2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
انگار گفت میخوایم مقاومت بدنتو بیاریم پایین..گفت حنینات خیلی خوبن...گفت بخاطر کاشتای منفیت میزنیم.. ...

عزیزم منم قبل انتقال زدم وبعد مثبت شدن هر ماه میزنم باید مدارکت ببری بیمه اول تاییدیه بیمه بگیری بعد برو سازمان غذا و دارو شهرتون اونجا اسمتو مینویسن هر داروخانه یا بیمارستانی داشت معرفیت میکنه میری اونجا میگیری چون داروی کمیابی هست همینطوری پیدا نمیکنی

چرا خب ؟ مثلا ۳ تا باشه چی میشه ؟ آخه ریداکت هم خوب نیست...  یه بنده خدایی با آی یو آی ۵ قلو ...

خوب میگن رحم جا نداره برای ۳ تا، البته بستگی به شرایط مادر داره، ولی به من اینطوری گفتن، 

تو اینستا هم بچه های سه قلو زیاد دیدم، شرایط جسمی مادر و مدنظر قرار میدن و برای ریداکت تصمیم میگیرن ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا عزیزم منم چون ایوای هم کردم همونجا دوسال رفت وامد کردم واقعا زده شدیم واس همین حاضرم قیده ۹تا ...

الان میخواید کدوم مرکز برید ؟ عجیبه الان که دوباره‌ مراجعه کردم رویان برام کلی مشاور دکتر نوشته انگار درآمدزایی جدیده ،، مثلا برام مشاور دندون پزشک نوشته بهشون میگم پس چرا ند سال پیش اینطوری نبود جواب درست نمیگن

میاین یه کم آرومم کنید  این روزا خیلی برام سخت میگذره یه عالمه رو خودم کار میکنم تا اروم بگیرم ...

سلام عزیزم، حالت رو با تمام وجودم درک میکنم، من یکبار ۶ سال پیش توی ۲۸ هفته زایمان زودرس داشتم و متاسفانه پسرم بعد از ۳ روز از دنیا رفت ... هنوزم که هنوزه صورت ماهش و دست و پاهای کوچولوش توی ذهنمه، روزهای خیلییییی سختی گذشت، اوضاع بدی بود، اصلا همه چیز بهم ریخته بود ، از یه طرفی دلم میخواست زودتر دوباره باردار بشم از یه طرفی هم ترس اینو داشتم نکنه دوباره اون اتفاق تکرار بشه ... شرایطی شبیه شما ...

خلاصه که توکل کردم به خدا و ازش خواستم خودش دلم رو آروم کنه، شاید باورت نشه اما بارها پسرم اومد توی خوابم و داریم میداد ❤️

اون روزها گذشت و من بهمن دو سال پیش انتقال دادم، مثبت شد اما افت بتا داشتم و سقط شد، بازم چند روز خیلی اشک ریختم، خیلی فکر و خیالها به سرم میزد، بازم مثل شرایط شما، دوباره خودمو جمع و جور کردم ، توکل کردم، حسابی به خودم رسیدم و ۳ ماه بعدش یعنی اردیبهشت ماه دوباره انتقال دادم که نتیجه ش شد گل دخترم که الان روی پام خوابیده 😍

شرایط سخت و روزهای سنگین باعث میشن آدم قوی تر بشه و بقولی از کربن به الماس تبدیل بشه، باور داشته باش که روزهای خوب و شاد میرسن و این بین شما باید الماس میشدی 🥰

حسابی به خودت برس، چه روحی چه جسمی، کارهای نیمه کاره رو تمام کن تا بعد انتقال فکر و جسمت آزاد باشه، بعد با توکل و خیال راحت برو‌ واسه آوردن نی نی 😍

الهی که حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و همیشه شاد و سلامت باشید 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قربووووون محبتت برم عزیزم😘😘❤️ شرمنده غصه دارت کردم🥺😔 آره واقعا سخت بود مخصوصا اون نصفه شبی ک با ...

مطمئن باش خدا چیزهای دیگه توی دستات می‌ذاره ، دستهات رو همون طوری خالی رها نکرده، حالا دیر یا زود دست پر میشی عزیز دلمممم ❤️

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
میاین یه کم آرومم کنید  این روزا خیلی برام سخت میگذره یه عالمه رو خودم کار میکنم تا اروم بگیرم ...

منی که نه باردار شدم نه سقط کردم فقط منتظرم ولی در کنارش کلی ترس دارم چرا گریم گرفت🥺

منم یه تایمی همینطوری شدم بی حوصله ترین بودم ...

ولی خب من بیکار بودم تو خونه کاری نبود که بهش مشغول بشم

الان سعی میکنم خونه نمونم ، اگر خونه بودم کارامو بکنم زود بخوابم هر موقع از روز هم باشه می‌خوابم :/

کارایی که یکم روحیه ام رو بهتر می‌کنه انجام دادم 

مثلاً یه روز کامل وقت گذاشتم رفتم آرایشگاه برای ترمیم ناخن

یه روز سعی میکنم رقص تمرین کنم 

حوصله ی کارای خونه رو هم ندارم ، اما سعی میکنم کثیف نشه

مثلاً اگه گازم کثیفه نمیزارم بمونه همون موقع تمیز میکنم

چون اگه کار خونه زیاد بشه تنبلی من بیشتر میشه...

امیدوارم به زودی دلت آروم بشه عزیزم ♥️

انتظار واقعا تلخه حتی برای موارد شیرین

من تازه پاک شدم ولی هر روزم انگار ۳ .۴ روزه نمی‌گذره

دلم میخواد موعد بعدیم زود بیاد برم تو سیکل انتقال

انشالله انتظارت نتیجه ی مثبت داشته باشه برات🫀🧿

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام 

بچه ها من امروز نوبت انتی داشتم با تاریخ پریودم که میشه یازده هفته و سه روز زده بود.

ولی از زمان انتقال که دو هفته بهش اضافه کنم میشه دوازده هفته و یک روز.

هر چی تلاش کردن نتونست انتی بگیره ی دکتر دیگه اومد گفت کوچیکن 

دستگاه یکی شونو یازده هفته و ی روز میزد.

یکی دیگه رو ده هفته شیش روز گفت نمیشه انتی بگیرم هفته بعد بیا.

تاریخ انتقالمم ۲۳ بهمن بود .

حالا طبق سنو امروز ی هفته کم تره هفتم به نظرتون مشکلی نداره؟طبیعی؟یکم استرس گرفتم که کوچیک ترن از تاریخی که دکترم داره 

بیزحمت کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه.

سلام عزیزم خوبی؟منو یادت هست ک انتقالمون باهم بود تقریبا..دوباره اومد برا کاشت جدید

سلام ماهورجونم خوبی

فدات شکر منم خوبم ، بعد انتقال منفیم دکتر بهم گفت پریود دوم بیا مرکز ، که من دومین پریودم ۲۰ روز عقب زدم افتاد تو ۲۰ اسفند 

منم گفتم میخورم به تعطیلات نرفتم مرکز

دوباره ۲۰ فروردین شدم،  رفتم مرکز همون دارو های قبلی رو داد بهم گفت

ماه بعد بیای انتقال میدیم برات....

منم هم ناراحتم ، هم خوشحال

ناراحت بخاطر اینکه هیچ اقدامی نکرد نه آزمایشی نوشت نه روشش رو عوض کرد 

خوشحال برای اینکه به زودی انتقال میدم😁

الان دارم دارو میخورم ، 

خودت چطوری عزیز دلم اوضاع دلت خوبه؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام ماهورجونم خوبی فدات شکر منم خوبم ، بعد انتقال منفیم دکتر بهم گفت پریود دوم بیا مرکز ، که من دو ...

دقیقا منم همین داروها ۴باره با همین روش واقعا نمیدونم چرادارم بازههمون راهو میرم 😞😞😞😞😞😞