2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047798 بازدید | 684626 پست
 منم باید بهش بگم اون سری گفتمش گفت زیاد از موعدت نگذشته آخه فقط ی روز گذشته بود ولی الان داره ...

به نظرم اگه این ماه انتقالته پروژسترون بزن تا پریود شی منم پریود دوم پانکچر هستم فعلا 30 روز شده یکم شکم درد دارم ولی هنوز نشده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان میخوایم 14000 صلوات بفرستیم به نیت موسی کاظم میگن موسی کاظم رو واسطه کنید محاله حاجت نگیرید ه ...

منم 100تامیفرستم‌ ان شاالله همتون حاجت رواشیم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دوستان میخوایم 14000 صلوات بفرستیم به نیت موسی کاظم میگن موسی کاظم رو واسطه کنید محاله حاجت نگیرید ه ...

سلام عزیزم

منم ۵۰۰ تا میفرستم

یا باب الحوائج یا موسی بن جعفر

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
منم احتمالا خرداد یا تیر انتقالم باشه توکل بر خدا

انشاالله عزیزم انشاالله با نتیجه مثبت😍😍😍🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آبجی من نمیدونم اثر داروهاس چیه آلزایمر گرفتم🤕 چیزایی ک یادم بودو نوشتم ❤️

جانیمسان می‌دونی دقیقا عین تو هستم بزن لایکو😂😂😂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

کسانی ک اعتقاد دارن 

ی آقایی اومد مغازمون قبل عید برای خرید با خانومش

خیلی خوشتیپ بود اصلا بهش نمیومد باخدا باشه دیدم تسبیح دستشه به همسرم گفت اگر آدم معتقدی هستی نذر کن برای امام زمان مطمین باش حاجتتو میده یک حس خوبی بهم داد بخدا من و همسرم بغض کردیم 

اگر میتونید نذر امام زمان کنید ایشالله حاجت روا بشید عزیزانم...

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...