2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048040 بازدید | 684638 پست
عزیزم از هفته۸میشه با اطمینان راجب داشتن یا نداشتن قلب صحبت کرد قبل از اون واقعا زوده

شما هم مثل من بودین؟

میشه برای نی نی دار شدنم صلوات بفرستی،خدایا یعنی من لیاقت مادر شدنو ندارم🥹😭

خانمها من فقط اینجا می خوام بدونم کسی مثل من بوده که تو هفته ی شش سونو واژینال داده باشه و قلب جنینش رو ندیده باشه؟

میشه برای نی نی دار شدنم صلوات بفرستی،خدایا یعنی من لیاقت مادر شدنو ندارم🥹😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمها من فقط اینجا می خوام بدونم کسی مثل من بوده که تو هفته ی شش سونو واژینال داده باشه و قلب جنینش ...

بله عزیزم یکی از دوستان من ، باردار که شد بتا خیلی کم رشد میکرد خیلی نگران بود

بعد هر چی ام سنو می‌رفت قلب دیده نمیشد تو ۱۲.۱۰ هفته قلب جنینش رویت شد خدارو شکر

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم من اصلا راجب ایم موضوع اطلاعات ندارم...صبر کن دوستان میان جواب میدن انشاالله که ی عفونت ساده ه ...

ممنون عزیزم واقعا نگرانم

چون قبل از اینکه متوجه بشم اینجوری شدن ببخشید میگم رابطه داشتیم و من ماه دیگه انتقالمه

نگران انتقالم ، روز ۱۴ سیکل قائدگی هستم 

پریود بشم میرم تو سیکل انتقال 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نگران نباش یه دوره انتی بیوتیک میخوره خوب میشه ولی عفونت برگشت پذیری هست شاید نیاز باشه چند دوره درم ...

عزیز دلم بیشتر نگران انتقال خودمم

چون. همسرم با دارو مشکلشون قطعا رفع میشه

بهش گفتم تا انتقال دیگه رابطه نداریم😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شرمنده قربونت برم چون اطلاعاتی نداشتم نتونستم چیزی بگم. کار خوبی می کنی.ان شاالله که مشکل خاصی نیس.

فداتشم مهربونم 🫶😘

پسفردا زنگ میزنم نوبت میگیرم ، 

این تعطیلات مهمون داشتم تا فردا هستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتما برن دکتر عزیزم شاید عفونتی چیزی باشه

خیلی ناجوره ، انگار جوش چرکیه

بیشتر از این توضیح نمی‌دم که حالتون بد نشه🤢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم خوبی؟ عفونت در مردان فک نمیکنم مثل جوش ظاهر بشه فقط ممکنه تو مایعه منی باشه یا ادرار که ب ...

عزیزم ببخشید میگم

با دستم که از انتها میکشمش جلو ، از سوراخ چرک در میاد در حالت عادی ، نه مایع منی نه ادرار

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببرش پیش دکتر امیر جنتی دکتر خوبیه 

😘😘

ممنون عزیز دلم

ابن سینا هستن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قبل انتقال هر سری به من قرص عفونت میداد اگه بهت بده دیگه جای نگرانی نیست

آره سری قبل به منم داد🥺

من تابحال عفونت نگرفتم آخه ، فکر میکنم عفونتم اگه باشه داخل لگن باشه که قابل دید نباشه🤔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هییییچ دارویی نمی‌خورم نشسته بودم یهو خیس شدن ، هیچ رنگو بویی هم نداره  خیلی ترررسیدم

ان شاالله ک چیزی نیس. رفتی دکتر بگو بهش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من هییییچ دارویی نمی‌خورم نشسته بودم یهو خیس شدن ، هیچ رنگو بویی هم نداره  خیلی ترررسیدم

من مجرد بودم همیشه اینجوری میشدم یهو یه چیزی ازم می‌ریخت مثل آب فقط خیس میشدم نه لژ دار بود ، نه بو داشت ، ن رنگ

دکتر که رفتم گفت بخاطر تخمک گذاریته :/

1
5
10
15
20
25
30
35
40