2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
خیلی دلم میخواد جدا شم ولی نمیدونم چطوری مطرح کنم .ما هم طایفه ترک هستیم خیلی حساسن 

منم‌ تورکم گلم ،اتفاقا فرهنگ تورکا جوریه که هر کدوم از طرفین که خیانت کنند از طرف همه ترد میشن و برای هیچ‌کس عادی نیست شایدم خودت میدونی کسی که خیانت کنه کلا از ارزش میافته ،فکر کنم‌ اگه بدونن حمایتت میکنن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرت مشاور میتونه کاری کنه؟

ببین صد در صد می‌تونه لااقل می‌تونه راهنماییت کنه بعضی راهها رو امتحان کنی اگه بهتر شد که هیچ اگه نه شاید اصلا ادامه باهاش کار درستی نباشه،بخصوص‌ که میخواد پدر بچه ات‌ هم بشه، فقط تحقیق کن یه مشاوری پیدا کن که کار بلد باشه بعضی مشاوران هستن ادم‌ وقتی میره پیششون‌ اینقدر دپرس میشه برمیگرده با خودش میگه چرا تا حالا خودمو حلق آویز نکردم 

ببین صد در صد می‌تونه لااقل می‌تونه راهنماییت کنه بعضی راهها رو امتحان کنی اگه بهتر شد که هیچ اگه نه ...

باشه عزیزم میرم دنبالش .این شهرستانی که ما هستیم خیلی بزرگ نیست یه مشاور توش پیدا نمیشه باید برم مرکز استان که با اونجا هم خیلی فاصله داریم .رفت و آمد برام سخته .اگر بدونه نمیزاره برم .مشکلم یکی دو تا نیست که

منم‌ تورکم گلم ،اتفاقا فرهنگ تورکا جوریه که هر کدوم از طرفین که خیانت کنند از طرف همه ترد میشن و برا ...

میدونی چیه عزیزم اگر دو بار یا سه بار شده بود من به خاطر بقیه خصوصیاتش گذشت میکردم ولی میبینم این یکی رو میفهمم دعوا میشه تموم میشه باز بعد از چند وقت یه چیز دیگه تو گوشیش میبینم باز ای تموم میشه بعد چند وقت یکی دیگه .خسته شدم

سلام گلم من سری قبلی رفتم فاطمیه  اینسری رفتم مطب پیله وری  شما گفتین همدانی هستین  ...

من همدان انجام دادم عزیزم، امید بودم، 

بعد دیگه جنین نداشتم ، مام رفتم، 

چند تا جنین دارین؟ 

ای وی اف به نظرم فقط به دکتر بستگی نداره، به مجموعه شون بستگی داره، از جنین شناس و ... 

میدونی چیه عزیزم اگر دو بار یا سه بار شده بود من به خاطر بقیه خصوصیاتش گذشت میکردم ولی میبینم این یک ...

آفتاب جون اون چیزایی که توی گوشیش میبینی جمع کن ازش نگه دار ،عکس ،اس ام اس یا هر چیزی که هست 

خیانت هر جوری که باشه با روح و روان زن بازی می‌کنه و همه جورش بده 

عزیزم ببخشید هی سوال میپرسم قبل از پانکچر و انتقال چه کارایی کردی یا چیا خوردی

خواهش میکنم عزیزم قبل از پانکچر اصلا چیز سرد و ترشی  نخوردم و بیشتر گرمی ،ژل رویال و عسل خوب ،مغزیجات،سبزی خوردن اسفناج کلم بروکلی ماهی سالمون بوقلمون گوشت گوسفند اینارو یادمه عزیزم چند روز قبل از انتقال نشاسته با شیر یا آب میخوردم سوپ پای مرغ خوبه بخوری من به زوووور میخوردم چون دوست نداشتم ،پاچه هم شب قبل از انتقال خوردم اونم به زووور چون شنیده بودم برای چسبندگی رحم خوبه 

من توی نی نی سایت خیلی گشتم قبل و بعد از انتقال چی کار کنیم عکس گرفتم، الان برات میفرستم عزیزم

چرا گفت کمه؟ واسه من ۳۲ بود حدودا هفته های ۲۰ و دکترم تاکید داشت پیاده روی و ورزش رو داشته باشم. من ...

سلام باران جون چطوری ؟؟ خوبی؟؟؟ سزارین چطور بود سخت نبود؟؟ نی نی شبا خوب میخوابه ؟؟

خواهش میکنم عزیزم قبل از پانکچر اصلا چیز سرد و ترشی  نخوردم و بیشتر گرمی ،ژل رویال و عسل خوب ،م ...

گلم مواردقبل انتقال واگه فرستادی منم لایک کن لطفا🙏

خدایابه امیدخودت🌺
سلام عزیزم هستم قربونت برم. تو خوبی؟پسرت خوبه؟شرایط ات بهتره؟

سلام گلم ماهم خوبیم فقط وزن اضافه نکردم دکتر بهم سرلاک داده که بخورم وزن بگیرم چند هفته ای به سلامتی؟

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️