2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلم خوبم شکر شما چطوری؟  چرا؟ دیگه بچه نمیخای؟ والا منم دوست دارم چندسال دیگه اقدام ...

قربونت عزیزم شکر خدا

فعلا که نه اگه ی درصدم بخوام بیارم بچه دیگه حداقل دخترم باید ۵ یا ۶ سالش بشه بچه سنش کم باشه گناه داره 

البته اگه وضع اقتصاد جامعه بهتر شد شاید فکر بچه دوم‌ بیفتم من که اینقدر اذیت شدم سر بارداری و اینا که اصلا فکر بچه نیستم شوهرم میگه من میگم نه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
از سارادلارام خبر داری؟ رژیم کالری شماری گرفته؟

سلام عزیزم بله شروع کردم ولی چند روز تو عید رعایت نکردم فعلا ۳ کیلو کم کردم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم عزیزم. سیکلای قبلی خارجی داشتم با اونم بالا نرفت. ولی برا احتیاط ب همسرم گفتم اونم بگیره ولی ...

الا جان قرص گوجه ویتامین سی داره بجای اون خودت قرص جوشان ویتامین سی بگیر روزی یکی بخور نیم ساعت پیاده روی کن بعد پیاده روی کیسه اب گرم بزار زیر دل و قسمت کشاله ران فوق العاده خونرسانی به رحم زیاد میکنه حتما حتما روزی نیم ساعت کیسه اب گرم بزار قسمت کشاله ران شریان فمورال هست که خونرسانی به رحم انجام میده گرم کردنش باعث خونرسانی بیشتر میشه 

الا جان قرص گوجه ویتامین سی داره بجای اون خودت قرص جوشان ویتامین سی بگیر روزی یکی بخور نیم ساعت پیاد ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی. چشم حتما❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم ممنون  نه متاسفانه فعلا دنیا باهام سر جنگ داره  باردار شدم دوباره جنین ایست ق ...

خدای پن شما هم روز عید سقط کردی؟ من هم همینطور شدم. البته از شدت خونریزی کارم به کورتاژ کشید

خدای پن شما هم روز عید سقط کردی؟ من هم همینطور شدم. البته از شدت خونریزی کارم به کورتاژ کشید

اره متاسفانه 

شما از دکتر نپرسیدن چند وقت دیگه میتونیم انتقال بدیم ؟

انشاالله خدا واسمون معجزه کنه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اره متاسفانه  شما از دکتر نپرسیدن چند وقت دیگه میتونیم انتقال بدیم ؟ انشاالله خدا واسمون معجز ...

نه من متاسفانه دیگه جنین ندارم. دو بسته دوتایی داشتم که هر دو را باز کردن و یک مورولا و یک بلاست هر دو با کیفیت انتقال دادن. نمیدونم چطور میشه که جنینهای خوب پوچ از اب در میان.جنینهام  برای ۷سال پیش بود. الان ۴۳ سالم داره میشه. واقعا فکر نمیکنم اگر دوباره تخمک کشب کنم نتیجه بگیرم.اما شما فکر کنم اگر جنین داری ایشالا ماه بعد پریودی میتونی انتقال بدی

ممنونم عزیزم. نه متاسفانه اصلا حواسم نبود ک بگم. انقد ک مطمین بودم مشکلی پیش نمیاد یکم شوکه شدم دکتر ...

اشکالی نداره عزیزم حتما حکمتی داشته، من پچ رو از روز سوم شروع کردم ولی دیدم که از روز هشتم یا دهم هم تجویز میکنن، حالا به نظرم سه چهار تا بگیر تا هفته آینده استفاده کن قطعا بی تاثیر نیست، تونستی همین امروز بگرد پیدا کن از امروز شروع کن، ان شاالله که خیره گلم ❤️

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم