2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047789 بازدید | 684625 پست
نمیدونم شاید دنباله یه چیزم که یکم حالمو خوب کنه نمیدونم چجوری بگم ولی واقعا اینروزا حالم خوش نیس !ا ...

درکت میکنم عزیزم 🫂

دقیقا حسو حالت حسو حال خودمه ، منکه یه ذره هم امید ندارم به این انتقال ، حس میکنم دارم درجا میزنم 

ولی مجبورم برم تا تموم شه جنین ها..

الان بلاتکلیفم ، بخاطر شرایط فعلی نه میتونم کلاسی چیزی برم نه سرکار

خونه نشین شدم ، بخاطر چیزی که قرار نیست بیاد

انگار قسمت منم همینه :) البته الان بهش عادت کردم بود و نبودش واسم مهم نیس فقط تکلیفم معلوم بشه واسم کافیه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

درکت میکنم عزیزم 🫂 دقیقا حسو حالت حسو حال خودمه ، منکه یه ذره هم امید ندارم به این انتقال ، حس میک ...

چی بگم خاهر ولی باز توکلم به خداس تو این شبا فقط میگفتم خدایا خواهش میکنم تو تقدیر خودمو دوستام بچه بزار امسال گفتم خدایا خیلی خسته ایم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🫂🫶 ممنون عزیزم انشالله عزمم رو جزم کنم از فردا برم  تنهایی ام واقعا کسل اوره ولی سعی میکنم ...

من تردمیل برادرشوهرمو اوردم خونه روزی نیم ساعت پیاده روی میکنم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ممنونم عزیزم. همچنین ان شاالله. واقعا ب این نتیجه رسیدم که تنها چیز مهم خواست خداست. ان شاالله خواس ...

♥️🧿

انشالله:)

و خدایی ک قشنگ ترین تکرار هر روز منه...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم بعضی مراکز فریز میکنن وحین انتقال باز میکنن که بله ممکنه جنس مورد نظرو نداشته باشه ولی ابن سین ...

امیدوارم رویان هم مثل ابن سینا عمل کنن چون خیلی از شیوه های درمانیشون یکسانه 

من وقتی انتقال فرش داشتم سیکلم بلند یا همون لانگ بود دقيقا اولش ال دی دادن وسطاشم آمپول بوسرلین فر روز ولی چون پانکچر و انتقال با هم بود بعد از روز سوم سینال یا گودال بود برای همین نمیدونستم انتقال خالی چطوره پس آیتم شبیه همون پانکچره، ،، استرادیول که گفتید امپوله یا قرصه ؟؟ قرصه شو شنیدم بچه ها صحبتشو میگن ولی برای انتقال یعنی بعد روز سوم آمپولی هم هست یا نه ؟؟ ممنونم از پاسخگوییتون

عزیزم مهم نیس حتما بری بیرون  من هر روز حوصله بیرونو ندارم  توخونه پیاده روی میکنم&n ...

😁 من به شدت تنبلم 

واقعا پیاده روی تو خونه سخته ، مثلا میشه به جاش حلقه زد یا دراز نشست رفت

پیاده روی هم بکنم ولی نه دیگه یکساعت ، چون محیط کوچیکه سرگیجه میگیره ادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😁 من به شدت تنبلم  واقعا پیاده روی تو خونه سخته ، مثلا میشه به جاش حلقه زد یا دراز نشست رفت ...

خودم روزی نیم ساعت تو خونه راه میرم 

منم اولش فک میکردم اذیت بشم ولی ن گزینه خوبیه واسه وقتایی ک وقت و حوصله بیرونو نداری 

من اصلاح سبک انجام میدم (تنبلی تخمدان دارم )

با ی دکتر آنلاین مشاوره گرفتم گفت پیاده روی،رقص،ورزشهای سبک مث زومبا پیلاتس و..خوبن 

چی بگم خاهر ولی باز توکلم به خداس تو این شبا فقط میگفتم خدایا خواهش میکنم تو تقدیر خودمو دوستام بچه ...

نیاز من از آینده میترسم🥺

میترسم بچه بیاد شرایطم بشه مثل گذشته 

واقعا از سعید میترسم ...

الانم که بیکارم گاهی میگم کاش میشد برم بیرون کار کنم ، میگه دوست ندارم بری تو محیط مردا ، من حدودا ۲ سال بعد آشتی کردنمون بیرون کار کردم الان بخاطر دکترا نمیرم چون بخاطر مرخصی زیاد اخراجم کردن

الان که حرفشو میزنم داره مثل گذشته برخورد می‌کنه و منو میترسونه

بخاطر همینه زیاد تمایل به اومدن بچه ندارم

اگه جلوی بچه دعوامون بشه کتکم بزنه چی

اگه با اومدن بچه خیالش راحت بشه که دیگه قهر نمیکنم برم ، ادامه بده رفتار های بدشو چی؟!

🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تردمیل برادرشوهرمو اوردم خونه روزی نیم ساعت پیاده روی میکنم

وای چه خوبه 

منم نهایتش شاید برم باشگاه از تردمیل استفاده کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیاز من از آینده میترسم🥺 میترسم بچه بیاد شرایطم بشه مثل گذشته  واقعا از سعید میترسم ... الا ...

ببین فاطمه هرکسی واقعا یه دلهره هایی داره یه ترس هایی دارع !خودم منم دارم تو زندگیم درجا میزنم زندگیم به مویی بنده خیلی چیزا رو واقعا نمیشه گفت ولی گفتم خدایا من همه جوره سپردم به خودت ٫خودت میدونی چقد زندگیمو دوس دارم پس نزار زندگیم بخاطر بچه خراب بشه !فاطمه هیچکی بهتر از اون بالایی از دل ما خبر نداره و نمیتونه به ما کمک کنه پس بسپر به خودش که از رگ گردن بهمون نزدیکتره و یدامونو میشنوه

سلام ب تک تکتون خوبین عزیزانم 

وقت تمدید فریز جنینهام رسیده بود رفتم رویان خلوت بود

میگم کاش ماه رمضان میرفتم ک از مابقی ماه ها خلوت تره اشتباه کردم

بعدم وقت گرفتم برای ویزیت ۲۱ اردیبهشت وقت داد...

خیلی دو دلم میترسم این دو تا جنینم پر بشن🥺🥺🥺🥺🥺 

ب نظرتون اگر پرولاکتینم بیاد پایین و غلظت خونم رفع بشه تاثیری داره ینی مثبت میشم!!؟🥺

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام ب تک تکتون خوبین عزیزانم  وقت تمدید فریز جنینهام رسیده بود رفتم رویان خلوت بود میگم کاش ...

سلام دکترتون کیه ؟ غلظت خون که رفع نمیشه فقط باردار شديد بهتون آسپرین و انوکسا میدن تا خون لخته نشه

ببین فاطمه هرکسی واقعا یه دلهره هایی داره یه ترس هایی دارع !خودم منم دارم تو زندگیم درجا میزنم زندگی ...

اوهوم سپردم به خودش

دقیقا اونه که می‌دونه آینده چی پیش میاد

برای همینه میگم هرچی پیش بیاد برام خوشاینده اگه مثبت بشم یا نشم دیگه مثل گذشته رفتار نمیکنم..

چون نگرانی هایی که دارم فرا تر از منفی شدنم هست دیگه به زور متوسل نمیشم 

امیدوارم خواسته هامون با مصلحت خدا یکی باشه ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام ب تک تکتون خوبین عزیزانم  وقت تمدید فریز جنینهام رسیده بود رفتم رویان خلوت بود میگم کاش ...

عزیزم اگه اشتباه نکنم شما باره اول منفی شدین باره دوم مثبت ولی بتا پایی اومد الان باره سوم هست؟