2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
نیاز جان ، الا جان ، فردایی روشن که قراره بزودی انتقال بدین بعد پیاده روی کیس آب گرم حتما روی کشاله ...

چشم عزیزم حتما مرسی فدات ولی من میخام از اول شروع کنم هنوز پانکچر هم نکردم حتی ازمایشات هم ندادم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیاز جان ، الا جان ، فردایی روشن که قراره بزودی انتقال بدین بعد پیاده روی کیس آب گرم حتما روی کشاله ...

ممنون خاهره خوبم چشم فدات

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
@baharak2017     @مهتاب۴۴۴ @باران۳۱ سلام. ممنون میشم اگر جواب سوالم رو میدونستید ...

عزیزم جنین مدام تکون میخوره و تغییر پوزیشن میده تا اخر بارداری ممکنه هر بار ی جا حسش کنی طبیعیه

امیدوارم رویان هم مثل ابن سینا عمل کنن چون خیلی از شیوه های درمانیشون یکسانه  من وقتی انتقال ف ...

قرصه استرادیول ولی احتمالا امپول هپارین یا انوکسا داشته باشی چون داروها باعث غلظت خون میشه اینارو میدن

همش سعی میکنم استرس نداشته باشم ولی نمیشه  آخه بتااز بالای ۴۰۰اومده۱۶۳.۰

عزیزم شرمنده قطعا ناراحت میشی. ولی باید خودت رو اماده کنی افت بتا اگه ازمایشگاه اشتباه نکرده باشه قطعا نشانه سقطه 

خیلی خیلی سخته ولی بازم خداروشکر که مشکل بارداری نداری و طبیعی باردار شدی

عزیزم خیلی ممنون بابت روحیه ای که بهم دادی !دعامون کن خاهر خیلی محتاجم به دعاتون

نیاز جان قابل باشم حتما عزیزم ❤❤ همه ماهایی که اینجا هستیم این روزهارو گذروندیم، از انرژی دوستان عزیز اینجا انرژی گرفتیم و ادامه دادیم، 

دیر و زود داره خواهر جان ولی سوخت و سوز نداره، فقط روحیتونو حفظ کنین و قوی باشین ❤❤❤❤

من یکبار انتقال منفی یک بار ایوای منفی داشتم الان میخام از اول پانکچر بشم خداکنه ایندفعه دیگه مامان ...

انشااله این بار دیگه اخرین باره که پانکچر میشی و مامان میشی و همه سختی ها یادت میره عزیزم ❤❤❤❤❤

نیاز جان قابل باشم حتما عزیزم ❤❤ همه ماهایی که اینجا هستیم این روزهارو گذروندیم، از انرژی دوستان عزی ...

ممنون خاهره خوبم خیلی ممنونم بابت حرفایه قشنگی که بهم زدی 

انشااله این بار دیگه اخرین باره که پانکچر میشی و مامان میشی و همه سختی ها یادت میره عزیزم ❤❤❤❤❤

انشالا خاهره خوبم انشالا

سلام عزیزم شما خوبی ؟ من فعلآ پریود نشدم.منتظرم دوم پری داروهای انتقال شروع کنم.خودت چطوری ؟دیگه ان ...

سلام عزیزم شکر خوبم منم این ماه افتادم دنبال کارای انتقال خدا خودش بخواد برامون من ک آخرین بستمه

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
🫂🫶 ممنون عزیزم انشالله عزمم رو جزم کنم از فردا برم  تنهایی ام واقعا کسل اوره ولی سعی میکنم ...

والله برا ماهم همینجوری بود کلا اپارتمان میسازن مجبور بودم ازکنار اون همه کارگر برم