگندم وبریزتوقابلمه سه برابرش اب بریز من قابلمه ۴نفره براحلیم دونفربرمیدارم مثلا،بعدکه اب جوشید زیرشوکم کم می کنم قُل خورد یکی دوتیکه گوشت گوسفندی بااستخون میندازم اولاش زیادهم زدن نمیخواد چون اب داره

اخراش یک ساعت اخر که کم میشه هم میزنم نچسبه خودت متوجه میشی کی هم بزنی 

اواخرش یکم نمک اضافه می کنم

دم خوردن من روغن داغ وزدچوبه درست می کنم(سلیقه ایه)

بعدمیریزم روکاسه حلیم یکم دارچین وکجدمی پاشم وتامام☺️

بعضیا بانمک میخورن م یکم توظرفم شکرمیریزم

خدایابه امیدخودت🌺
بهتره دراز بکشی عقب عزیزم 

عزیزم مبارک باشه عزیزم میخاستم ببینم اون دو انتقال قبلا نتیجشون چی بود

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نگران نباش منم همینجور شدم دقیقا😍😍😍 لک دکتر گفت بخاطر انتقاله دهانه رحم تحریک میشه  من صبح ...

ااای جااانم😍😍 خدا کنه برا منم باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی آمین عزیزم.امیدوارم اینبار خدا لطفش شامل حالمون کنه پری جان راستی پری تو ازمایش ایمنی دادی.ایم ...

ایمنی انعقادی کاریوتایپم دادم خدارو شکر مشکل نداشتم ولی گفت درصد موفقیتو بالا میبره

خدابراتون حفظش کنه🌺🌺🌺🌺 مشکلتون چی بودکه رفتید سراغ ای وی اف؟

ممنونم عزیزم سلامت باشی ، ۴ سال پیش توی هفته ۱۶ متاسفانه بچم سقط شد و بعدش یک سال و نیم باردار نشدم . علتش مشخص نشد فقط تنبلی تخمدان خفیف داشتم ولی چون سنم زیاد بود دکترم فرستاد مرکز ناباروری و اونا هم آی وی اف رو شروع کردن