2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
سلام عزيزم مرسي از لطفت. پنجشنبه رفتم دكتر خدا رو شكر همه چي خوب بود. براي 20 اسفند وقت انتقال داد

دیدم باردار شدی مبارکت باشه عزیزم به نی نی بگو واسه منم دعا کنه امسال باردار بشم تو سیکل پانکچر با دکتر علیرضایی ام😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله نامه میدن میری بیمه پس میدن نصفه تخمک کشب رو

برا من هنوز پول تخمک کشی هارو ندادن ظاهرا نمیخوان بدن. بیمه شما چیه پروانه جون؟

البته دکتر گف مرکز داره ی کارایی می کنه که برگردونن ی مقداری رو ولی کی و چجوری نمیدونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
حدود یه تومن شد، انشاالله شما هم به زودی نتیجه مثبت بگیرید و دلتون شاد بشه

ممنونم عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستای گلم خوبین؟ بحث هایی که بین داداشم و بقیه شد رو خوندم .یه چیزی میگم میخوام نظر شما ها ر ...

سلام عزیزم. ب کسی که زندگیش اینجوری شده بگید حتماااا حتماااا برن پیش یه مشاور کاردرست. واقعیتش ما از روی ی فریم از زندگی هیچ کدوم نمیتونیم راهنمایی درست بکنیم و صلاحیتش رو هم نداریم چون تخصصش رو نداریم. بحث خیانت برخلاف ظاهر ساده اش گاها زوایای پیچیده ای داره.

مواردی رو که گفتین منو یاد دوستم انداخت. همسر ایشونم این جوری بود. فوق العاده آدم بساز و مهمربونی بود با دوستم. همه از دور فک می کردن اینا چقد خوشبختن چقد اخلاقشون با هم خوبه . همین طورم بود. دوستمم واقعا تو زمینه زندگی مشترک کم نذاشته بود اینو نه من خود همسرشم همیشه میگفت. ولی همسرش متاسفانه پاش لغزید. دوستم غیر من ب هیچ کس نگفته بود خانواده هاشون اطلاع نداشتن ولی تو نت و.. هر جا میگه مطلب میخوند از مشاورا و... همه میگفتن فقط طلاق. تا اینکه ی مشاوره حضوری رفتن ی مشاوره هم تلفنی. هر دو شخصیت همسرشو ک تحلیل کرده بودن نظرشون این بود این آدم هرزه نیست. ازونایی نیس ک بخواد فقط پی این چیزا باشه. جالب بود برا من میگفتن ک بیشتر این مساله در مورد ایشون تو ذهنشونه. راهکارشونم این بود ک حتما سعی کنن معنویت رو توزندگی شون بیشتر کنن ، حتماااا اصلاح مزاج انجام بدن و... میخوام بگم که برخلاف نظر اکثر جامعه و البته متاسفانا نی نی سایتی ها که هر جا میشنون خیانت میگن طلاق، واقعا اینجوری نیس. به نظرم بااااید جوانب کار کلا سنجیده بشه چون گاها واقعا طرف پشیمونه واقعا پاش لغزیده فقط، همون جوری ک ماها هم تو چیزای دیگه پامون بارها لغزیده و خدا بخشیدتمون. خدارو هزاااااار بار  شکر الان زندگی شون صد برابر بهتر از قبل شده.  خود آقا هم واقعا تلاش کرد دوباره که اعتماد از دست رفته دوستمو برگردونه واقعاااا خییییلی سخته ولی ممکنه.

ببخشید خییییییلی طولانی شد. ولی ازبس نظرات تند و قطعی فقط طلاق تو این موارد میشنوم و مثال نقضش رو دیدم گفتم تجربه دوستمم بگم شاید ب درد کسی بخوره. الهی که ب حق این روزهای پر خیر و برکت و شب های با عظمتش هییییچ خانومی با این مساله سخت امتحان نشه.

سلام عزیزم سونو خوب بود خداروشکر من تا حالا طول سرویکس اندازه نگرفته بودم دفعه اول بود گفت باید حدود ...

خداروشکر که خوب بود ، مال من سری پیش ۳۹ بود الان ۳۴ بود منم استراحتم هر ۲ هفته چک میشم احتمالا سرکلاژ میشم

دوستای خوبم یه راهنمایی دیگه هم ازتون میخوام. من حدودا یک ماه و نیم دیگه میرم برای انتقال .جنین فری ...

ان شاالله که موفقیت آمیز باشه براتون این دفعه.😍

منم این دفعه خیلی دنبالش نبودم. دفعات قبلی انقد همه چی رو رعایت می کردم دیگه ول کردم این دفعه. فقط هفته پیش ک سونو شدم و ضخامتم کم بود، ی چیزایی رو دارم سعی می کنم رعایت کنم مث روغن سیاهدانه مالیدن ب رحم و آب زیاد خوردن و تحرک و پیاده روی داشتن و گوجه فرنگی و لوبیا سبز و تخمه کدو زیاد خوردن و.... نمیدونم چقد تاثیر بذاره آخه تو قبلیا هم همینارو داشتم ولی..‌ بازم توکلم ب خداست دیگه وظیفه منم در این حده نتیجه دست خودشه که هر چی باشه قطعا خیر محضه😍

من ۲۹ دی انتقال دادم عزیزم، ممنونم❤

عزیزم ببخشید هی سوال میپرسم قبل از پانکچر و انتقال چه کارایی کردی یا چیا خوردی

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

پروانه،آلا،فردایی روشن هر کدوم چندم سیکل انتقال هستید من پیام رو نتونستم بخونم😍😍😍

سلاااام پری جون خوبی😘🥰؟ خیلی وقت بود نبودی. چ خبرا؟

من الان ۱۵ سیکلمم. روز ۱۱ ضخامتم ۵/۸ بود🥴 شنبه که ۱۸ سیکلم میشه باز نوبت سونو دارم.

چقد دلم خوش بود با خودم حساب کتاب می کردم میگفتم احتمال زیاد ۲۶ ام انتقالم باشه که هنوز مشخص نیس اصلا ب انتقال برسه یا نرسه🤕

سلام عزیزم  اگر خدای نکرده سابقه ناهنجاری ندارید که نگرانی نداره خود دکتر گفته خوبه و سلفری ن ...

عزیزم حرف یه عمر زندگی یه آدم در میون نمیتونم ریسک کنم  خدایی نکرده بچم مشکلی براش پیش بیاد چیکار کنم

پروانه،آلا،فردایی روشن هر کدوم چندم سیکل انتقال هستید من پیام رو نتونستم بخونم😍😍😍

سلام پری جون من اول تا سوم پریود بعدی باید برم استرادیول بده بعد ۱۳تا ۱۴ سیکل بعدی احتمالا انتقالمه حدودا سیکلم بلنده