2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزه دلم دروغ نگم وقتی اسم بردی منتظر بودم اسم منم بیاری خواهرم خوبی دخملمون خوبه والله منم تخ ...

ای جانمممم، بخدا خیلی های دیگه هم همیشه توی یادم هستن ولی متاسفانه اسامی یادم نمیاد، مخصوصا بعد زایمان که انگار آلزایمر گرفتم 🙈

عزیزممم، یدونه پسر گل پسر، ان شاالله بزودی میاد تو دلت و حاجت روا میشی گلم 🤲❤️

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مممنونم عزیزم که پاسخ دادی..خدا برات حفظشون کنه دوقلوهاتو...اها برامنم یکی قل ها کوچیکه ترسیدم بخاطر ...

گلم شماهمون عزیزی هستی که بتاتون بالابود ترسیدی خارج رحمی باشه ؟ازاولش لکه بینی داشتی؟

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم شماهمون عزیزی هستی که بتاتون بالابود ترسیدی خارج رحمی باشه ؟ازاولش لکه بینی داشتی؟

چرا رفتی ای وی اف؟ ناباروری داشتی؟ مراحلش سخته؟

من و شوهرم مشکلی نداریم ولی چندماهه اقدامم و نمیگیره 

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
چرا رفتی ای وی اف؟ ناباروری داشتی؟ مراحلش سخته؟ من و شوهرم مشکلی نداریم ولی چندماهه اقدامم و نمی ...

چندسالته؟

اشتباه من این بودخیلی دست دست کردم

وقت وسوزوندم

از۹۸درگیربچه ام😥

همسرم خوبه 

خودم کیفیت تخمکام خوب نیست

خدایابه امیدخودت🌺
چرا رفتی ای وی اف؟ ناباروری داشتی؟ مراحلش سخته؟ من و شوهرم مشکلی نداریم ولی چندماهه اقدامم و نمی ...

اگه اسپرم وتخمک مشکل نداشته باشن تو۳و۴ماه انتقال میدی وزیادرفت وامدنداری

من هم مرکزمام وراضی بودم هم دکتر فروتن بیمارستان بهمن

همشون خوبن

خدایابه امیدخودت🌺

عکس رنگی رفتی؟من گرفتگی داشتم دکترانمی فرستادن عکس شایداگه ازاول میفرستادن الانه بچم دوسه سالش بود

خدایابه امیدخودت🌺
چندسالته؟ اشتباه من این بودخیلی دست دست کردم وقت وسوزوندم از۹۸درگیربچه ام😥 همسرم خوبه  خو ...

۳۱

منم از ۹۹درگیرم 

رژیم هم گرفتی؟ 

چقدر هزینه کردی؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
عکس رنگی رفتی؟من گرفتگی داشتم دکترانمی فرستادن عکس شایداگه ازاول میفرستادن الانه بچم دوسه سالش بود

نه نرفتم 

شاید ماه بعد برم 

کی رفتی عکس رنگی؟ درد داشت؟

۳۱ منم از ۹۹درگیرم  رژیم هم گرفتی؟  چقدر هزینه کردی؟

دوسه سال درگیررژیم بودم که اگرگرفتگی لولم مشخص میشد الانه بارداربودم

خودمو خفه کردم بارژیم 

بعدازبازشدن لوله پارسال بلافاصله باردارشدم که قلب تشکیل نشد

دکترم گفت زمان وازدست نده بیا ای وی اف

خدایابه امیدخودت🌺
نه نرفتم  شاید ماه بعد برم  کی رفتی عکس رنگی؟ درد داشت؟

نه دردنداشت یه حالتی حس می کردم انگاریکم فلفل ریختن😁

فقط کاش زودترمیفرستادن دکترا

اون همه پول ویزیت ودارو ورژیم همون برابر ای وی اف بود

رفت وامد

الان تقریبا با۵۰تومن میتونی ای وی اف کنی

خدایابه امیدخودت🌺
دوسه سال درگیررژیم بودم که اگرگرفتگی لولم مشخص میشد الانه بارداربودم خودمو خفه کردم بارژیم  ب ...

یعنی ممکنه منم گرفتگی داشته باشم 

۶ماهه اقدامم نمیگیره 

انشاالله خدا کمک تون میکنه 

یعنی ممکنه منم گرفتگی داشته باشم  ۶ماهه اقدامم نمیگیره  انشاالله خدا کمک تون میکنه&nb ...

اگه ازمایشاتت خوب باشه

تیروییدت تنظیم باشه

همسرتم اوکی باشه وقبلا سزارین شده باشی احتمالش هست

خیلیابودن توعکس گفتن گرفتگی نیست ولی ماه بعدش باردارشدن

خدایابه امیدخودت🌺
واقعا نمیشه گفت فقط فلان دکتر خوبه  من چیزی که اینجا گفتن بچه هایی که مام رفتن خیلی تعریف میکنن ...

سلام عزیزم

منم ابن سینا هستم میخوام دکترمو عوض کنم اینقدر که یا نیست یا دیر میاد

دکتر شهبخش دکتر خوبیه؟ مهربونه؟ به حرف هات گوش میده یا تند تند ویزیت میکنه فقط؟

اگه ازمایشاتت خوب باشه تیروییدت تنظیم باشه همسرتم اوکی باشه وقبلا سزارین شده باشی احتمالش هست ...

ممنون عزیزم از راهنماییت 

انساالله بزودی زود انتظارت تموم بشه

سلام عزیزم منم ابن سینا هستم میخوام دکترمو عوض کنم اینقدر که یا نیست یا دیر میاد دکتر شهبخش دکتر خ ...

جنین داری تو چه مرحله ای هستی 

منم اگه خدایی نکرده این بار با انصاری پور منفی بشم میرم شه بخش البته تو مطبش میرم