2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
سلام دوستان، امیدوارم که حال همگی خوب باشه. دوستان باردار، بهارک ، شادی، سحر و بقیه دوستان در چه حال ...

سلام باران جان ،الهی عزیزم تنهایی خیلی سخته انشاالله زودتر حالت خوب شه و خودت به کارات برسی ،دخترت خوبه؟😍😍😍

اگه دوست داشتی بگو اسمشو چی گذاشتی عزیزم😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان، امیدوارم که حال همگی خوب باشه. دوستان باردار، بهارک ، شادی، سحر و بقیه دوستان در چه حال ...

سلام باران جان. الهی عزیزم، شرایطت واقعا سخته.

منم از الان برای سزارین ترس دارم. چطوری با دوتا بچه میتونم نمیدونم🥴

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزممممممم🥹

باور‌کن مهتاب جون اصلا نمیدونم از پسش بر میام یا نه تنهایی 

هم سزارین هم تو همون مدت بازسازی خونه هم دو هفته بعد سزارین جابه جایی و نظافت خونه 

تنهای تنها هم هستم قرار بود مامانم بیاد که سفارت بخاطر شرایط خاص ایران داره خیلی سخت میگیره تازه بهش برا ی ماه بعد سزارین من وقت داده بره مدارکی که قراره بابت ضمانت بزاره ببره بعد تا ی  ماه بعدش ویزاش میاد و تا بلیط بگیره بیاد بچه من سه ماهه شده و جابه جایی ام هم تموم شده  

ممنون که تجربیاتتون رو در اختیار بقیه میذارید♥️

😘😘😘 کاری نکردم در مقابل محبت و کمکای بقیه دوستان❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
باور‌کن مهتاب جون اصلا نمیدونم از پسش بر میام یا نه تنهایی  هم سزارین هم تو همون مدت بازسازی خ ...

الهیییی ان شاالله خیییلی سریع تر از اون کاراشون رو براه بشه و زودتر بیان

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

اخی عزیزم 

خدا کمکت کنه

اصلا کمکی نداری ینی!!!!!

خدا نینیو نگه داره برات

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
بله هر تاریخی که ثبت میکنین،خوب اگر گفتن در وجه قبا،همون ثبت کنین،اصلا نگران نباش 

من باز رفتم برا ثبت چک، نوشته سر رسید، پس تاریخ امروز و بزنم ؟؟

ممنون که توضیح دادی جونم🙏🙏🙏😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏