2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
بنظر منم لنفو بیخوده خیلی از دکترها قبول ندارن برای منم بی نتیجه بود سر یکی از انتقاالام انجام داده ...

واقعا؟توکل ب خدا . دیگه همون بهتره اعتماد کنم. منم ۳ جلسه لنفو انجام دادم بالا هم رفت ولی متاسفانه ب انتقال نرسیدم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بهار جان بله ازمایش دادم عددش ۴۸۷۸ شده فرستادم برای دکترم هنوز جواب ندادم دکتر من ۵ روز پی ...

عزیزم کاش یه سونوگرافی داخلی انجام می‌دادید مطمئن تر بود البته سونوهای بیرون نه پیش دکتر دیگه اینهمه تو برزخم نبودی روند رشدشو بررسی میکردی از طریق سونو بهتر بود حالا خود دانی انشاءالله که برات ماندگار باشه❤️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من دیدم یهو وسط سیکل بالامیره ایشالا واس توهم همین میشه استرادیول دارین؟سیکلتون جیه

توکل ب خدا. اره روزی ۳ تا استرادیول داشتم و شبا هم کرم وازینال استرومارین. 

دکتر گف حالا همون روزی ۳ تا استرادیول رو ادامه بدم (نمیدونم چرا اضافه نکرد مرکز قبلی بالا میبردن تعداد رو) روزی دو بار دو تا استرادیول رو واژینال استفاده کنم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
Pro کاری به ضخامت نداره، منم انجام دادم

واقعا؟ولی من اینجا هم شنیدم از بچه ها ک برا ضخامت انجام دادن. دکتر هم برا ضخامت گفتش

عزیزم شما نی نی دارین؟بار چندم مثبت شدین

سلام عزیزم

چندسال داروی هورمونی قرص و امپول 

دو بار ای یو ای منفی

سه بار پانکچر شدم چهار بار انتقال دادم

انتقال اول منفی 

انتقال دوم مثبت ولی ایست قلبی شد..

انتقال سوم و چهارم منفی

بعد یه بارداری طبیعی بازم ایست قلبی

بعد از یکسال از اخرین سقط بارداری طبیعی که الحمدلله بخیر گذشت و بچه دار شدم 

بعد از تقریبا ۱۲ سال اینور اونور کردن

همون اوایل عکس رنگی انداختم

یه بار لاپارا هیسترو تشخیصی شدم

یه بار دیگه مجدد هیسترو تشخیصی شدم

یه بارم قبل بارداری اخرم سونوی سه بعدی دادم 

تو این راه تجربه پی ار پی و لنفوتراپی و سرم ای وی ای جی و .. هم داشتم.

خلاصه همه چیز رو تجربه کردم ولی هیچ وقت دست از تلاش برنداشتم چون نمیخواستم بعدا پشیمون بشم و خودم رو بابت کم کاری سرزنش کنم  

اما نهایتا فقط و فقط خواست خدا بود که جواب گرفتم. چون دیگه کم آوردم و به خدا گفتم من دیگه هیچ کاری از دستم برنمیاد... هیچ کاری

خودت درستش کن😭

ان شاء الله به زودی قسمت همه منتظرها بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه ها کسی قرص استرادیول رو واژینال استفاده کرده تا حالا؟ چجوری باید استفاده کنم ؟ با دست یا اونم اپلیکاتور داره؟

واقعا؟ولی من اینجا هم شنیدم از بچه ها ک برا ضخامت انجام دادن. دکتر هم برا ضخامت گفتش

برای prp سه سی سی خون میگیرن پلاکتاشو جدا میکنن انتقال میدن به داخل رحم، این پلاکتها پران از فاکتورهای رشد که به چسبیده یا همون لانه گزینی کمک میکنن

عزیزم هیچ جا از شهرمون جنینامو قبول نمیکنن واقعا شرایطش ندارم ای کاش همسرم همکاری میکرد ایندفعه هم م ...

چه حیف شد...

ان شاء الله هر تلاشی که میکنی خیر باشه و زودتر به نتیجه برسی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بچه ها کسی قرص استرادیول رو واژینال استفاده کرده تا حالا؟ چجوری باید استفاده کنم ؟ با دست یا اونم اپ ...

عزیزم هر روز پیاده روی سریع هم خوبه ها الان که شروع کردی دارو هر روز پیاده روی سریع برو واسه رحم خوبه 

اها راستی یادم اومد شمارو یه بار افت بتا داشتید منم دو بار انتقال منفی داشتم میخوام اینبار قبل انتقا ...

دکتر زرنانی چ دکتری هست و کجا هست ؟!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام بچه ها. باز این ضخامت من ادا در اورد🥺 روز ۱۱ ضخامتم ۵/۸ . 

نگران نباش عزیزم انشالله بالا میره پچ استرادیول هم خوبه دور ناف می چسبونی 

پی آر پی چون دو روز مونده به انتقال انجام میدن و اون موقع پروژسترون شروع شده ضخامت بالا نمیبره شانس لانه گزینی بالا میبره برای افزایش ضخامت پی آر پی باید قبل از شروع پروژسترون انجام بدن

نگران نباش عزیزم انشالله بالا میره پچ استرادیول هم خوبه دور ناف می چسبونی  پی آر پی چون دو روز ...

نمیدونم والا دکتر اینجوری گف.

پچ استرادیول رو میشه ازاد گرفت؟ اصلا حواسم نبود ب دکتر بگم