2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
عزیز دلمممم، حقیقتش خودمم نمی‌دونم چی شد که ازت پرسیدم، یهو انگار یه چیزی اومد توی ذهنم که گفت ترمین ...

قربونت برم اره واقعا خدا خیلی وقتا تو دل آدم میندازه که چی بگه😘😍❤️

دونه ای ۱۵۰ گفت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جانیمسان می‌دونی دقیقا عین تو هستم بزن لایکو😂😂😂

😂😂😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کسانی ک اعتقاد دارن  ی آقایی اومد مغازمون قبل عید برای خرید با خانومش خیلی خوشتیپ بود اصلا به ...

اون آقا درست گفته

توسل به امام زمان رد خور نداره

ان شاء الله شما هم با توسل و نذر به امام زمان به همین زودی مامان میشی🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
کسانی ک اعتقاد دارن  ی آقایی اومد مغازمون قبل عید برای خرید با خانومش خیلی خوشتیپ بود اصلا به ...

🔴 توسل صبحگاهی به امام زمان (عج)

🔵 مرحوم نخودکی در نامه ای به یکی از علما پیرامون نحوه توسل به امام عصر علیه السلام فرمودند :

🌕 برای حوائج یک هفته قبل از طلوع آفتاب ۷۱ مرتبه بگو :

🔹 یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی

📚 منبع : نامه به یکی از علما و سادات دزفول (نسخه خطی

🔴 نماز استغاثه به امام زمان در شبهای پنجشنبه و جمعه

🟢 در کتاب «التحفة الرضويّة» آمده است : عالم جليل القدر سيّد حسين همداني نجفي رحمه الله به من فرمود :

🔹 هر کس حاجتي دارد ، شب پنج شنبه و جمعه در زير آسمان با سر و پاي برهنه دو رکعت نماز بخواند و بعد از نماز دست‏ها را به سوي آسمان بلند کرده و ۵۹۵ مرتبه بگويد :

«يا حُجَّةُ الْقآئِمُ»

سپس به سجده رفته و در سجده هفتاد مرتبه بگويد :
«يا صاحِبَ الزَّمانِ أَغِثْني» و آن گاه حاجتش را بخواهد.

🔹 پوشش مورد نیاز برای بانوان در نماز در این نماز هم ضرورت دارد و آقایان نباید عمامه یا کلاه به سر داشته باشند.

🔹 اين نماز در مورد حاجت‏هاي مهمّ تجربه شده و اگر در هفته اوّل حاجتش برآورده نشد هفته بعد آن را بخواند و اگر باز هم برآورده نشد در هفته سوّم نماز را بخواند که به طور حتم حاجتش برآورده خواهد شد.

🔺 سيّد محمّد علي جواهري حايري به من فرمودند : براي حاجتي اين نماز را خواندم و در همان شب در عالم خواب حضرت مهدي ارواحنا فداه را ديده و حاجت خود را به ايشان عرضه کردم و خداوند به برکت آن حضرت ، حاجتم را برآورده ساخت . و نيز فرموده‏ اند که : من خود اين نماز را تجربه کرده ‏ام.

📚 صحیفه مهدیه بخش اول عمل ۱۱ به نقل از التحفة الرضويّة ص ۱۳۵

#توسلات_مهدوی
#امام_زمان

دوستان انشاالله باب الحوائج حاجت همگی رو بده مرسی که شرکت کردین 14000 تا تکمیل شد ممنون شرکت کردین 

هانی جون 500

نیاز 500

یا منان 1000

سحربانو 1000

آلاا 1400

هانیل 1400

فطرس 300

سارای 1400

آسرین 500

سهیلا جون 100

بهارک 1000

پروانه 500

مهتاب 500

سیاا 1000

هسرت 1000

طوطیا 1900

یا باب الحوائج   بحق جگر گوشه ات قسم گره از مشکلات تموم این بچه ها باز کن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستان انشاالله باب الحوائج حاجت همگی رو بده مرسی که شرکت کردین 14000 تا تکمیل شد ممنون شرکت کردین&n ...

ان شاء الله بحق موسی بن جعفر خدا خیلی زود نی نی های سالم و صالح بهت عطا کنه

الهی آمین