2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
نه قربونت برم به هر حال بیماریه دیگه پیش میاد حتما برید دکتر و ان شاالله درمان میشن

ممنون مهربونم 🫂♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما اگه رابطه داشتی با کاندوم باشه چون عفونتش قابل انتقاله

🥲

نه نمی‌دم دیگه

چون ۱۵ روز دیگه پریود میشم ، بعدشم که سیکل انتقاله

مگه نمیگن رابطه نباشه ؟ 🤔

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزیزم واقعا نگرانم چون قبل از اینکه متوجه بشم اینجوری شدن ببخشید میگم رابطه داشتیم و من ماه د ...

اگر مشکلی پیش بیاد قطعا تا چندروز آینده پیش میاد که شمام عفونت بگیری که مهم نیست دارو میخوری ظرف ی هفته خوب میشی نگران نباش

من مجرد بودم همیشه اینجوری میشدم یهو یه چیزی ازم می‌ریخت مثل آب فقط خیس میشدم نه لژ دار بود ، نه بو ...

خدا کنه 

چی میشه طبیعی باردار بشم...🥺🥺🥺🥺

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

@ترسو68   سلام امروز رفتم بیرون یکم برای بچه خرید کردم امدم خونه یک لکه خیلی کوچیک خون امد امد درد ندارم به دکترم گفتم گفت برو بیمارستان اما می ترسم شیاف گذاستم دراز کشیدم 🥺🥺🥺

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
@ترسو68   سلام امروز رفتم بیرون یکم برای بچه خرید کردم امدم خونه یک لکه خیلی کوچیک خون امد ام ...

عزیزم اگرم رفتی بیمارستان اصلا نزاری معاینه کنن اصلا اصلا یه وقت کیسه آبت پاره میشه خدای نکرده

عزیزم اگرم رفتی بیمارستان اصلا نزاری معاینه کنن اصلا اصلا یه وقت کیسه آبت پاره میشه خدای نکرده

از همین ترسیدم هر کس میاد یک سیخ میزنه بدتر می کنه آمپول پروژسترون ۲۵۰رو زدم شیاف هم گذاشتم خداروشکر دیگه نیومد یک بار بود کلا بیمارستان نمیرم 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
@ترسو68   سلام امروز رفتم بیرون یکم برای بچه خرید کردم امدم خونه یک لکه خیلی کوچیک خون امد ام ...

الان چی بهت بگم قربونت برم.من هنوز که هنوز تو حیاط نمیرم.

بعد تو با سرکلاژ وطول دهانه رحم ۲۶پا میشی خرید؟

باور کن از سر هوس وکلافگی استراحت پاشدم روی اجاق گاز یه کیک ساده پختم همش میگم نکنه برای نی نی بد باشه.

شادی صدام کنید

بیمارستان بری که هزار جور بالا وپایین ات می کنند استراحت کن فقط.اون لکه خون هم نمی دونم دلیل اش چیه ولی تنها چاره ات همون استراحت کردن.

استراحت گلم .دراز بکش فقط حتی نشین.

شادی صدام کنید
از همین ترسیدم هر کس میاد یک سیخ میزنه بدتر می کنه آمپول پروژسترون ۲۵۰رو زدم شیاف هم گذاشتم خداروشکر ...

آره عزیزم دور از جونت از یکی همینجوری شد مجبور شدن بچه رو دربیارن چند ماه بیمارستان بود بچه الانم مشکل مغزی داره؛من گفتم اگه مجبور شدی بری حواست حتما باشه؛الانم ان شاالله چیزی نیست استراحت کن نهایتش خیلی نگران بودی یه سونو برو که چک بشی