2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
بچه ها میشه اونایی که prp کردن یکم توضیح بدن بهم از روندش ، درد اینام داره؟  و در مورد آزمایش ...

عزیزدل من پی ار پی رحم انجام دادم، رفتم ازمایشگاه و خون ازم گرفتن و بعد پلاسمارو بهم دادن و بردم مطب، بعد با سوزن مخصوص، به داخل رحم تزریق شد، 

اصلا درد نداشت، مثل یه معاینه ساده بود، ❤

تو مطب خود دکتر انجام داد 

بچه ها میشه اونایی که prp کردن یکم توضیح بدن بهم از روندش ، درد اینام داره؟  و در مورد آزمایش ...

الا جان یک سرنگ ازت خون میگیرن نیم ساعت بعد پلاسمای جدا شده که اندازه یه سرنگ انسولین هست اماده میشه مثل معاینه یه اسپکلوم میزارن و داخل رحم تزریق میشه خیلی راحت 

فقط یه کم درد مثل پریودی توی دلت میپیچه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نه من حقیقتشو بخواین ساروگیت هستم برای یکی دیگه رفتم و همین جنین که انتقال دادم مال۱۲سال پیش ب ...

عزیزدلم شما قلب مهربونی دارین و خیلی بزرگواراین ❤

خدا خیرتون بده که قدم تو این کار بزرگ گذاشتین، با تمام سختی هایی که بارداری و زایمان داره، اون هم با ای وی اف، ❤❤❤

عزیزدل من پی ار پی رحم انجام دادم، رفتم ازمایشگاه و خون ازم گرفتن و بعد پلاسمارو بهم دادن و بردم مطب ...

ممنوونم گلم❤️ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الا جان یک سرنگ ازت خون میگیرن نیم ساعت بعد پلاسمای جدا شده که اندازه یه سرنگ انسولین هست اماده میشه ...

ممنونم عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام آلا جون

خوبه که آزمایشو اینبار بدی اگر روند بدنت نرمال نباشه مثلا پروژسترون اگر روز ۲۲ سیکل باید بالا بره ،ولی روز انتقال پایین باشه بهتره انتقال انجام نشه ،علاج قبل از وقوع هست نترس همه جورش چه جواب خوب چه بد خیره انشااله،چون اگر بد باشه پروژسترون بهتره بفهمن قبل از انتقال،اگرم خوب باشه انشااله انتقال و نتیجه مثبت 

خیلی ممنونم عزیزم شما لطف دارید این کار وظیفه و مسئولیت میاره و منم وقتی رفتم جلو باید پذیرا باشم و ...

خدادسته گلاتونو حفظ کنه

چقدرخوب که همسرتون کمک  میکنه

خیروخوبیشوتوبچه هاتون ببینید🌺🌺🌺🙏

خدایابه امیدخودت🌺
تعریف نباشه اما دکتر هم که رفتیم دفعه قبل ماسکمو در آوردم خانم دکتر گفت از صورتت میفهمم که چقدر مهرب ...

بالاخره دکترانقدرتجربه دارن که دربرخوردها متوجه رفتارومنش انسان هامیشن

پایدارباشید🌺🌺🌺🌺

خدایابه امیدخودت🌺
سلام آلا جون خوبه که آزمایشو اینبار بدی اگر روند بدنت نرمال نباشه مثلا پروژسترون اگر روز ۲۲ سیکل با ...

چه خوب. ممنون ک توضیح دادی عزیزم❤️ آره واقعا همین طوره

من به یه مشکلی خوردم که گفتنش اینجا سخته 

فقط یه سوال ، ممکنه داخل آلت آقایون جوش چرکی در بیاد؟

ولی چیزی مث جوش نیست 😞

عفونت در مردان چطوریه ؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️