2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047720 بازدید | 684621 پست
نه گلوکوفاژ گرد و سفیده و ورقه ای هست . روشم نوشته گلوکوفاژ .  البته باید با معده پر خورده بشه ...

😂😂 من همه چیم چَپَسْ

ممنون عزیزم ♥️😘

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

پچ استرادیول. منم اطلاعی نداشتم. دوستان اینجا گفتن که برا کم بودن ضخامت که مث مال من که بالا رفتنش ...

آها ممنون عزیزم ♥️😘

انشالله نتیجه بخش باشه برات مهربون

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز آنوکسا رو با آروم ترین حالت ممکن زدم ولی بازم جاش کبود شد 🥺

کلا انوکسا همینه. من هم ۵ روز توی بیمارستان انوکسا تزریق کردند برام. هر ۵ روز کبود شد. تازه پرستار انجام داد و به رون پام تزریق کرد

سلام دوستان، امیدوارم که حال همگی خوب باشه. دوستان باردار، بهارک ، شادی، سحر و بقیه دوستان در چه حالید؟

بهارک جون دیگه چیزی نمونده که به سلامتی گل پسرت رو بغل بگیری.

امروز ده روز از سزارینم میگذره و من دارم تلاش میکنم که سرپا بشم. الان دو روزه که تمام تنم درد میکنه و جونی برای بلند شدن ندارم. کاش از خانواده ام کسی پیشم بود و حداقل از نظر روحی و جسمی حالم بهتر میشد.

اسم دارو رو یادتونه؟

اونی ک قبل پانکچر داد؟ دوفاستون بود عزیزم. برا من همیشه ال دی میدادن قبلش. اینجا از روز ۲۰ سیکل دوفاستون داده بود. این باعث شد تخمکا سایزشون نزدیک هم باشه 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آها ممنون عزیزم ♥️😘 انشالله نتیجه بخش باشه برات مهربون

قربووونت برم عزیزم😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان، امیدوارم که حال همگی خوب باشه. دوستان باردار، بهارک ، شادی، سحر و بقیه دوستان در چه حال ...

الهیییی عزیزم.

ان شاالله زووودی خوب بشی . روزای اولم مامانا معمولا وقت نمی کنن خیلی ب خودشون برسن. تو رو خدا گل دختر که خوابید ب غذات برس. دوستم وقتایی ک دخترش میخوابید تازه پا میشد برا لباس شستن و ... غذاشو نمیرسید اصلا. طفلک بدنش اذیت شد بعدا. اونم دست تنها بود مامانش مریض بود همسرشم ماموریت بود ۳ ماه و بنده خدا تنها مونده بود.

سلام دوستان، امیدوارم که حال همگی خوب باشه. دوستان باردار، بهارک ، شادی، سحر و بقیه دوستان در چه حال ...

سلام باران جون نی نی چطوره زردیش بر طرف شد یه کم زمان میبره عزیزم تا سرپا بشی منم دقیقا سزارین سختی داشتم وقتی دراز میکشیدم دو نفر باید دستمو میگرفتم بلندم میکرد وقتی راه میرفتم دو لا بودم ولی زود خوب میشی حتما به خواب و تغذیه ات برس امیدوارم حداقل خانواده همسرت دور و برت باشن کمکت کنن 

سلام عزیزم

از خدا میخوام بهت توان و قوت مضاعف بده 

واقعا تنهایی سخته

اگر امکانش رو داری یه وقتهایی غذا از بیرون تهیه کن یا تا چند روز حتی شده هفته ای دو سه بار شخص مورد اعتمادی رو بیار کمکت کنه حداقل یه کم بیشتر بتونی استراحت کنی.

همسرت هرچقدر هم بتونه کمک حالت باشه بازهم روزهای اول انگار وجود نفر سومی  نیاز هست 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم.الهی شکر.امیدوارم خدا برامون بخواد منم بسته ی آخرم 

دلم روشنه این دفعه نوبت منو تویه ایمان دارم ک میشه😍😍😍توکل به خودش 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
سلام باران جون نی نی چطوره زردیش بر طرف شد یه کم زمان میبره عزیزم تا سرپا بشی منم دقیقا سزارین سختی ...

مامان من بالا سرم وایمیساد مث ناظما😂 راست راه برو جای بخیه هات کجکی میشه و... هی غر میزد ک کمرتو صاف کن😅 حالا برا من که بارداری کامل نبود ۴۰ روزم نشد ک عمل شدم باز نمیتونستم تا نزدیک ی ماه درد شدید داشتم😬

کلا انوکسا همینه. من هم ۵ روز توی بیمارستان انوکسا تزریق کردند برام. هر ۵ روز کبود شد. تازه پرستار ا ...

😭😭😭 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

بچه ها کسی میدونه پچ استرادیول آب بهش نباید بخوره یا نه؟

ب خاطر حموم رفتن می پرسم.

و اینکه یخچالی اینا که نیس؟

سلام عزیزم خداروشکر که بهتری. اره دیگه اگه خدا بخواد کمتر از سه هفته مونده ولی انتظار این هفته های اخر واقعا سخته 

میدونی بعد زایمان ادم از نظر روحی بهم ریخته تره تا جسمی منکه از همین الان حال روحیم خوب نیس الکی دوست دارم گریه کنم فقط