2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پروژسترون و آنوکسا دیگه نه اگه روزانتقالم حساب کنم امروز روز12م

اگه امپول ازاد سازی نداشتی پس مثبته هرروز باید سر ی تایم بزنی و مارک بی بی ات هم یکی باشه بعدم روز در میون باید متوجه تغییرش بشی

خداحفظتون کنه که انقدر مهربون ودلسوزید واقعا تعجب کردم فرمودید ساروگیت هستید چون مثل شمادلسوزودغدغه ...

خیلی ممنونم عزیزم شما لطف دارید این کار وظیفه و مسئولیت میاره و منم وقتی رفتم جلو باید پذیرا باشم و همه چیز رو درست و دقیق انجام بدم؛بله عزیزم من یه دختر۵ساله و یک پسر ۳ساله دارم بعد از انتقال کارارو شوهرم انجام میدادن مرخصی گرفته بودن و تا روز جواب آزمایش بارداری کمک حالم بودن منم خیلی کم در حد کارهای سبک مثلا غذا درست کردن چند روز یکبار انجام میدادم

الانم هنوز کارهای سنگینو شوهرم انجام میده هروقت احساس کنم از ادامه دادن کاری خسته دارم میشم میزارم شب شوهرم میاد انجام میده

آها.خیلی مبارکه عزیزم.خدا خیرت بده گلم.الهی بسلامتی بغل بگیرن جیگر گوشه شون.انشالله شما با بچه‌ها تو ...

مرسی عزیزم واقعا فقط میتونم بگم وقتی میبینم این همه دعاهای خوب در حقم میشه میخوام پرواز کنم از شوق مرسی از همتون که اینقدر لطف دارید

خداحفظتون کنه که انقدر مهربون ودلسوزید واقعا تعجب کردم فرمودید ساروگیت هستید چون مثل شمادلسوزودغدغه ...

تعریف نباشه اما دکتر هم که رفتیم دفعه قبل ماسکمو در آوردم خانم دکتر گفت از صورتت میفهمم که چقدر مهربون و مسئولیت پذیری واقعا خیلی منو شرمنده کردن و گفتن از این افراد زیاد میبینم اما همشون سیگار میکشن روابط جنسی متعدد با دوست پسراشون دارن و فقط بفکر پول هستن اما گفت توی چهره شما یه چیز دیگه هست من واقعا دوست داشتم اشک شوق بریزم از خدا خیلی ممنونم که این فرصتو در اختیارم گذاشت تا بشه توشه ای واسه آخرت خودم و خانوادم

تعریف نباشه اما دکتر هم که رفتیم دفعه قبل ماسکمو در آوردم خانم دکتر گفت از صورتت میفهمم که چقدر مهرب ...

خدا خیرت بده دوست عزیز 

همینطوری که امید یه خانواده رو نا امید نکنی و مراقب نگین توی دلت هستی خودت امیدت هیچ وقت نا امید نکنه دلت شاد کنه

دوستان من 4روزه بیبی میزارم ی هاله خیلی کم رنگه اصلا بیشتر نمیشه رنگش ینی منفیه؟ 🥺🥺

عزیز دلم اصلا به خودت استرس وارد نکن نباید بی‌بی چک میزاشتی  من از بی بی چک متنفرم  فقط و فقط استرس میده به آدم ...فکرتو بزار رو آزمایش و حتما و قطعا مثبته 😍

ااای جااانم ولی سمت راستی پررنگ تره ها نه؟ ان شاالله چنددروز دیگه با بتای مثبتت خوشحال مون می کنی😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها میشه اونایی که prp کردن یکم توضیح بدن بهم از روندش ، درد اینام داره؟ 

و در مورد آزمایش پروژسترون تو روز انتقال. این برای چی هست؟ تو محدوده نباشه کنسل می کنن انتقالو؟ من تو انتقالای قبلی نداشتم اینو .

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم از راهنماییت  فقط بخاطر راه دور دو دلم چون حدودا بیست ساعت فاصله دارم تا تهران

طوطیا جان من هم دو سال وقت و انرژی و روان خودم و همسرم و گذاشتم، گفتم شهر خودم باشم راحت باشیم ولی نتیجه نداد، توکل به خدا، شروع کن و تهران حتما انجام بده، انشااله همه سختی هاش با یه نی نی تپل مپل یادت میره ❤

میگذره عزیزدلم سخت نگیر، فقط بعد انتقال تهران یکی دو روز بمون ❤ 

رعنا جون برام دعا کن من فقط یک بسته جنین دارم 😔

عزیزدلی، اگه قابل باشم حتما چشم، با هر بار تکونی که فسقلی داره، فقط از خدا میخوام هیچ خانمی چشم انتظار نمونه ❤❤❤❤ مخصوصا دوستای عزیزم تو این تاپیک 🌿🌱🌿