2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047813 بازدید | 684628 پست
از اول بارداری چند کیلو اضافه کردی؟ وزن نی نی نرمال؟ من فردا می رم تو ۳۲ هفته شما چند هفته ای؟

از اول بارداری ۷۳بودم شدم ۶۸الان ۲۸هفتمه شدم ۷۲ وزن بچه رو دکترم گفت ۳۰هفته برم الان بهم سرلاک لیدی میل داده بخورم شاید چاق بشم  

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چ سخته بخام ادامه بدم  حالا باز با دکترم صحبت کنم اگه واقعا ضرر داره ادامه بدم به اجبار و ...

حتما دوز امپول براتون کافی بوده که شیاف و گفتن قطع کنین، 

من برعکس شما میگفتم فقط امپول نزنم 🙂

از اول بارداری چند کیلو اضافه کردی؟ وزن نی نی نرمال؟ من فردا می رم تو ۳۲ هفته شما چند هفته ای؟

راستی دکترم امپول پولتون رو قطع کرد گفت برامون بخشنامه امده دیگه ندیم به جاش شیاف پروژسترون هر شب بزار منم میگم حداقل تا ۳۰هفته بزنم همه تا ۳۴زدن دوستام 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
اخه روغنیه، گلوله میشه 😄 من یه لیوان آب جوش همش دستم بود، روشون میذاشتم تا گره ها باز شن 😄 با اینک ...

اره منم همینه ولی درد نداره اینش خوبه😂

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
ممنون باران جان خیالم با حرفت راحت شد  کوچولومون چطوره😍😍😍

خدا رو شکر. دخترم زردیش بالا رفته. کلا نمیتونه زیاد شیر بخوره و بیحاله همش. من خیلی نگرانم، به همه هم گفتم خودم مشکل زردی داشتم و اونقدر بالا بود که بعد دنیا آمدن خونم رو عوض کردند. اونقدر نگرانم که کلا درد خودم رو فراموش کردم. حالا مامام امروز آمد خونه و من و بچه رو چک کرد، گفت فردا هم میاد بچه رو چک میکنه . ان شااله بخیر بگذره.

خدا رو شکر. دخترم زردیش بالا رفته. کلا نمیتونه زیاد شیر بخوره و بیحاله همش. من خیلی نگرانم، به همه ه ...

باران جون برا زردی باید بری واحد نوزادان نگفتن بهت؟؟ من یادمه سر دخترم ی شماره ۲۴ساعته داده بودن گفتن هر وقت شیر نخورد و بی خال بود زنگ بزن سریع بیا بیمارستان که من دو بار رفتم و اونجا از کف پاش خون گرفتن و زردیش رو چک کردن ببینن دستگاه لازم داره یا نه 

البته ی دستگاههایی هست از پیشونی هم اندازه میگیره ولی وقتی بچه بی حال باشه به اونا اکتفا نمیکنن

سلام باران جون چطوری ؟؟ خوبی؟؟؟ سزارین چطور بود سخت نبود؟؟ نی نی شبا خوب میخوابه ؟؟

سلام بهارک جون. والا سزارین خودش سخت نیست چون بیحسی کمر به پایین داری و حس نمیکنی. ولی بعد بی حسی، سخت که نه برای من وحشتناکه چون زیاد درد دارم. هنوز نمیتونم بشینم و پا شم و یا دستشویی برم. اینجا هم که من و همسرم تنهاییم.  اون بیچاره همه کارها رو انجام میده  ولی همین نشستن و بلند شدن من برای شیر دادن یا غذا خوردن، وحشتناکه. دیروز خیلی گریه کردم، احساس کردم بخیه های داخلیم باز شد و می میرم.

از دیروز که آمدیم خونه یکسره در حال مرتب کردن کارهامون هستیم. چون دقیقا آخر هفته رو گذاشته بودیم واسه کارهای مربوط به خونه و خرید و سایر کارهای واجب که دیگه با سز اورژانسی فرصت نشد. دخترم شیر نمیتونه خوب بخوره و همیشه خسته و گرسنه است، حداقل سه بار شب بلند میشه و گریه میکنه برای شیر