2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
سلام عزیزم من توی نیکان iVF کردم با دکتر بختیاری،  دو تا جنین انتقال دادم که یکی تشکیل شد ،۱۲ ت ...

عزیزم قبل انتقال چه کارایی انجام دادی چیا خوردی نخوردی میشه بگی ممنون میشم

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

سلام عزیزم خوبی ؟ nt خوب بود ایشاله ؟ طول سرویکست شاید نسبت به سونوی قبلی خیلی پایین تر اومده که گفت ...

سلام عزیزم سونو خوب بود خداروشکر من تا حالا طول سرویکس اندازه نگرفته بودم دفعه اول بود گفت باید حدود ۴۰ باشه مال شما کمه فقط گفت استراحت کن شما طول سرویکس چند بود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان طول سرویکس چند باشه خوبه؟ برای من ۳۵ بود دکتر گفت کمه🤔

عزیزم من ۳۱ بود تا اخرم ۳۱ موند فقط استراحت میکردم همش کار نمیکردم اصلا اگه کم نشه ۳۵ خوبه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون عزیزم از راهنماییت والا دیروز ترسیدم دکتر اینطوری گفت

سلام عزیزم

هنوز پیش دکتر فروتن میری؟ ایشون گفت کمه؟  دوقلو یا تک قلو داری؟

من سرویکسم از ان تی ۲۸ بود با سونوی کنترل دو هفته ای دکتر پریناتولوژ، شیاف تا اخر بارداری، استراحت ، فعالیت در حد کارهای شخصی و قدم زدن در خانه، عدم نزدیکی تا اخرش همون ۲۸ موند و مشکلی پیش نیومد.

اگر از این بابت نگرانی یه سر به دکتر پریناتولوژ بزن

دکتر آزادی_دکتر پریناتولوژ_ دکتر خیلی خوبیه  مطبش شهرک غربه اگر خواستی بگو شماره منشی رو برات بذارم 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خدا بهم رحم کنه فقط😔

سلام عزیزم 

اگر خدای نکرده سابقه ناهنجاری ندارید که نگرانی نداره

خود دکتر گفته خوبه و سلفری نیاز نیست

پس چرا آشفته اید؟

به خدا توکل کنید و آرامش داشته باشید

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام دوستای گلم

خوبین؟

بحث هایی که بین داداشم و بقیه شد رو خوندم .یه چیزی میگم میخوام نظر شما ها رو بدونم .اگه شوهرت همه جوره خرجت کنه هر چی بخوای بگه چشم .راحتی و سالم بودنت براش مهم باشه .ادعای دوست داشتنش بشه ولی خیانت کنه این چیو نشون میده میتونین نظر بدین؟

سلام عزیزم هنوز پیش دکتر فروتن میری؟ ایشون گفت کمه؟  دوقلو یا تک قلو داری؟ من سرویکسم از ان ت ...

ممنون مهتاب جون از راهنماییت ❤️❤️ بله من هنوز پیش دکتر فروتن میرم دو هفته دیگه سونو بدم گفت کمتر شد سرکلاژ میکنم زودتر که خیالمون راحت باشه منم چون از اول مثبت شدن خونریزی داشتم همش در حال استراحتم کاری نمیکنم 

دوستای خوبم یه راهنمایی دیگه هم ازتون میخوام.

من حدودا یک ماه و نیم دیگه میرم برای انتقال .جنین فریز شده دارم .میخواستم راهنمایی کنین تو این زمان باقیمانده چکارهایی کنم که رحمم آماده باشه .تو آی وی اف های اول خودم خیلی انرژی داشتم و کلی سرچ میکردم که چیا خوبه و چیا خوب نیست ولی الان کلا بی انرژی و کسل هستم‌میشه ک کنین

خوبی الا  تو سیکل انتقالی؟ ان شالله اینبار با جواب مثبت بارداری بیای به حق این شب و روز عزیز

سلااااام عزییییزم😍😍. خوبی شما؟نی نی جون خوبه؟

قربوووونت برم. آره تو سیکلم. دعا کن برم عزیزم. باز ضخامت ادا در آورده فعلا در حال مصرف دارو ام تا شنبه برم ببینم وضعیت چطوره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱