2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا کسی کسی رو نمیشناسه میشه حداقل درد و دل کرد یا راهنمایی گرفت 

عزیز دلم واقعا متاسف شدم، یه وقتی هست همسر آدم کلا بد ذات هست و نامهربونی می‌کنه اون وقت آدم تکلیفش معلومه اما مورد شما خیلی خاصه، حتما باید برید پیش یه مشاور کار درست، فقط میتونم بگم الهی که بهترینها براتون رقم بخوره و مشکلتون به بهترین نحو حل بشه 🤲❤️

برای درد و دل هم فکر میکنم تمام بچه های اینجا با جون و دل شنوایی تمام حرفهات هستن گلم، بدون قضاوت و پیش داوری

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
میدونی چیه عزیزم اگر دو بار یا سه بار شده بود من به خاطر بقیه خصوصیاتش گذشت میکردم ولی میبینم این یک ...

عزیزم جسارتا میتونم بپرسم شغل همسرتون چیه؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیز دلم واقعا متاسف شدم، یه وقتی هست همسر آدم کلا بد ذات هست و نامهربونی می‌کنه اون وقت آدم تکلیفش ...

هانیل جون اگه بداخلاق بود یا پول نمی‌داد یا کتک میزد راحتتر میشد تصمیم گرفت.یا اینکه دارم میبینم به خاطر آندومتریوزم چه خرج ها که نکرده با یه حقوق کارمندی ولی حتی یه بارم مشکلم رو به روم نیاورده .اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم   . از طرفی نگران پدر و مادرم هم هستن میدونم اگه جدا بشم داغون میشن. 

هانیل جون اگه بداخلاق بود یا پول نمی‌داد یا کتک میزد راحتتر میشد تصمیم گرفت.یا اینکه دارم میبینم به ...

منم دقیقا همین مشکل رو داشتم و وقتی ازش می پرسیدم من چه مشکلی دارم که سراغ زن های دیگه میری جواب میداد تو از هر نظر کاملی ولی من تنوع طلبم و حتماً باید چند تا زن تو زندگیم باشه.

ندا جون ۶ هفته خیلی هم کم نیس.  هم استرس هم گریه.  آخه علائم خاصی هم ندارم.  ...

عزیزم من هیچ علایمی نداشتم دقیقا دو ماهم که تموم شد کم کم علایمم شروع شد و ۳ ماه تهوع شروع شد

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
برا منم همینه ولی نمیدونم چرا ندادن

الا جون ما هم بیمه تامین داریم جهاد که رفتم پانکچر قبلش ی فرم میده که بردیم چای کنار مرکز بیمه پرونده باز کردیم روز پانکچر تو جهاد نصف پول پانکچر ازم گرفتن که بقیه رو بیمه قرار بود بده تو فریز جنین هم نصفش بیمه داد تو انتقال هم همینطور چرا برا شما اینطور نیس

منم دقیقا همین مشکل رو داشتم و وقتی ازش می پرسیدم من چه مشکلی دارم که سراغ زن های دیگه میری جواب مید ...

بگو خوشت میاد منم تنوع طلب باشم آخه این مردا چی دیدن تو بقیه زنا که بدن دیگه همشون همون دارن که بقیه دارن چقد دلم برا خودمون میگیره 😢😢چقد زنا بدبختن 

هانیل جون اگه بداخلاق بود یا پول نمی‌داد یا کتک میزد راحتتر میشد تصمیم گرفت.یا اینکه دارم میبینم به ...

عزیزم درسته که به فکر پدر و مادرت هستی و نمیخوای ناراحتشون کنی ولی پس خودت چی چقد تو این زندگی با کسی که دیگه خیانت بهش عادی شده و روش بهت باز شده چون میدونه میفهمی و کاری نمیکنی میتونی دووم بیاری الان اینطوره ی بچه هم بیاد میخواد چی بشه توروخدا بیشتر فکر کن خیانت کردنش و واسه خودت قبول نکن به اخلاقش عادت نکن الان که بچه نداری ببین چی کار میتونی بکنی فعلا فکر انتقال از سرت بیرون کن من دلم برا تو میسوزه جرا باید انقد تحقیر بشی امیدوارم راه درست انتخاب کنی 

تو فکر مشاوره تلفنی نبودم .باید یه مشاور خوب پیدا کنم .برام دعا کن عزیزم.یک ماه و نیم دگه باز میرم ب ...

ان شاالله بهترین ها پیش روت قرار بگیره عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الا جون ما هم بیمه تامین داریم جهاد که رفتم پانکچر قبلش ی فرم میده که بردیم چای کنار مرکز بیمه پروند ...

نمیدونم والا عزیزم. مام اتفاقا همون جا میبردیم. البته سال قبل ک منم جهاد میرفتم ک کلا پول پانکچر و انتقالو بیمه نمی داد. ولی امسال گفتن تحت پوشش میده دولت. ولی تو مرکز جدید ک انجام دادم فعلا ندادن. چند بار همسرم رفته اومده ولی خبری نیس. من بیچاره دو تا پانکچر تو ی ماه داشتم ۲۰ تومن فقط پول پانکچر هام شد.

راستی ممکنه خصوصی بودن مرکز هم باعثش بشه؟ یا ربطی نداره ب اینا؟ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نمیدونم والا عزیزم. مام اتفاقا همون جا میبردیم. البته سال قبل ک منم جهاد میرفتم ک کلا پول پانکچر و ا ...

گلم جهاد هم خصوصی هست شاید بیمه با جهاد قرار داد بسته دقیق نمیدونماالبته سال قبل نبود که بیمه فکر کنم 4 ماه اینا باشه چون من دی ماه سال قبل رفتم اصلا خبری از بیمه نبود من که اسفند پانکچر شدم انگار بیمه دوماه اینا بود تشکیل شده بود مستقیم بخوای از بیمه پول بگیری یکم سخته مگر اینکه با اون مرکز قرار داد داشته باشه پول خودش به مرکز بده بیمه انکار فقط با جهاد قرارداد بسته