2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047716 بازدید | 684621 پست
عزیزم حرف یه عمر زندگی یه آدم در میون نمیتونم ریسک کنم  خدایی نکرده بچم مشکلی براش پیش بیاد چیک ...

عزیزم به همسرت بگو اصلا نیاز هم نباشه برا ارامش من تو این دوران این هزینه رو باید بکنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه طبیعی باردار شدم تعیین جنسیت نکردم تو دو راهی بدی گیر کردم دارم میمیرم

دو راهی چرا ؟؟ چرا انقدر به خودت تو این دوران استرس وارد میکنی دختر 

با همسرت صحبت کن و راضیش کن ی ازمایش خونه دیگه

عزیزم به همسرت بگو اصلا نیاز هم نباشه برا ارامش من تو این دوران این هزینه رو باید بکنیم 

بهش گفتم میگه بریم سونو رو دوباره چک کنیم الان ۱۳ هفته ام بنظرتون برم یه جای بهتر آن تی رو دوباره چک کنن؟

دو راهی چرا ؟؟ چرا انقدر به خودت تو این دوران استرس وارد میکنی دختر  با همسرت صحبت کن و راضیش ...

اخه میگه وقتی جوابش اشتباهه چرا بریم اگه بدونیم ۱۰۰ درصده جوابش راضیم ۵۰ میلیون خرج کنم

عزیزم من رو یادت هست.خوندم میخوای جدا شی خیلی ناراحت شدم .چی شد که به اینجا رسید ؟یه مدت نیومدم نی ن ...

سلام عزیزم بله شما رو یادمه خیلی هم توی تاپیک صدات کردم و تبریک گفتم برای زایمانت اما نبودید. من فقط اگه صدام کنن یا لایکم کنن میخونم اتفاقی پیامتون رو دیدم. 

باردار شدم ولی سقط شد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستای گلم خوبین؟ بحث هایی که بین داداشم و بقیه شد رو خوندم .یه چیزی میگم میخوام نظر شما ها ر ...

برای این موضوع هم به قول دوستمون حتما مشاور برن. ولی خیانت خیلی سخته آخه مگه میشه کسی دوست داشته باشه ولی خیانت کنه تصورش هم دیونه کنندس. چه ارزشی داره اون خرج کردنه و احترامی که میذاره. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤