2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم و وقتی ازش می پرسیدم من چه مشکلی دارم که سراغ زن های دیگه میری جواب مید ...

خوب باز شوهر تو زیر بار می‌رفته ولی این قشنگ چیزی رو که دیدم با چشمام حاشا میکنه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم جهاد هم خصوصی هست شاید بیمه با جهاد قرار داد بسته دقیق نمیدونماالبته سال قبل نبود که بیمه فکر کن ...

نه گلم جهاد خصوصی نیست حتی بیمه سلامت هم قبول میکنه ،درسته زیاد ساپورت نمیکنه ولی یه مقدار کمی رو‌ بر میگردونه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم و وقتی ازش می پرسیدم من چه مشکلی دارم که سراغ زن های دیگه میری جواب مید ...

بهت تبریک میگم و واقعا جسارتی که کردی رو تحسین میکنم .کاش منم میتونستم یه تصمیم درست و حسابی بگیرم

عزیزم درسته که به فکر پدر و مادرت هستی و نمیخوای ناراحتشون کنی ولی پس خودت چی چقد تو این زندگی با کس ...

دقیقا همینه چون هر دفه چیزی تو گوشیش دیدم با دعوا و اعصاب خوردی بینمون تموم شده و هیچ کار بیشتری نتونستم کنم .و اون اینو فهمیده که من به خاطر خانوادم کوتاه میام.وقتی میبینم زن هایی که بهشون ابراز علاقه کرده خیلی از خودم پایین‌تر هستن واقعا از درون میشکنم.

بعد جالب اینجاست که با سر کار رفتن من مخالف هست میگه اونجا که تو کار میکنی محیطش مردونه .محیطش خوب نیست.دوست ندارم بری.ایناش دیگه بیشتر آدم رو زجر میده

دقیقا همینه چون هر دفه چیزی تو گوشیش دیدم با دعوا و اعصاب خوردی بینمون تموم شده و هیچ کار بیشتری نتو ...

عزیزم پست هات رو‌خوندم و از صمیم قلبم برات ناراحت شدم و امیدوارم خدا خودش به حق این شب های عزیز مشکل ات رو به بهترین نحو حل کنه 

ماها هر کدوم هر چی بگیم با توجه به خصوصیات اخلاقیه خودمون و واکنشی که به این موضوع داریم راهنمایی ات میکنیم بهترین کار اینه اول از همه شهامت به خرج بدی و مشکل ات رو بپذیری و مرحله بعد از ی مشاور خوب کمک بگیری 

اما اینو میدونم تحمل بخاطر پدر و مادرت اشتباه محضه تو فکر میکنی اگه اونا شرایط تو رو بدونن بازم دوست دارن تو این شرایط رو تحمل کنی و عذاب بکشی؟؟ کدوم پدر و مادری به عذاب دخترش راضیه؟؟؟ پس شک نکن کاملا حق با تویه و همه پشت ات هستن 

در مورد انتقالت هم من بودم اول تکلیفم رو با خودم و زندگیم مشخص میکردم بعد میرفتم انتقال 

ببین بچه بیاد نه تنها چیزی تغییر نمیکنه ممکنه بدتر هم بشه چون دیگه مطمعن تر میشه ی بخاطر بچه ات بیشتر تحمل میکنی 

ممنون عزیزم از راهنماییت والا دیروز ترسیدم دکتر اینطوری گفت

نه عزیزم نترس فقط استراحت کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه گلم جهاد خصوصی نیست حتی بیمه سلامت هم قبول میکنه ،درسته زیاد ساپورت نمیکنه ولی یه مقدار کمی رو‌ ب ...

اگه بیمه نداشته باشیم که کلا آزاد حساب میشه ولی مثلا الزهرا بریم نهایت بدون بیمه میشه 5 تومن ولی جهاد به من گفت بدون بیمه میشه 30 تومن چون خودم رفتم پرسیدم و گفتن بیمه پوشش داده که بده ی مقدارشو البته درستش اینه هر کجا که بری اگه بیمه باشه بدن ی مقدارش 

دقیقا همینه چون هر دفه چیزی تو گوشیش دیدم با دعوا و اعصاب خوردی بینمون تموم شده و هیچ کار بیشتری نتو ...

چون همرو عین خودش میبینه فکر میکنه بری مردا بهت چشم میزارن ولی اگه با این شرایط کنار اومدی و میخوای تا آخر عمر اینطور زندگی کنی که هیچ بچه دار هم شو ولی ببین اگه کشش این زندگی و رفتارای همسرت نداری بیشتر از این ب6 خودت زجر نده حتی اگه قضیرو به خانوادت بگی با این که ناراحت میشن بهت حق میدن و بیشتر از این ناراحت میشن که با اینجور آدمی بخوای باقی عمرت زندگی کتی خوب آدم حس پوچی بهش دست میده دیگه مگه میشه یکی زنش دوس داشته باشه ولی با زنی دیگه باشه همسر شما متاسفانه هم میخواد به عشق و کیف خودش برسه هم زندگیش پابرجا بمونه که اینم واقعا برا شما خیلی سخته عزیزم امیدوارم بهترین تصمیم بگیری

نه گلم جهاد خصوصی نیست حتی بیمه سلامت هم قبول میکنه ،درسته زیاد ساپورت نمیکنه ولی یه مقدار کمی رو‌ ب ...

بیمه سلامت هم چون دولت نازایی رو گفته بیمه میکنه میده ولی باید مدرک باشه که به خاطر نازایی اومده مثلا کسایی که واسه تعیین جنسیت بخوان ای وی اف کنن اونو بیمه سلامت یا تامین نمیده مثلا تهران مرکز مام هم بری نازایی داشته باشی بیمه تامین هم نداشته باشی سلامت میده یعنی ربطی به مرکز خصوصی یا دولتی نداره 

ولی چون اینجا هیچ وقت کارشون درست نیس میبینی ی چند ماه ی مقدار پول پانکچر اینارو دادن بعد قطع کردن معلوم نیس که چیکار میکنن همین جهاد از من 3700 گرفت که آزاد گفت 8 تومنه بعد داروخانه واسه ی لباس و دمپایی 3500 پول گرفت واقعا پول مفت بودا ولی چاره چیه باید بدیم 

اگه بیمه نداشته باشیم که کلا آزاد حساب میشه ولی مثلا الزهرا بریم نهایت بدون بیمه میشه 5 تومن ولی جها ...

الزهرا دولتی 

جهاد نیمه دولتی اگه خصوصی بود که اصلا بیمه‌ قبول نمی‌کردند نهایت تکمیلی 

بیمه سلامت هم چون دولت نازایی رو گفته بیمه میکنه میده ولی باید مدرک باشه که به خاطر نازایی اومده مثل ...

عزیزم مام‌ کجا بیمه سلامت میده اصلا نمی‌شناسه بیمه سلامت چی‌ هست 

من قبل از عید رویان بودم تهران اصلا سلامت قبول نداشت 

در مورد نام اطلاع دقیق ندارم ولی فکر کنم هیچ بیمه ای رو قبول نمیکنه 

دولت هم از این حرفا زیاد میزنه ولی وارد عمل که میشی میبینی الکی بوده ،من‌خودم تا حالا هر جا رفتم‌ آزاد حساب شده