2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047723 بازدید | 684621 پست
سرم هست عزیزم  اره من زدم

طوطیا جون برا چه مشکلی داشتین این سرم رو؟ من ک آپکام پایین بود منم نیاز هس برام؟ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

وقتی ب شوهرم گفتم فلان دارو رو دکتر کفت از هلال بکیر..

گفت این دارو ک مال ایذزی هاست.شوهرم ترسید

گفتم بابا خیلیا میزنن.ربطی نداره ک فقط ایدزیا میزنن..

بخدا ی لحظه قلب خودمم زد ک شوهر ایطو گفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امشب شب اجابت دعاست؛

۱ حمد – ۱ قدر –  ۱ آیت الکرسی – ۳ توحید و ۷ تا صلوات)

روایت است از حضرت محمد (ص) : هرکس شب ۲۷ رمضان را به هفت مومن تبریک بگوید حاجتش برآورده می‌شود.

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

امروز آنوکسا رو با آروم ترین حالت ممکن زدم ولی بازم جاش کبود شد 🥺

سلام عزیزم بعد تزریق اصلا روش دستمال هم نزار ، اگر خون اومد پاک نکن بزار خشک بشه روش یه نقطه کوچیک . کلا لباستم بزار چند دقیقه بالا بمونه ، یه ربع همونجا بشین بلند نشو . موقع تزریقم دستی که باهاش نیشگون گرفتی اصلا تکون نده شب و سفت نکن بعد تزریق آمپولو که در اوردی نیشگونو رها کن . من اینا رو رعایت کردم دیگه خداروشکر کبود نشدم چند وقته 

قربووووون محبتت برم عزیزم😘😘❤️ شرمنده غصه دارت کردم🥺😔 آره واقعا سخت بود مخصوصا اون نصفه شبی ک با ...

خواهش میکنم نه بابا ببخشید شما هم روزای بدو به یادت اوردم ولی اینو میدونم عمر روزای سخت کوتاههه  با اینکه میدونم  چند ساله درگیری ولی مطمئنم با اومدن نی نی همه اینا برات میشه یه خاطره و یه تجربه تو زندگی  

ان شاالله ان شااللله 💖

میاین یه کم آرومم کنید 

این روزا خیلی برام سخت میگذره یه عالمه رو خودم کار میکنم تا اروم بگیرم ولی فقط برای چند ساعت خوبه 

خیلی بیقرارم اصلا حوصله کارهای خونه و آشپزی ندارم از طرفی دانشجو هستم همش تحقیق و درست کردن پاور پوینت و....که خیلی بیشتر بی حوصلم میکنه 

انگار دلم نمیخواد مسئولیت هیچی به گردنم باشه 

و اینکه بعد از سقط از لحاظ بدنی خیلی ضعیف شد بند بند بدنم درد میکنه 

و اینکه اضطراب انتقال مجدد و بارداری مجدد هم دلم میخواد زود سه ماه بکذره برم انتقال بدم هم از تکرار دوباره اون اتفاق ها میترسم 

دلم میخواست زندگی هم مرخصی داشت مدتی از زندگی مرخصی میگرفتم 

التماس دعا دارم ازتون

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خواهش میکنم نه بابا ببخشید شما هم روزای بدو به یادت اوردم ولی اینو میدونم عمر روزای سخت کوتاههه &nbs ...

👌👌👌😘😘😘

ان شاالله هممون خاطرات تلخ مون ب زودی تبدیل میشن به فقط خاطره هایی که پل شدن پله شدن برا رسیدن مون به اون روزای شاد😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
طوطیا جون برا چه مشکلی داشتین این سرم رو؟ من ک آپکام پایین بود منم نیاز هس برام؟ 

هم اپکا 

هم انتی تی پی او 

هم یکی از سی دی هام 

اگه گیرت بیاد بزنی خیلی خوبه باعث میشه بدنت جنین رو پس نزنه

الهی عزیزم چقد سخت واقعا دلم گرفت یهو چقد اون لحظه حال روحیت خراب بوده من خودم یه سقط  داشتم تا ...

چه جوری خودتو آروم کردی بعدش چی شد ؟کی اقدام کردی 

میاین یه کم آرومم کنید  این روزا خیلی برام سخت میگذره یه عالمه رو خودم کار میکنم تا اروم بگیرم ...

طوطیا جون باورت میشه چند روزه همش تو ذهنمی و احساس میکردم که از لحاظ روحی خوب نباشی  

میدونم عزیزم چقد روزای سختی رو داری میگذرونی اما ما ادما ناچاریم به زندگی کردن ناچاریم به دووم اوردن و سرپا شدن گریه کن نماز شب بخون قسل صبر بده

باور کن خدا بنده هاشو فراموش نمیکنه همینکه انگیزه شروع دوباره داشته باشی این خیلی خوبه  

ان شاالله زودتر معجزه خدا نصیبت میشه عزیزم