2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست
نازنین جان منم مطمئنم جنینت سالمه بخصوص که طبیعی ام باردار شدی ولی برای آرامش خودت برو آزمایش وقتی ع ...

مرسی گلم خدا از دهنت بشنوه الهی برام خیلی دعا کن گلم بنظرتون آمینوسنتز جوابش خوبه یا این سلفری میدون تو هر کدوم چه بیماری هایی رو بررسی مبکنن؟

عزیزم چیزایی که فرستادمو بخون کاش اسم تاپیکش یادم بود برات میفرستادم. از من یه نصیحت، میگن ۳ روز او ...

مرسی عزیزم کلی زحمت کشیدی😘😘😘🙏🏻

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم خدا از دهنت بشنوه الهی برام خیلی دعا کن گلم بنظرتون آمینوسنتز جوابش خوبه یا این سلفری میدون ...

عزیزم در این مورد اطلاعی ندارم ولی هستن دوستایی که قبلاً این آزمایشات رو دادن حتما اگه پستت رو‌ ببینن راهنمایی میکنن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم سلام... من قبلا هپارین میزدم الان که تو سیکل انتقالم بعد از زدن هپارین یه کوچولو از بدنم   ...

اونهایی که هپارین کبودشون میکنه، از سرسوزن زیر پوستی سایز ۳۰ استفاده کنند احتمالا دیگه کبود نمیشن از سرسوزن انسولین استفاده کنید کبود میشید 

🥺 آره ریسکش بالاس لامصب یه دوراهی بدیه اگه حین بلاست پوچ بشن مث سری قبل من نابود میشم :) اگه بلا ...

عزیزم منطورتون چیه اگر حین بلاست پوچ بشه؟ آخه من بارداریم پوچ بود کورتاز کردم. همه اش میگم چطور ممکنه جنین بلاست انتقال بدن و پوچ بشه

بیمه ی تامین اجتماعی عزیزم 

برا منم همینه ولی نمیدونم چرا ندادن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلا جون شوهر خودم رو میگم.خیانت این یه دفه نبود بلکه ده بار تا حالا .اینجوری بگم به هر دختر یا زنی ک ...

بمیرم برا دلت . میفهمم واقعا خییلی سخته. ولی تونستی حتما مشاوره برو. حداقل این بار  روحی زیادی ک روته کمتر بشه و درست بتونی تصمیم بگیری. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم  خیانت کردن همیشه از روی هوس نیست ،اینکه مردی هیچ‌ جوره برای همسرش کم‌ نذاره اما خی ...

موافقم باهات

ممنون مهتاب جون از راهنماییت ❤️❤️ بله من هنوز پیش دکتر فروتن میرم دو هفته دیگه سونو بدم گفت کمتر شد ...

بله اگر نیاز بود  و دکتر گفت سرکلاژ کن 

فقط خواستم نگران نباشی چون عددت خوبه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
باشه عزیزم میرم دنبالش .این شهرستانی که ما هستیم خیلی بزرگ نیست یه مشاور توش پیدا نمیشه باید برم مرک ...

مشاورای تلفنی خوبی هم هستن.

عزیزم منطورتون چیه اگر حین بلاست پوچ بشه؟ آخه من بارداریم پوچ بود کورتاز کردم. همه اش میگم چطور ممکن ...

منظورم به بلاست نرسیده از بین رفت...

قبل انتقال 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️