2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
عزیزم این آمپولی که خانوم میگه چی هست...برای ماهایی که اولین باره ivfمیکنیم هم دکتر تجویز میکنه؟؟دکت ...

بهش میگن چسب جنین. ظاهرا برا لانه گزینی کردن جنین خوبه 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم خوبه آزمایششون . مخصوصا که a ۳۰ درصد دارن. برا همسر من صفر بود. مورفولوژی هم که ۴ هست. ان شاال ...

ممنون خاهره مهربونم😘😘🥰🥰کی بسلامتی انتقالته

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امپول پروژسترون بهتره صبح تزریق بشه ولی روتین دکتر من اینطوری بود کاری به ساعت امپولت نداشت گفت قبل ...

ممنووونم گلم . خدا خیرت بده ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون خاهره مهربونم😘😘🥰🥰کی بسلامتی انتقالته

ان شاالله فردا.

ممنون میشم دعا کنین دل درد پریودی دارم یکم نگرانم

سلام دوستان امروز رفتم دکتر ۸ هفته و ۴ روز بودم سونو کرد  گفت متاسفانه رشدی نکرده و صدای قل ...

سلام عزیزم دلم...اتفاقی که برات الان افتاده دقیقا ۳ سال پیش واسه منم افتاد..آزمایشم مثبت شد بارداری طبیعی....مادربزرگم فوت شدن و من هنوز نمیدونستم باردارم خیلی بی‌تابی میکردم..متوجه شدم باردارم و همه خوشحال  رفتم سونو  گفت قلب بچه ایستاده و تو هشت هفتگی رشدش متوقف شده...و من ۱۰ هفته بودم و کورتاژ شدم 

خیلی گریه کردم و ناامید...من هنوزم فکر میکنم بخاطر فوت مادربزرگم  بچم قلبش وایساد ولی ما که نمیتونیم در مقابل خواسته ی خدا  مقاومت کنیم  هر اتفاقی حکمتی داره گلم 

از رحمت خدا ناامید نشو هیچوقت 

دنیا که به آخر نرسیده  دکتر و دارو  فراوون 

تو شوهرتو داری  خدا سایش رو هزار سال رو سرت نگه داره بزار  این دوران بگذره  یاعلی بگو  از اول شروع کن 

ان شاالله فردا. ممنون میشم دعا کنین دل درد پریودی دارم یکم نگرانم

عزیزم خیلی دعات میکنم امیدوارم خدا لایق بدونه و دعام قبول بشه نگران نباش فردا همه چی خوب میشه انشالا 

دکتر من اصلا راجبش حرفی نزد..شما از دکترت سوال کردی بیا ب ماهم بگو که چی گفت

چشم. ب منم دکتر نگفته فقط همون اول بهشون گفتم احتمال زیاد فرصتم فقط همین ی بار باشه هر کاری لازمه رو انجام بدیم

عزیزم خیلی دعات میکنم امیدوارم خدا لایق بدونه و دعام قبول بشه نگران نباش فردا همه چی خوب میشه انشالا ...

قربوونت برم عزیزم 😘😘 شرمنده محبتتونم❤️

نگران نباش الا جوون  یکم دراز بکش امپولتو ک بزنی بهتر میشی

ممنونم . چشم❤️

سلام دوستان  کسی هست واسه سیکل انتقال آمپول سینافکت طزریق کرده باشه آمپولو با چ زاویه ای وارد ...

من استفاده کردم ماه قبل انتقال 

با سرنگ انسولین مقداری که دکتر دستور داده میکشی مثل انوکساپارین نود درجه اطراف ناف زیرجلدی میزنی

سلام دوستان من روز نهم انتقال هستم دوتا جنین.امروز بی بی چک گذاشتم فوری یه خط کمرنگ ولی واضح هم ظاهر ...

مبارکه عزیزم بله که مثبته 😍😍برای ما منتظرا هم دعا کن 

داروهاتون چی بود عزیزم