2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047817 بازدید | 684628 پست

سلام خانما لطفا بیایین بگین واسه انتقال دوم دکتر چ داروهایی میده 

دکتر من اینارو داد:

بایوفم 

روفولیک

D3

Bکمپلکس

لطفا جواب بدین استرس دارم 

بهش گفتم انتقال دوممه آزمایش ایمنی انعقادی و کاریوتایپ برام بنویس انجام بدم ی جوری نگام می‌کرد انگار ی حرف اشتباهی زدم

سلام دوستان، دختر ما دیگه تا وقت سزارین صبر نکرد، عجله داشت که تو تعطیلات اینجا دنیا بیاد. ساعت ۶ صب ...

سلام باران جان

تبریک میگم

خدابراتون حفظش کنه

زیرسایه پدرومادربزرگ بشه🌺🌺🌺🌺🙏

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما لطفا بیایین بگین واسه انتقال دوم دکتر چ داروهایی میده  دکتر من اینارو داد: بایوفم& ...

عزیزم معمولا متفاوته !دکترا میگن تا ۳انتقال منفی طبیعیه پس معمولا کاره خاصی نمیکنن برا من اینوفولیک دادن و لاکتوفم ولی خب اندومترم رشد نکرد و کنسل شد سیکلم !انشالا ایندفعه هممون مامان میشیم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام خانما لطفا بیایین بگین واسه انتقال دوم دکتر چ داروهایی میده  دکتر من اینارو داد: بایوفم& ...

درکل انگار ما پولمون و جونمون رو از سره راه آوردیم باید کلی منفی بشیم بعد برامون انجام بدن خب از اول انجام بدن دردسرمون یکباره باشه بهتره

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم سلام خوبی همه مون هم دادیم من که دیگه اینقد قرض گرفتم رو ندارم اما چاره چیه ایشالا دلت آروم بش ...

فداتشم عزیزم

من باز افتادم تو درمان😁

نمیدونم چرا اینجوری میشم موقع درمان ، مثل پریودی شده هرمونام قاطی می‌کنه 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان، دختر ما دیگه تا وقت سزارین صبر نکرد، عجله داشت که تو تعطیلات اینجا دنیا بیاد. ساعت ۶ صب ...

اخ جانم ی جوجه نقلی اومده 

مبارکت باشه عزیزم قدمش پر خیر برکت عزیزمان خداوند حافظ و نگهدارش باشه

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

😍😍😍😍😍😍 الهی باااران جاااانم مبااارک باشه عزززیزم خداروشکر😘😘😘😘😘😘😘😘

قدمش پر خیر و برکت باشه براتون عزیزم🤲🤲🤲🤲

❤❤❤❤❤❤❤

دوستان مهربونم ببخشید که جوابتون رو تک تک نمیدم. ممنون از پیام های پر از محبت همه شما. ان شااله که همه شما دوستان باردار و منتظر به سلامتی و خوشی و سر وقت این لحظه شیرین به سراغتون بیاد و از ته دل بخندید. من به یاد همه تون هستم و قابل باشم براتون دعا میکنم. خدا رو هزاران مرتبه به خاطر معجزه ای که به ما بخشیده شکر میکنم و دعا میکنم شما دوستای مهربونم هم به زودی و سلامتی معجزه شیرین خدا رو توی بغلتون لمس کنید.

انشالا مثبت میشی گلم 

ممنونم گلم. ان شاالله همچنین❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

برا منم روفولیک و ویتامین دی و ای و استرادیول و آ. اس آ و پردنیزولون. استرس نداشته باش عزیزم. دفعه بعدی سوالی پیش اومد در مورد داروها بپرس ازش.

ان شاالله پر خیر و برکت باشه برات

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱