2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047847 بازدید | 684628 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهارک. باران .سارا .سحر عزیزم .آلا جونم .فاطمه خانم .طوطیا جان.آنا جون انشاءالله هر حاجتی دارین خدا ...

ممنون ازدعای قشنگت

ان شاءالله شماهم حاجت رواشید🙏🙏🙏🌺🌺🌺

خدایابه امیدخودت🌺
خدا رو شکر که الان خوشبختی. برای منم دعا کن عزیزم خیلی حرفاتون آرامبخش بود لطف کردی. من در خواست دوس ...

سلام سارا جان

خیلی خیلی ناراحت شدم برای اتفاقی که افتاده. همه ش امید دارم مشکلتون حل بشه. سارا جان بازهم تلاشت رو بکن، ولی از یه جایی به بعد، اگر دیدی تلاشت بی فایده ست رهاش کن. اگر این آدم قرار باشه در مسیر زندگی تو باشه و پدر فرزندت بشه، حتما این اتفاق میفته. دیشب یاد تو هم کردم. امیدوارم گره این مشکل به زودی به بهترین شکل براتون حل بشه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دمتان گرم دِییه نفرستادید فردامیرم مطب ازدکترمی پرسم 😥😑

عزیزم من خیلی وقت پیش کپسول رویال ژلی استفاده کرده بودم یادم رفته چه مارکی بود وگرنه برات می‌فرستادم ولی تا اونجایی که یادمه فقط چند نوع رویال ژلی داشتیم یعنی تنوعش خیلی زیاد نیست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم من خیلی وقت پیش کپسول رویال ژلی استفاده کرده بودم یادم رفته چه مارکی بود وگرنه برات می‌فرستادم ...

سلام گلم شما هم تبریز هستین میشه بگین کدوم مرکز میرین و دکترتون کیه

سلام عزیزم من چند ساله خواننده خاموش این تاپیک هستم و همتون رو کمابیش می شناسم. پیام امشب شما منو وا ...

سلام دوست عزیز میشه بگین چند سالتونه بود که ای وی اف کردین چون منم مشکل پلی کیستیک و تنبلی تخمدان دارم گفتین جواب نگرفتین منم نا امید شدم 

خدا رو شکر که الان خوشبختی. برای منم دعا کن عزیزم خیلی حرفاتون آرامبخش بود لطف کردی. من در خواست دوس ...

عزیزم اینطور که میگی همدیگرو خیلی دوس دارین با همسرت به نظرم چون مشکل اصلی بچه دار نشدن تون از همسرتون هست ایشون به خاطر همین قصد طلاق گرفتن 0ون آقایون مغرورترن نمیتونن ی عمر نگاه سنگین بچه دار نشدن تحمل کنن یا هم بیشتر از این نمیخواد شما به خاطر بچه دار نشدن اذیت بشین و تو فکر خودش میگه میری ازدواج میکنه بچه دار میشی به نظرم که باهاشون در مورد بچه دار شدن کامل حرف بزنی که برات مهم نیست اصلا که بجه دار نشی شاید از خر شیطون بیاد پایین انشالا هر چی صلاح تون همون بشه و آرامش به زندگیتون برگرده

سلام گلم شما هم تبریز هستین میشه بگین کدوم مرکز میرین و دکترتون کیه

بله عزیزم تبریم 

من یه بار با دانایی پانکچر کردم یه بارم با موسی پور با دانایی بین المللی پانکچر شدم 

با موسی پور جهاد دانشگاهی 

شما دکترتون کیه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
@شطرنجی     @آناشید99 @نرگس1393     @ارام۰۰۰ @artin_arsen_artina ا ...

ممنون عزيزم. امروز وارد هفته هشتم شدم. پنجشنبه وقت سونو قلب دارم. خيلي محتاج دعا هستم كه ان شالله صداي قلبش رو بشنوم و همه چيز به خوبي پيش بره

سلام دوست عزیز میشه بگین چند سالتونه بود که ای وی اف کردین چون منم مشکل پلی کیستیک و تنبلی تخمدان دا ...

سلام من از ۳۰ سالگی درمان رو شروع کردم. اون زمان هیچ اطلاعی در این مورد نداشتم و متاسفانه دکتر چند سال فقط دارو میداد و اقدام جدی نمیکرد و کلی وقتم هدر رفت. بعد از اون چند بار iui کردم و نشد.وقتی وارد پروسه ivf شدم ۳۴ سالم بود و متوجه خیانت شوهرم شده بودم. برای همین حال روحی بدی داشتم. تو این راه فقط باید آرامش داشته باشی.چند نفر از اطرافیان من همین مشکل رو داشتن ولی خدا را شکر همه الان بچه دارن.

عزیزم انشالله به زودی برو دوتا فندوقت رو انتقال بدی برات اشک شوق بریزم. حلال کن ناراحتت کردم برام دع ...

ایشالله عزیزم 

ایشالله خداوند بهترینها رو برات رقم بزنه...

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
🥺 نگار انقد ناامیدم که ..‌‌ هرچی می‌شنوم هیچی درستم نمیکنه  تهی ام نمیدونم منظورم رو میرسون ...

اینجوری نگو ماشاالله اینهمه جنین داری 

مطمینم ب زودی حاجت دلتو میگیری ناامیدی اصلا خوب نیست ... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...