2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام فطرس جان خوبی؟ چه خبر؟

سلام عزیزم

خوب که نیستم

فردا دوباره  باید آز بدم

دیگه برام مهم نیس

هرچی می خواد بشه 

با خواست خدا نمیشه جنگید

فقط اینو می دونم تو این دنیا خدا برا بعضی ها خوب می خواد

برا بعضی ها نه.  

گاهی نمی شود که نمی شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی ان شاالله اینبار دست پر باشیم همگی  دکترتون کی بود میتونی بگی ال دی نده بهت

انشاالله

من توی شهرستان هستم .خوب شد پیام شما رو دیدم و پرسیدم . حتما بهش میگم ال دی نده . قبلا ال دی رو با قرص معده میخوردم . 🥺

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
مشکل ناباروری داشتید؟ مراحل ای وی اف سخته؟ چقدر زمانبره؟ ببخشید سوالام زیاد شد

مراحل آی وی اف یا میکرو

اول میرین پیش دکتر یا مرکزی که آی وی اف انجام میدن مشاوره میشین فرم ها پر میشه از همسرتون نمونه اسپرم میگیرن بعد یک سری آزمایش برای شما و همسرتون مینویسن . 

بعد روزی که پریود شدین تماس میگیری مرکز و اونا میگن روز دوم یا سوم پریود برید برای سونو و دارو دیگه از اینجا تا روز پانکچر با همسرتون کار ندارن . 

دارو میدن و تا روز  تخمک کشی چند بار ازت میخوان سونو بدی و دارو و آمپول مینویسن . بعد معمولا روز ۱۶ پریود (بستگی به دکترت داره برای من ۱۶ بود) میری برای تخمک کشی یه بی هوشی مختصر با یه استراحت یکی دو ساعته داره . 

بعد اگه هایپر نشی تا یکی دو روز بعد برات انتقال انجام میدن . بعدشم دو هفته استراحت با دارو و آمپول و بعدشم ان شاالله آزمایش مثبت بارداری

و اینکه پرسیدی سخته یا نه. من با عشق انجام دادم اینکارو . خیلی روحیه داشتم و برام سخت نبود حتی آمپول زدن . یه طوری شده بودم شب ساعت ۱۱ میخوابیدم صبح ۸ بیدار میشدم در حالی که روزای عادی دیر میخوابم و دیر بیدارم میشم

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
مراحل آی وی اف یا میکرو اول میرین پیش دکتر یا مرکزی که آی وی اف انجام میدن مشاوره میشین فرم ها پر م ...

عزیزم ممنونم که جواب دادی 

لطف کردی 

انشاالله خدا دلتو شاد کنه 

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
سلام عزیزم منم ابن سینا هستم میخوام دکترمو عوض کنم اینقدر که یا نیست یا دیر میاد دکتر شهبخش دکتر خ ...

سلام گلم دکترتون کی بود تو ابن سینا ؟

دکتر شه بخش برخورد و رفتارش عالیه با صبر و حوصله جواب بیمار و میده اصلا هم عجله نمیکنه در حین ویزیت که دست و پاتو گم کنی وقتی هم سونو میکنه شرایط بدنتو توضیح میده بهت و کاری که میخواد برات بکنه میگه ولی من انصاری پور بودم فقط ماماش دارو رو میگفت یه جکری هم رفتار میکرد یعنی بفرما بیرون مریض بعدی بیاد شما میموندی و کلی سوال  

من شه بخشو دوست دارم حالا ان شاالله که دستش برام خوب باشه انتقالم موفقیت امیز باشه 

قرص ال دی مارک مارولین بگیر اصلا تهوع نداره عوارضش از بقیه کمتره

ممنون از پیامت❤

عزیزم ممنونم که جواب دادی  لطف کردی  انشاالله خدا دلتو شاد کنه

خواهش میکنم. 

همچنین خدا دل شما رو هم شاد کنه 🌸

گلم شماهمون عزیزی هستی که بتاتون بالابود ترسیدی خارج رحمی باشه ؟ازاولش لکه بینی داشتی؟

نه عزیزمن نبودم..من بعداز تشکیل شدن قلبش افتادم لک بینی..قطع نشد بعدش شد خونریزی ..الانم شده خونریزی سیاه با لخته های کوچیک

مشکل ناباروری داشتید؟ مراحل ای وی اف سخته؟ چقدر زمانبره؟ ببخشید سوالام زیاد شد

مشکل ناباروری که چه عرض کنم باردار میشدم ولی خارج رحمی میشدم ۴بار خارج رحمی شدم که اینبار هردوتا لوله هامو برداشتن..گفتن ای وی اف کنیم..خب بله سخته ولی خب چاره چیه.. فقط باید صبور باشی وتوکل کنی بخدا...استرس بزاری کنار بسپاری بخدا...والا برا منو ازنظر زمان ازبهمن ماه شروع کرد ال دی داد..بعدش تموم شد داروهارو داد اسفندماه انتقال داد

مشکل ناباروری که چه عرض کنم باردار میشدم ولی خارج رحمی میشدم ۴بار خارج رحمی شدم که اینبار هردوتا لول ...

چقدر سختی کشیدید 

انشاالله نتیجه تمام سختی ها را با خوشی ببینید

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭