2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047749 بازدید | 684623 پست
اینو یادم رفت لا به لای حرفام جواب بدم ولی زمان کمی کمک کننده است و متوسل شدن ب ائمه من شاید ظاهر خی ...

ای جااانم حضرت زینب حافظ و نگهدار دخترت باشه عزیزم .

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جه خوبه که درکم میکنی اینکه کسی ادمو درک نکنه بیشتر ادم داغون میشه من هیچ کس نمیدونه ای وی اف کردم ح ...

الهیی قربون دل مهربووونت برم. آره بخدا. همیشه میگم جنین حتی ی روزه شم بچه اس. و دل کندن سخته برا آدم. عوضش ب این فک کن ما کلی نی نی خوشگل ناز 🤩دم در بهشت منتظرمونن و اون دنیا ب خدا میگن ما تا مامان بابامون نیان نمیریم بهشت😍 و همینا دستمونو میگیرن میبرن😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهیی قربون دل مهربووونت برم. آره بخدا. همیشه میگم جنین حتی ی روزه شم بچه اس. و دل کندن سخته برا آدم ...

فاطمه جان انشاالله اردیبهشت امسال واست بهشت بشه و به قشنگ ترین آرزوت برسی .

دلم واست روشنه 

فاطمه جان انشاالله اردیبهشت امسال واست بهشت بشه و به قشنگ ترین آرزوت برسی . دلم واست روشنه 

قربووووونت برم عزیزم❤️❤️❤️ اشکم در اومد با دعات😭😘😘 الهی آمین برای هممون😘😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
جه خوبه که درکم میکنی اینکه کسی ادمو درک نکنه بیشتر ادم داغون میشه من هیچ کس نمیدونه ای وی اف کردم ح ...

عزیزم خیلی حال دلتو میفهمم،منم دقیقا مث توام حوصله هیچ کاری رو ندارم خیلی ناامیدم نمیدونم خدا کی میخواد جبران کنه این روزای سختی ک داره میگذره،شبی نیست که با بغض و گریه نخوابم ،خسته ام،هیچ کاری از دستم بر نمیاد دیگه تمام تلاش خودمو کردم ولی نشده،از خدا میخوام ب بزرگی و عزت خودش دل هممون رو شاد کنه

سلام بچه ها..امیدوارم حال دل همه خوب باشه... من امروز رفتم دکتر..برا سیکل جدید کاشت.. برا داروی آی ...

بله و اگر باهاش مثبت بشی باید تا آخرای یارداری هر ماه بزنی.

دارویی که سخت گیر میاد.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم خیلی حال دلتو میفهمم،منم دقیقا مث توام حوصله هیچ کاری رو ندارم خیلی ناامیدم نمیدونم خدا کی میخ ...

بمیرم عزیزم  اینجا هممون به نوعی درد کشیده ایم باید توکل کنیم بخدا باید تا میتونیم تلاش کنیم که بعدا پشیمون نشیم بازم محکم تر از قبل بجنگ واسه خواسته ات 

من تصمیم گرفتم تا جایی که امکانش هست تلاشمو بکنم که اگه یه روزی به عقب برگشتم  پشیمون نباشم بگم من بیشتر از توانم تلاشمو کردم 

انشاالله قشنگ ترین معجزه خدا واست اتفاق بیفته 

بله تاریخ امروز رو بزنین خواهش میکنم

سلام جونم اینکه نوشتن تو ثبت چک بنویسیم بابت دریافت وام اصلا چنین گزینه ای نداشته شما کدومو زدین الان عکسشو میفرستم براتون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بله تاریخ امروز رو بزنین خواهش میکنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آخی خوب منم همون ۲۲ مطب بودم که خخخ ، ساعت ۴ و نیم نوبتم شد . من از هفته ۶ تحت نظر دکتر شیرازی هستم ...

والا من یک جلسه اومدم بعد سونو با دکتر صحبت کردم اصلا جواب سوالای منو نمیداد همه رو دستیارش که بغلش بود جواب داد اون هم نصف ونیمه منم دیگه نمیرم پیشش