2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047681 بازدید | 684621 پست
طوطیا جون، من حس و حالت رو خوب درک میکنم. سه بار تجربه سقط داشتم و میدونم بیشتر از جسمی، آدم روحی آس ...

مرسی مهربونم مرسی. که به یادمی

خدا رو شکر که شما نتیجه صبر و تلاشتون رو دیدین خدا نگهدار دختر نازت باشه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مطمئن باش خدا چیزهای دیگه توی دستات می‌ذاره ، دستهات رو همون طوری خالی رها نکرده، حالا دیر یا زود دس ...

قربووونت برم. 😘😘 ان شاالله همین طوره با دعاهای شما😍😘😬😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیاز   1 هانیل 6 هانی جون 6 اسرین 1 سرو صنوبر 1 فردایی روشن 1 سارای 1 نگار 80 1 هورا 2 ...

خدا خیرت بده گلم😘

عزیزم من ۷ تا برداشتم ک هر روز یکی بخونم البته اگه وقت داریم. اگه میخواین امروز تموم بشه دوتاش بکنم. میترسم تو یه روز وقت نشه 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم افت بتات احتمالا بخاطر همین غلظتت بوده از الان اسپرین باید بخوری فکر میکنی  توی بارداری ...

من غلظت خون دارم دوتاشم دادن بهم بچم سقط شد الانم اخرین ازمایشم باز داشتم حالا استرس ورم داشته باز تکرار بشه سقط😔😔😔😔

عزیزم تسهیلات یعنی وام

سلام خوبی عزیزم از دوتا بانک پرسیدم گفتن قرض الحسنه و دیون و بزن اونو زدیم دیگه توکل بخدا😂😂😂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نگران نباش، این یک هفته های جلو و عقب بین زمان پری و سونو همیشه هست. چون توی سونو با اندازه گیری دور ...

ای وای دلم رفت برا تعریفت بوی زیر گلوش فقط از طرف از روی ماهش ببوس

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دخترم خیلی کوچولو هست، ولی سعی میکنه این دوران رو پشت سر بذاره. چون زردیش بالا بود، همش بی حال و خوا ...

😍😍😍😍😍

خدا خیرت بده گلم😘  عزیزم من ۷ تا برداشتم ک هر روز یکی بخونم البته اگه وقت داریم. اگه میخواین ...

نمیدونم بچه ها خوندن تموم شده یا نه  اگه دوس داری دوتا رو به نیت این چله بخون خودت هم چله بگیر تا چهل روز بخون

انشاالله حاجت روا بشی عزیزم

من غلظت خون دارم دوتاشم دادن بهم بچم سقط شد الانم اخرین ازمایشم باز داشتم حالا استرس ورم داشته باز ت ...

استرس نداشته باش عزیزم قرار نیست یه اتفاق بد بازم تکرار بشه بسپارش بخدا شما دوتا بارداری سالم داشتی خدا رو شکرحتما باز هم میتونی یه بارداری سالم دیگه داشته باشی

من غلظت خون دارم دوتاشم دادن بهم بچم سقط شد الانم اخرین ازمایشم باز داشتم حالا استرس ورم داشته باز ت ...

سلام عزیزم

نگران نباش غلظت خون با اون داروها مهار میشه

ایست قلبی و سقط قرار نیست همیشه تکرار بشه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
استرس نداشته باش عزیزم قرار نیست یه اتفاق بد بازم تکرار بشه بسپارش بخدا شما دوتا بارداری سالم داشتی ...

چه جالب 

حرفامون به پروانه جون مثل هم بود😀

@طوطططیا‍  جان

حس و حالی که داری رو میفهمم   ولی خودت رو به این وضع رها  نکن که اگر طولانی بشه بیرون اومدن ازش خیلی سخته

سعی کن کم کم سرپا بشی خودت رو مشغول کن همونطور که @alaae      جان هم گفتن با برنامه ریزی سبک و روزانه یک یا دو برنامه کوتاه مدت از کارهای عقب افتاده شروع کن

هم سرت گرم میشه هم زودتر زمان میگذره

هروقت هم که دلت گرفت یه صوت مناجات بذار روی سجاده بشین و به خدا بگو جز تو کسی رو  ندارم و جز تو از هیچ کسی کاری بر نمیاد

ان شاء الله خدا پاداش صبرت رو میده و خیلی زود بغلت با فرشته های سالم و صالح پر میشه

عزیزم پس چرا بهت اسپرین نداد؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️