2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. خیلی سخته. شیر خوردنشون برای اروم شدن مری هست که در اثر بالا اومدن اسید میسوزه.باید دارو ...

سلام گلم بردمشون دکتر سونو کرد گفت هیچ مشکلی ندارن فقط معدشون خیلی پره 

عزیزم به سلامتی انتقال دادی😘🤲 من هم بعد از انتقال سر درد بدی داشتم

نه عزیزم. ان شالله اگه مشکلی پیش نیاد چهارشنبه میرم . محتاج دعای خیرتونم😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله درسته..نمیدونم این موضوع رو چطور ب همسرم بفهمونم   متوجه نیست🤕

همسر است دیگر 😂

همین نوشته های ما رو نشونش بده بگو از خودم نمیگم، دلیل منطقی براش بیار و توضیح بده اینهمه هزینه و زحمت و دارو و آسیبی که بهرحال در اثر داروها به بدنت وارد میشه یه وقت خدای نکرده در اثر یه بی احتیاطی بی جواب نمونه.

سعی کن راضیش کنی حداقل از روز هفتم سیکل به بعد دیگه نزدیکی نداشتی باشید چون ضخامت آندومتر می‌ره بالا احتمال لکه بینی هم می‌ره بالاتر.

بعد انتقال که دیگه اصلا نباید داشته باشید 😐

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان من  چند روز پیش رفتم دکتر برا کارای قبل انتقال  تست پاپ اسمیر و سونو دراب برا ...

سلام عزیزم، دکتر کیست رو داخل تخمدان دیده، بارداری داخل تخمدان خیلییییی نادره، بارداری یا داخل رحمه یا خارج رحم مثل لوله ها ، اون کیست داخل تخمدان بسیار شایع هست. اگر از موعدتون گذشته آزمایش بارداری بدید اگر نه صبر کنید تا موعدتون برسه. درد نوک سینه ممکنه هم از علایم بارداری باشه هم پریود و هم بالا رفتن سطح پرولاکتین. 

ان شاالله که خیره گلم ❤️

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم نه من حقیقتشو بخواین ساروگیت هستم برای یکی دیگه رفتم و همین جنین که انتقال دادم مال۱۲سال پیش ب ...

حسمو نمیتونم بیان کنم خدا زیبایی رو تو همینا گذاشته ممنون که مسوولیت پذیری انشاالله بسلامتی به دنیا بیاد و برا چراغ خونه ای روشنایی باشه 😍😍😍🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
همسر است دیگر 😂 همین نوشته های ما رو نشونش بده بگو از خودم نمیگم، دلیل منطقی براش بیار و توضیح ...

😂😂هر طوربود با منطق بی منطق گذشت ولی اینکه بعدش اصلا نباید باشه رو اطلاع دادم بهش   

من مدام ب هفته ی آینده فکر میکنم و استرس میگیرتم🥺