2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
نگران نباش عزیزم سعی کن وعده های غذایی کم غذا بخور قبل غذا سالاد بخور معدت پر بشه اشتهات کم بشه اولش ...

باشه گلم ممنون هم باید وعده غذایامو کم کنم هم کم بخابم از اون روز ک باردار شدم همش خابم 😥این سالادم ک گفتی خوب گزینه ایه مرسی اتفاقا اصلا نمیخوردم از این ب بعد میخورم قبل غذا 

راست میگیا حواسم ب دکتر تغذیه نبود حتما باید یکی پیدا کنم برم مرسی عزیزم انلاین چطوری ویزیت شدی؟&nbs ...

خیلی تاثیر داره، من هم ماما بهم پیشنهاد کرد، شمارشونو از مرکز گرفتم بعد به منشی پیام دادم، یه فرم میفرستن که مثلا غذاهایی رو که میخورین و میپرسن، قد و وزن و ... میپرسن، بعد یه دو روز بعد برنامه تون آماده میشه و براتون میفرستن 🌿

این شماره شونه ؛ تو واتس اپ بهشون پیام میدم

۰۹۳۵۱۱۰۹۵۵۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جان دلممممم، ان شاالله به زودی خودت لمس و تجربه کنی گلم، اسمش ❤️رقیه خاتون❤️ گذاشتیم گلم، دخترم ن ...

چ اسم قشنگی به به😍😍 زیر سایه مبارک شون بزرگ بشه ان شاالله😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مشکل ناباروری که چه عرض کنم باردار میشدم ولی خارج رحمی میشدم ۴بار خارج رحمی شدم که اینبار هردوتا لول ...

اوووه ۴ بار🥺😰 منم ۲ بار خارج رحمی شدم 🥺

خدا نی نی گلتو حفظ کنه ان شاالله ب سلامتی بغلش کنی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شالله با همین انتقال جاشون برات پر میشه و به زودی چراغ خونت روشن میشه لایق باشم حتما زمان زایمانم ...

قربوووونت برم عزیزم ممنوووووونم‌. خیییلی لطف می کنی😍❤️❤️❤️ ان شاالله سر موقعش و ب راحتی فارغ بشی و بغل کنی گل پسرو😍

سلام عزیزم خیره ان شاء الله  تعبیرش اینه که وصال نزدیکه🤩 نی نی ها برات خبرای خوب آوردن🥰

قربوووونت برم مهتاب جون❤️😍😘 اشکم در اومد😭 ان شاالله خدا از زبون شما بشنوه❤️❤️❤️

لیام خیلی قشنگه 😻😻 مبارکه عزیزدل، اگه اسم بین المللی نباشه ، اذیت میشن بخاطر تلفظ و ...؟ 

اذیت نمیشن ولی میدونی بچه خا تو سن بچگی تو مهد و مدرسه از نظر روانشناسی میگن خوب نیس اسمشون برا بقیه غریبه باشه حس خوبی بهشون نمیده برا همین من هم دخترم هم پسرم رو‌ اسمی انتخاب کردم که اینجا هم بزارن که بچه ها تو مهد و مدرسه فکر نکنن با بقیه متفاوتن برام مهم بود 

اذیت نمیشن ولی میدونی بچه خا تو سن بچگی تو مهد و مدرسه از نظر روانشناسی میگن خوب نیس اسمشون برا بقیه ...

مامان مهربون 💎💎😘

من اسم دیاکو دوست دارم ولی چون کارهای مهاجرت و داریم انجام میدیم، به نظرتون برای کانادا عجیب میشه اسمش؟ 

مامان مهربون 💎💎😘 من اسم دیاکو دوست دارم ولی چون کارهای مهاجرت و داریم انجام میدیم، به نظرتون برا ...

اگه قصدتون جدیه قطعا به اسمهای بین المللی فکر کن 

البته این نظرمنه

الان یکی از دوستام دو تا پسر داره اسم یکی رو بین المللی گذاشته یکی رو نه چون اولی رو ایران بدنیا اورده حالا میگه بچم که بزرگتر شده و مدرسه میره خیلی از اسمش ناراحته