2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
عه چه جالب. ینی غیر از نهال، مثلا روزای فرد همون مجتمع مطب داره؟ نمیدونستم

اسمش رباب سید حسینی هست دیگه آره طبقه 3 مطبش ولی کدوم روز نمیدونم دوستم میرفت فکر کنم شنبه تا چهارشنبه ولی باز خودت برو بپرس

اسمش رباب سید حسینی هست دیگه آره طبقه 3 مطبش ولی کدوم روز نمیدونم دوستم میرفت فکر کنم شنبه تا چهارشن ...

اره عزیزم. اهان. نه پس احتمالا همون نهاله. چون اونم طبقه ۳ هس و روزای زوج

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره داره.  امروز دوشیدم و با شیشه شیر بهش دادم،  کلا ۲۰ میل خورد دیگه نخورد. اونم هم بعد ۵ ...

عریزم بچه خواهر شوهر منم زردی داشت شیر خشک با سرنگ میریختن ته حلقش زردیش خوب شد باید سیر سیر باشه

انشات فردا بری با خبرای خوب بیای کلی دعات کردم 

الهی قربووونت برم ممنونم😘😘❤️❤️❤️

ان شاالله حاجت روایی خودتون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم فقط پیاده روی کن خیلی تاثیرداره..من روغن میزدم میرفتم پیاده روی..قبل انتقال انجام بده..بعدشم ک ...

باشگاه بهتره یا پیاده روی؟

اینجایی که هستیم یه محیط درست حسابی نداره برم پیاده روی

عزیزم میگی قبل انتقال

مثلا چند وقت قبلش من شروع کنم به خوردن پای مرغ یا کله پاچه؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیز دل بله، با هم بودیم. در اوج ناامیدی اینبار مثبت شدم.  من پیامهات رو تک تک میخونم و ...

وای درکت میکنم ، شک ندارم خودمم همینطوری خواهم بود

هنوز باردار نشدم کلی استرسشو دارم که سالمه میمونه و....

ممنون عزیزم محبت داری بهم🫂🍃

انشالله بارداری سالم رو تا آخرش تجربه کنی و بسلامت زایمان کنی🧿😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

راستش به نظرم از همه مهمتر استرس نداشتنه من این سری که مثبت شدم ماه قبلش هیسترو کردم، آمپول چسب جنی ...

:)

چه دکتر خوبی ، دکتر من که اصلا هیچ اقدامی نمیکنه و حرفمم گوش نمیده 

منم سپردم به بالایی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعیتش نمیدونم عزیزم. فقط میدونم ک برا رحم و تخمدان خوبه. میگم من تجربه هر دو رو ک دارم که کلی رعا ...

🥰 انشالله اینبار مثبت بشی و بمونه واست تا آخرش

بنظرم تا دکتر. همراهی نکنه ،درصد مثبت شدن پایین میاد!!

انگار دکترای الانم به فکر مثبتی نیستن

بیشتر به فکر مادیاتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها دیشب یه استخارهگرفتم با تسبیح واس انتقالم بد‌اومده‌ خیلی ناراحتم دوس ندارم برم دیگه انتقال 😔شما تجربه ای در این مورد ندارین 😔

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
@baharak2017     @مهتاب۴۴۴ @باران۳۱ سلام. ممنون میشم اگر جواب سوالم رو میدونستید ...

بهاره جون نترس،  بلاخره بچه می چرخه، دست و پاش رو تکون میده،  هر دفعه میتونه یه جا این حرکت رو حس کنی. واسه بعضی ها از هفته ۳۰ دیگه سر بچه میاد پایین، یه جور دیگه میشه. من سرم بچه ام بالا بود و نچرخیده بود. حالا شما که دوقلو داری، هر کدوم یه مدل ورجه ورجه دارند😍

من زیاد حرکتها رو حس نمیکردم، با اینکه جفتم خلفی بود، ولی خوب دخترم کوچولوئه، دیگه بچه ۲.۵ کیلو چقدر میتونسته ضربه داشته باشه آخه.

بچه ها دیشب یه استخارهگرفتم با تسبیح واس انتقالم بد‌اومده‌ خیلی ناراحتم دوس ندارم برم دیگه انتقال 😔 ...

بهش توجه نکن عزیزم

منم با تسبیح گرفتم جوابش این میشد : هیچوقت بچه دار نمیشم😁😂

از اون سری یه انتقال منفی رو گذروندم

ولی خب استخاره دادم یکی برام بگیره مثبت در اومد برای این انتقال ها :)

در کل این فال. ها چیزی نیست که زندگی تو بر پایه اون بگذرونی ، همشون سرگرمیه

هر سری ف.ال حافظ گرفتم ، جوابش یه جورایی به بچه ختم میشد که به زودی میاد

ولی ۱۰ ساله نیومده 😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها دیشب یه استخارهگرفتم با تسبیح واس انتقالم بد‌اومده‌ خیلی ناراحتم دوس ندارم برم دیگه انتقال 😔 ...

والا تجربه ای ندارم، در واقع اعتقادی هم به استخاره ندارم، 😄

عزیزدل به خودت انرژی مثبت بده و ادامه بده، حتما حتما جواب میگیری و میای اینجا خوشحالمون می کنی ❤❤  

عزیزم باران جونم تا میتونی بهش شیر بده اگه ممکنه بهش شیر خشکم بده یکساعت یک بار به زور بیدارش کن بزن ...

مرسی پروانه جون، چشم همین کار رو میکنم. اول یک ساعت رو انجام دادم ولی هیچ جوره نمیخوره . الان سعی میکنم هر دو ساعت بیدارش کنم که البته باز هم زیاد نمیخوره.