2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست

سلام 

بچه ها من امروز نوبت انتی داشتم با تاریخ پریودم که میشه یازده هفته و سه روز زده بود.

ولی از زمان انتقال که دو هفته بهش اضافه کنم میشه دوازده هفته و یک روز.

هر چی تلاش کردن نتونست انتی بگیره ی دکتر دیگه اومد گفت کوچیکن 

دستگاه یکی شونو یازده هفته و ی روز میزد.

یکی دیگه رو ده هفته شیش روز گفت نمیشه انتی بگیرم هفته بعد بیا.

تاریخ انتقالمم ۲۳ بهمن بود .

حالا طبق سنو امروز ی هفته کم تره هفتم به نظرتون مشکلی نداره؟طبیعی؟یکم استرس گرفتم که کوچیک ترن از تاریخی که دکترم داره 

بیزحمت کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باور‌کن مهتاب جون اصلا نمیدونم از پسش بر میام یا نه تنهایی  هم سزارین هم تو همون مدت بازسازی خ ...

عزیزم خدایی که بهت نی نی رو هدیه داده خودش کمکت میکنه و توان انجام همه کارها رو بهت عطا میکنه ان شا الله

حق داری فکرت مشغول باشه ولی مطمئن باش به لطف خدا همه جوره کارات ردیف میشه🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام به همه دوستای نی نی سایتی امیدوارم همگی سال خوبی رو پیش رو داشته باشیم ، چندماهیه سرنزده بودم.

خوشحالم که بعضی دوستان مثبت شدن و چندتا از دوستان هم یا الان نی نی شون اومده بغلشون و یا این چندروزه منتظرن که نی نی شون بسلامتی بیاد بغلشون.

به امید اتفاقای خیلی خوب برای همه💖🌸♥️♥️♥️🌷

الهی بمیرم مگه عمل باز داشتی الا جون 

خدا نکنه قربوونت برم🥺. آره سر خارج رحمی اولم مجبور شدن اورژانسی عملم کنن. فک کنم گفتن سالپنژکتومی کردن. دقیقا عین سزارین باز کردن و لوله چپ رو برداشتن. الکی الکی سزارینی شدم رفت😅🥴

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم من هفته پیش دکتر شیرازی رفتم هم سونو nt انجام داد هم ویزیت کرد

آخی خوب منم همون ۲۲ مطب بودم که خخخ ، ساعت ۴ و نیم نوبتم شد . من از هفته ۶ تحت نظر دکتر شیرازی هستم شما راضی هستی ازشون ؟ دکترم معرفی کرد ایشونو ولی توضیح نمیده من همه سوالام بی جواب میمونه اعصابم خورد میشه اخه . ببخشید دکتر کانال یا گروه مجازی نداره ؟ 

خدا نکنه قربوونت برم🥺. آره سر خارج رحمی اولم مجبور شدن اورژانسی عملم کنن. فک کنم گفتن سالپنژکتومی ک ...

الهی عزیزم چقد سخت واقعا دلم گرفت یهو چقد اون لحظه حال روحیت خراب بوده من خودم یه سقط  داشتم تا یک ماه به خودم نیومدم شب و روزم گریه بود یادمه همسرم وقتی اومد بیمارستان دسته گل بزرگ اورده بود دیدنم اون دسته گل شد برام آیینه دق فک کن  اونو میدیدم زار زار گریه میکردم که خدایا این گل باید برای دیدن نی نیم اورده میشد نه سقطم فک کن اگه یه خط بخیه رو شکمم بود ودستم خالی  

خدا رو قسم میدم به بزرگیش که هر چه زودتر انتظار تو هم تموم بشه عزیزم و سختیاتو فراموش کنی 

الهی عزیزم چقد سخت واقعا دلم گرفت یهو چقد اون لحظه حال روحیت خراب بوده من خودم یه سقط  داشتم تا ...

قربووووون محبتت برم عزیزم😘😘❤️ شرمنده غصه دارت کردم🥺😔

آره واقعا سخت بود مخصوصا اون نصفه شبی ک با درد وحشتناک رفتیم بیمارستان و سونو و... گفتن خارج رحمیه و باید بستری بشم خیلی برام شوک بزرگی بود. هم بچه اولم بود هم تجربشو نداشتم و... خیلی اتفاق ها تو اون چند روز افتاد ک فک نکنم گفتنش لطفی داشته باشه.تا رسید ب جایی ک عمل قطعی شد. ولی بعد عمل خدا خییییلی بهم صبر و آرامش داد.  حتی ی قطره هم اشک نریختم و آروم بودم اما قبلش خیلی جلز ولز می کردم.

دقیقا منم تا ی چند وقت چشمم ک ب جای بخیه ام میخورد دلم میگرف که با دست خالی از بیمارستان اومدم.

اما سر دومی ک باز خارج رحمی بود و شکر خدا خودش دفع شد و نیاز ب امپول و عمل نشد، یکی از خانواده زنگ زده بود که تورو خدا ناراحت نباش و... گفتم ب خدا باورت میشه من خودم کلی نذر و نیاز کردم که خودش دفع بشه چون میترسیدم دوباره اون اتفاقا تکرار بشه و این یکی لوله رو هم از دست بدم. خدا واقعااا سر دومی هم خیییلی رحم کرد بهم. 

از ته دلم دعا می کنم که الهییییی که برای هیچ کدوممون اتفاقای اینجوری و مشابه اش از این ببعد تکرار نشه و همه اش خیر باشه و شادی و خوش خبری😍😍

بازم ببخشید تورو خدا اگه ناراحتتون کردم🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اونی ک قبل پانکچر داد؟ دوفاستون بود عزیزم. برا من همیشه ال دی میدادن قبلش. اینجا از روز ۲۰ سیکل دوفا ...

عزیزم میخوایم چهل بار خونده بشه 

حدودا بیستا خونده شده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام بچه ها..امیدوارم حال دل همه خوب باشه...

من امروز رفتم دکتر..برا سیکل جدید کاشت..

برا داروی آی وی آی جی نوشت..نمیدونم اسمشو درست نوشتم یا نه..

گفتن باید بری حلال احمر گیر بیاری...

تا کسی این امپولو قبل ار کاشت زده؟؟؟

سلام بچه ها..امیدوارم حال دل همه خوب باشه... من امروز رفتم دکتر..برا سیکل جدید کاشت.. برا داروی آی ...

سرم هست عزیزم 

اره من زدم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم میخوایم چهل بار خونده بشه  حدودا بیستا خونده شده

آهان پس اگه بازه زمانی نداره من فعلا ۷ تا برمیدارم تموم ک کردم اگه بود بازم میخونم❤️❤️❤️ خدا خیر کثیر و برکت بده به زندگی و عمر تون😘😘