2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست

سلام ببخشید این توضیحات که در اول تایپیک در مورد تشکیل قلب جنین گفته شده تا چه اندازه درسته،خواهش می کنم اگه کسی شرایطش مثل من بوده بیاد توضیح بده

من هفته ششم با سونو واژینال قلب جنینم دیده نشده،روز 15 انتقال بتای من 764 بود،حالا برام نوشته تکرار سونو ده روز دیگه،کسی شرایطش مثل من بوده؟بعدش قلبش تشکیل شده؟

میشه برای نی نی دار شدنم صلوات بفرستی،خدایا یعنی من لیاقت مادر شدنو ندارم🥹😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش می کنم جواب بدید بلکه از نگرانی دربیام😓

عزیزم صبر کن دوستان با تجربه میان جواب میدن

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام ببخشید این توضیحات که در اول تایپیک در مورد تشکیل قلب جنین گفته شده تا چه اندازه درسته،خواهش می ...

عزیزم من شرایط مثل شما نداشتم اما خیلی ها رو دیدم که شش هفته قلب جنسن رو تو سونو ندیدن و هفته بعد که رفتن تشکیل شده بوده 

ببین نه اینکه تشکیل نشده باشه چون قلب جنین قطعا تشکیل شده ولی گاها به علت کیفیت پایین دستگاه سونو و یا ماهر نبودن دکتر سونو قلب دیده نمیشه و هفته بعدش که جنین بزرگتر میشه قابل رویته و ضربان دارره الان فقط و فقط ارامش داشته باش و به خودت استرس نده ان شالله که هفته دیگه میری و ضربان قلبش رو میشنوی

عزیزدلی، اگه قابل باشم حتما چشم، با هر بار تکونی که فسقلی داره، فقط از خدا میخوام هیچ خانمی چشم انتظ ...

قربون قلب مهربونت  خدا حفظ کنه نی نی تو عزیزم سالم و سلامت باشه انشاالله

عزیزم من شرایط مثل شما نداشتم اما خیلی ها رو دیدم که شش هفته قلب جنسن رو تو سونو ندیدن و هفته بعد که ...

ممنون از جواب تون عزیزم،انشالله همانطوری که میگین باشه🙏

میشه برای نی نی دار شدنم صلوات بفرستی،خدایا یعنی من لیاقت مادر شدنو ندارم🥹😭

بچه ها ببخشید من مهمون داشتم ی وعده استرادیول رو فراموش کردم بخورم. الان یادم افتاد. به وقت بعدی هم ۱/۵ ساعت مونده. ب نظرتون اون موقع دو برابر بخورم یا بی خیالش بشم همون اندازه همیشگی رو بخورم؟ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها خوبین  نشسته بودم یهو لباس زیرم  خیس شد  ترسیدم  بچه ها از چی می‌ ...

نگار جون دارو اینا داری الان؟ منم ی چند وقته اینجوریم. مخصوصا وقتی زیاد سرپام خییییلی عذر میخوام قشنگ حس میکنم ی آبی بیرون میاد و لباسم خیس میشه. هیچ بو و رنگی هم نداره. نمیدونم از چیه. من فک کردم شاید  اثر داروهاست

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من به یه مشکلی خوردم که گفتنش اینجا سخته  فقط یه سوال ، ممکنه داخل آلت آقایون جوش چرکی در بیاد ...

دوستان کسی اطلاعی نداره؟

همسرم میگه از اونجاش ، خون هم میاد همراه با چرک

می‌خوام زنگ بزنم اورولوژی ابن سینا ببرمش اونجا😞

فقط نمیدونم کدوم پزشک بهتره

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها ببخشید من مهمون داشتم ی وعده استرادیول رو فراموش کردم بخورم. الان یادم افتاد. به وقت بعدی هم ...

خوبی عزیزم..اگر ی وعده یادت رفت و به وعده ی بعدی نزدیک بودی  همون  ی دونه قرص رو بخور دیگه دوبرابرش نکن  خودم یادم رفت استرادیولمو از دکتر ک سوال کردم اینو گفت 

دوستان کسی اطلاعی نداره؟ همسرم میگه از اونجاش ، خون هم میاد همراه با چرک می‌خوام زنگ بزنم اورولوژی ...

عزیزم من اصلا راجب ایم موضوع اطلاعات ندارم...صبر کن دوستان میان جواب میدن انشاالله که ی عفونت ساده هست و به دارو رفع میشه نگران نباش 

دوستان کسی اطلاعی نداره؟ همسرم میگه از اونجاش ، خون هم میاد همراه با چرک می‌خوام زنگ بزنم اورولوژی ...

نگران نباش یه دوره انتی بیوتیک میخوره خوب میشه ولی عفونت برگشت پذیری هست شاید نیاز باشه چند دوره درمان بشه

شرمنده قربونت برم چون اطلاعاتی نداشتم نتونستم چیزی بگم. کار خوبی می کنی.ان شاالله که مشکل خاصی نیس.