2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047586 بازدید | 684615 پست
آلا جان من انتقال اولم ۶,۸ بود که مثبت شدم ان شاالله واسه شما تا زمان انتقال بالاتر هم می‌ره من ...

ینی با ۶/۸ انتقال دادن برات؟ توکل ب خدا. محتاجم ب دعاهاتون❤️

خیییلی ممنونم. محبت کردی😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

یادمه مامانو سوفی هم ی بار میگف با شش و خورده ای انتقال دادنو مثبت شده بود. میگم چهارشنبه اگه ضخامت بهتر شده بود دیر نیس؟ چهارشنبه میشه ۲۲ سیکلم. تازه بعدش prpکنن ی سه روز بعد انتقال بدن ک شده آخرای سیکل

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خدمت همه شما عزیزان تورو خدا کمکم کنید ده میلیون هزینه کردم پانکچر شدم از ۱۲تا فولیکول بالغ فقط یه تخمک داشتم دوباره باید پانکچر کنم دوماه دیگه چکار کنم پوچ نشن اصلا چرا پوچ بودن من ۳۰سالمه اون سری پیورگان زدم 

سلام خدمت همه شما عزیزان تورو خدا کمکم کنید ده میلیون هزینه کردم پانکچر شدم از ۱۲تا فولیکول بالغ فقط ...

سلام عزیزم. تقویتی خورده بودین؟

عزی م ۶/۷که خوبه چون از ۷دیگه انتقال میدن نگران نباش 

واقعا؟ توکل ب خدا.

دکتر هم خیلی امیدواری میداد که عجله نکن. ولی اینکه اینقد آروم داره بالا میره نگرانم کرده

کیوتین ویتامین دی واسید فولیک 

ان شاالله این دفعه همه چی خوب پیش بره. منم اووابوست و dhea و کیوتن و... رو داشتم

[QUOTE=285724949]بچه ها تهران یا شهرای دیگه داروخانه ای میشناسین پچ استرادیول داشته باشه و اینترنتی بفروشه؟[/QUOTE

9197407043 

این شماره زنگ بزن چند روز پیش واست پرسیدم گفت پچ تموم کردم ولی چند روز دیگه میارم ببین شاید اورده باشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ان شاالله این دفعه همه چی خوب پیش بره. منم اووابوست و dhea و کیوتن و... رو داشتم

فاطمه جان شما قبل از سیکلهای ای وی اف واسه باردار شدن طبیعی قرص های محرک تخمک گذاری میخوردین ؟

آمپولش چجوریه؟  هر روز باید استفاده بشه؟ استرادیول هم جوری هس ک آدم نگران میشه سرخود ی کاری کنه ...

من دو بار سیکلم با قرص استرادیول کنسل شد ولی اینبار آمپول داشتم 

انشاالله ضخامتت خیلی خوب بشه و دکتر بگه عالیه ولی اگه خدای نکرده خوب نبود عجله نکن بزار ماه دیگه چون خدای نکرده انتقال منفی هم جنین از دست میره هم ادم روحیش داغون میشه هم دوباره دو سه ماه طول میکشه بری انتقال بدی کلی هم امپول باید بزنی هزینه مالیش هم به کنار 

دکتر من میگفت اگه جنین زیاد باشه میگیم با همون ضخامت هم شانستون رو امتحان کنید 

این سری دکتر اوابوست و اینو فولیک برام نوشت گفت احتمالا سینال اف برای این سری بنویسه پیورگان جواب نداده ---سیال اف خوبه بنظرتون؟؟؟؟