2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047591 بازدید | 684616 پست
سلام عزیزم از خدا میخوام بهت توان و قوت مضاعف بده  واقعا تنهایی سخته اگر امکانش رو داری یه و ...

مرسی مهتاب مهربونم. دقیقا همینطوره، ما واقعا به نفر سوم نیاز داریم. همسرم سعی میکنه همه کارها رو انجام بده. ولی خوب بلاخره مرده، خیلی چیزها رو من باید بهش کمک بدم و یا مثلا خیلی غذا درست کردن بلد نیست. گاهی از بیرون غذا تهیه میکنیم ولی من خیلی غذاهای اینجا رو نمیتونم بخورم و تنوع خاصی برام نداره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام باران جان ،الهی عزیزم تنهایی خیلی سخته انشاالله زودتر حالت خوب شه و خودت به کارات برسی ،دخترت خ ...

دخترم خیلی کوچولو هست، ولی سعی میکنه این دوران رو پشت سر بذاره. چون زردیش بالا بود، همش بی حال و خواب بود. الان زردیش آمده پایین روی ۱۱، فعلا میتونه بهتر شیر بخوره. اسمش رو نیلا گذاشتم به خاطر معنی اسمش که خیلی دوست داشتم. به زبان آلمانی یعنی خدا قاضی من است

ان شااله زایمان خوبی داشته باشی و زود سرپا بشی

مرسی عزیزم همچنین تو ان شالله به زودی سر پا شی و با گل دخترت عشق و حال کنی 

من آستانه دردم خداروشکر بالاس ان شالله که سر سزارینمم آستانه دردم بالا باشه 

الان میخواید کدوم مرکز برید ؟ عجیبه الان که دوباره‌ مراجعه کردم رویان برام کلی مشاور دکتر نوشته انگا ...

هر روز بلدن فقط یه چیز به درد نخور اضافه کنن!راستش من از دنگ وفنگشون خسته شدم میخام تو شهره خودم پانکچر کنم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
همسر منم ميگه بیا بریم جای دیگه ولی من واقعا از شروع دوباره میترسم

راستش ببین دلت چی میگه من اونقدی خسته شدم مه حاضر بودم قید ۹تا جنین باکیفیت رو بزنم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام باران جان. الهی عزیزم، شرایطت واقعا سخته. منم از الان برای سزارین ترس دارم. چطوری با دوتا بچه ...

خدا خودش نگهدارتون باشه، از الان بهش فکر نکن که استرس نگیری. اصلا فکر نکن تا روزش به سلامتی برسه. برای من سزارین بهترین حالت بود چون هم دخترم کوچیک بود و توان مقابله با زایمان طبیعی رو نداشت و هم جفت سفت شده بود و ممکن بود روند زایمان طبیعی خیلی طولانی بشه و اکسیژن کافی به بچه نرسه و خدای نکرده اتفاقی بیوفته. از طرفی هم سر بچه بالا بوده و نچرخیده بود. یعنی حتی اون رو هم میخواستند بچرخونند ممکن بود خطرناک باشه. دکتر زنان گفته بود ممکنه بیمارستان بهت بگن طبیعی ولی تو بگو نه فقط سزارین، چون واسه بچه در این شرایط بهترین حالت هست.

مطمئنم خدا حواسش به همه هست و بهترین رو در نظر میگیره.  این شرایط هم خواست خدا بوده.

بنظرم صبر کن یک هفته دیگه برو  یه جای دیگه هم برو دقت دستگاهای سونو با هم فرق میکنه خودتو نگرا ...

دکتره اشتباه محاسبه کرد 

خداروشکر خیلی نگران بودم 

مرسی عزیزم

برا هفته بعد نوبت زد

سلام عزیزای دل امیدوارم همتون خوب باشید

یه سوال 

ما که آی وی اف انجام دادیم میتونیم طبیعی زایمان کنیم 

کسی تاحالا شنیدین آی وی اف کرده و طبیعی زایمان کنه 

مشکلی پیش نمیاد 

من بارداری های قبلی طبیعی زایمان کردم 

البته آی وی اف نبودم 

الان که آی وی اف کردم باید سزارین بشم 

سلام  بچه ها من امروز نوبت انتی داشتم با تاریخ پریودم که میشه یازده هفته و سه روز زده بود. ...

نگران نباش، این یک هفته های جلو و عقب بین زمان پری و سونو همیشه هست. چون توی سونو با اندازه گیری دور سر و استخوان پا و یه سری فاکتورها سن جنین رو میگن  و همیشه اختلاف هست.

من آخرین سونو که توی بیمارستان انجام دادم، بر اساس تاریخ پری ۳۶ هفته بودم ولی بر اساس سونو استخوان پا ۳۲ هفته نشون میداد. اونقدر نگران بودم که شبها خوابم نمیبرد. خدا رو شکر دخترم سالم به دنیا آمده فقط کوچولو ست. تازه شده ۲.۶ کیلو قربونش برم.

عزیزم انشاالله به زودی زود باردار میشی برات یه بارداری خوب رو ارزو میکنم شما به چیزای بد فکر نکن عزی ...

طوطیا جون، من حس و حالت رو خوب درک میکنم. سه بار تجربه سقط داشتم و میدونم بیشتر از جسمی، آدم روحی آسیب میبینه و داغون میشه. ولی خدا هست و حتما جواب توکل و تلاشت رو با معجزه ایی قشنگ میده. به خودت کمی استراحت بده، از نظر روحی خودت رو آماده کن. ان شااله که اینبار به سلامتی نتیجه میگیری و دلت شاد میشه.

دخترم خیلی کوچولو هست، ولی سعی میکنه این دوران رو پشت سر بذاره. چون زردیش بالا بود، همش بی حال و خوا ...

الهی عزیزم❤

خدارو شکر که زردیش اومده پایین 🤲

عزیزم خیلی اسمش قشنگه😍 خدا حفظش کنه🥰