2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047673 بازدید | 684621 پست
سلام  بچه ها من امروز نوبت انتی داشتم با تاریخ پریودم که میشه یازده هفته و سه روز زده بود. ...

َسلام عزیزم. تفاوتش در حد چند روزه که طبیعیه. مشکلی فکر نمیکنم باشه نگران نباش. دوست من دوقلو داشت اون هم همینطور بود نمیتونستن تیغه لینی را ببینن‌ و هفته بعدش اوکی بود. الانم ماشاالله بچه هاش خوب و سالمن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوماامروز روز 10 انتقال جنین فریز 3روزه بودم بنظرتون فردا بیبی چک بزنم درست نشون میده؟ 🥴🥴

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
والا من یک جلسه اومدم بعد سونو با دکتر صحبت کردم اصلا جواب سوالای منو نمیداد همه رو دستیارش که بغلش ...

اهان من فکر کردم تحت نظر ایشون هستی ، دکتر من معرفیش کرد گفت بهترین دکتر برای بارداری پر خطره و ... . عزیزم شما الان تحت نظر کی هستی پس ؟ 

ممنون هانی جون، من هم دولا راه میرم، اصلا راحت نمیتونم دراز بکشم و راحت نمیتونم دستشویی برم. خانواد ...

نگران نباش ان شاالله خیلی  زود سر پا میشی همه کارای نی نی رو خودت انجام میدی عزیزم  قراره روزای خوبی در کنار خانواده ۳ نفرتون داشته باشید 😍😍

عزیزم منم قبل انتقال زدم وبعد مثبت شدن هر ماه میزنم باید مدارکت ببری بیمه اول تاییدیه بیمه بگیری بعد ...

دیگه گیر اوردم.المانی دوز ۵..چون زنگ ب دکتر زدیم ک ایرانیش رو هلال احمر داره دوز ۲٫۵

گفت نه فقط ۵ باید گیر بیارین..چقد معطلی داشت

چقد اینور اونور رفتیم.

ی داروخونه ای گیر اوردیم.ی نفر معرفیمون کرد و با پارتی هم بمون دادن.

سلام ماهورجونم خوبی فدات شکر منم خوبم ، بعد انتقال منفیم دکتر بهم گفت پریود دوم بیا مرکز ، که من دو ...

شکر خدا خوبم عزیزم.چقد خوشحال شدم ک دوباره پیگیر شدی...

من خودم عمدا گذاشتم پریودی برچ یک برم.ک تو تعطیلات کاشتم نیفته و هی بیان خونمون..

دیگه دیروز اول پریودیم رفتم..

دکتر تا بش گفتم منفی شدم..گفت این ماه سیکل خراش انجام میدم و امپول ای وی آی جی مینویسم..

نوبت هیستروسکپی هم برا دهم برچ ۲ بم دادن..

بم گفت اگه این آی وی جی ها پیدا شدن بمون بگو.فردا زنگ میزنم مطب

نمیدونم بچه ها خوندن تموم شده یا نه  اگه دوس داری دوتا رو به نیت این چله بخون خودت هم چله بگیر ...

چشم عزیزم😍❤️ ان شاالله حاجت روایی هممون. هر ۴۰ روز رو به نیت حاجت روایی همه مون میخونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها فردا میخوام برم دندون پزشکی  باید دندونمو پر کنم  تقریبا دو هفته ای میشه که اسپرین ...

اون موقع که من میرفتم، دکتر ب یکی گف چون اسپرین خوردی نمیتونیم کاری بکنیم باید بری چند روز بعد بیای. منم گفتم که پس منم باید برم چون منم میخورم. گف نه شرایط ایشون فرق داشت. البته کار منم عصب کشی و پر کردن بود. احتمالا کشیدن باشه فرق کنه. باز برا احتیاط بپرس ازشون قبل رفتن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@طوطططیا ‍  جان  حس و حالی که داری رو میفهمم   ولی خودت رو به این وضع رها  نک ...

مرسی مهربونم  اتفاقا امروز استارت زدم یه کم از کارامو انجام دادم و نوبت دکتر هم کرفتم اردیبهشت برم ببینم دکترم چی میگه یه کم حالم بهتر از دیروز بود 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود