2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
هفته دیگه برم nt تکلیفم مشخص بشه بهارک جون یادت نره موقع زایمان برای من دعا کنیااااا

حتما عزیزم نگران نباش ان شالله ان تی هم به سلامتی میکذره خیالت خیلی راحتتر میشه تو هم دعا کن وروجک من زودتر نیاد میدونی چون اینجا دست تنها با ی بچه کوچیک که کسی رو ندارم نگهش داره اگه زایمانم برنامه ریزی شده نباشه خیلی برام استرس داره الان همش فکر میکنم اگه ی باری نصف شب دردم بگیره بچم رو چکار کنم همش میگم خدایا تا ی ماه دیگه بمونه تا سر همون روز سزارینم برم بیمارستان حداقل همه چی با برنامه ریزی باشه

حتما عزیزم نگران نباش ان شالله ان تی هم به سلامتی میکذره خیالت خیلی راحتتر میشه تو هم دعا کن وروجک م ...

انشالله که بحق امام حسن که امشب میلادش هست به موقع و صحیح سالم بغلش میگیری و دلت شاد میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز بهم یه آمپول انوکسا دادند و گفتند حداقل باید ۱۲ ساعت قبل شروع جراحی تزریق کنم. پرسیدم کلا یکی ...

عزیزم تو بعصی موارد خانم باردار بعد سزارین مستعد دور از جون ترومبوزه. مثلا سن بالا مادر یا وزن بالا میدن که مشکل ایجاد نشه

پروانه من ۶ماه بعد زایمانم وارد کارای ازمایشو مقدمات اولیه میشم حتما ..بالاخره همینا خودش زمانبره . ...

وایی دختر من توام یا تو من 

منم هیچییییی کم ندارم فقط همین یه مورد به امید خدا اونم حل میکنیم دختر فقط با انرژی چون این راه به اندازه ی کافی سخت هست

سلام دوستان من افتادم خونریزی شدید..چیکارکنم دکترم ۴تاشیاف داده موندم چیکارکنم؟برم بستری بشم یا نه؟

بعدش هندوانه دیشب خوردم باعث خونریزی میشه ایا؟یا رب انار خوردم.اون چی؟

عزیزم من جای تو واقعا نیستم برا همینم قطعا نمیتونم درکت کنم ولی اینو میدونم تو و همسرت نباید به کسی ...

نه والا ماهم اجازه ندادیم ..ولی کلا اونا نیاز ب اجازه ما ندارن...پسر پرستن و دخترو ادم حساب نمیکنن.

تمام طایفشون پسر دارن ..فقط من شدم گاو پیشونی سفید.

❤🥰
وایی دختر من توام یا تو من  منم هیچییییی کم ندارم فقط همین یه مورد به امید خدا اونم حل میکنیم ...

امیدوارم پروانه ...امیدوارم این اخرین راه برامون جواب بده .

کدوم مرکز میری پروانه؟ تهرانی؟ با چ دکتری پیش میری؟

❤🥰
چقد سخته فامیل اینطوری 🥺🥺  انشالله خدا کمکت میکنه این مشکلت هم حل میشه بعدا به این روزات میخ ...

باورت میشه خنده از ته دل یادم رفته؟ از زمانیکه دختر اولمو فهمیدم جنسیتشو ...تا همین الان ک دومی رو فهمیدم ...شبی نیست ک با حسرت نخوابیده باشم ...خنده هام نگاهام شده حسرت...خیلی سخته مدام جلوی همه خودمو قوی نشون بدم و خوشحال ..ولی دلم آشوب باشه ..هربار ک میگن فلانی بارداره حال من میریزه بهم ..فک کن جنسیت بچه هاشونو ب من نمیگن فکر میکنن من چشمشون میکنم چون هرکی حامله میشه بچه اش پسره تو طایفشون.

حق من این حالی ک الان توشم نبود😔😭

❤🥰
عزیزم درصد موفقیتاشون واقعا بالاس، اگه تو سایتشون برین مثلا میزنه تو بهمن ماه ۵۷ درصد موفقیت داشته،& ...

خیلی خوبه پس.

منم خودم نظرم روی مام هست ..ولی چند نفر یکم گفتن نه الکی اسم بلند کرده نرو ..

فعلا این مدت ک وقت دادم اطلاعات جمع میکنم از دکترا ..بعد وقتش ک شد میرم 

❤🥰
باورت میشه خنده از ته دل یادم رفته؟ از زمانیکه دختر اولمو فهمیدم جنسیتشو ...تا همین الان ک دومی رو ف ...

با این حالی که چندسال داشتی و این توصیفاتی که از اوضاع روحیتون میکنید

همونطور که خودتون هم گفتید باید برای بچه دوم تعیین جنسیت میکردید 

اما اون دختر نازی که الان هم نفس هر لحظه ی توئه هم حق داره آرامش داشته باشه ولی الان با پریشونی تو حالش خوب نیست...

حالا که این ریسک رو کردی و تقدیر این بود که دختر باشه

لطفا بیشتر به فکر آرامش خودت و اون طفلکی باش

خدا یارت باشه یا علی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستان من افتادم خونریزی شدید..چیکارکنم دکترم ۴تاشیاف داده موندم چیکارکنم؟برم بستری بشم یا نه؟ ...

سلام عزیزم

اگر نمیتونی تا وقت ویزیت بعدی دکترت تحمل کنی

برو بیمارستانی که دکترت کار میکنه هم چکت میکنن هم

زنگ میزنن به دکترت میگن چکار کنی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
من ابن سینا انصاریپورم بله تهرانه شما کجا ساکن هستی

منم تهرانم .از دکترت راضی عستی؟

پروانه قبل شروع کردن مراحل میکرو ....خودت دارو تقویتی مث اووبست و این چیزا میخوری؟ ب همسرت تقویتی دارو میدی؟ 

گرمی یااین جیزا چی؟ منظورم اینه لازمه قبلش ی سری چیزا رو خودم انجام بدم؟

❤🥰
با این حالی که چندسال داشتی و این توصیفاتی که از اوضاع روحیتون میکنید همونطور که خودتون هم گفتید با ...

میگم ک اشتباه کردم خییییییییلی اشتباه .

من خیلی دل بسته بودم ب نگاه خدا ...ک شامل حالم نشد .

نمیدونم چرا ته دلم میگفتم حتما میشه من ازش خواستم .ولی نشد نخواست نداد😔

هزار بار گفتم خدایا من ضعیفم جونشو ندارم نذار اسیر بنده هات بشم ..تو خودت بزرگی تو بخوای میشه ..من خیلی ب عظمتش ایمان داشتم ...ولی نخواست نداد...

حالام عیبی نداره من میرم سراغ بنده هاش..هرچقدر بخواد سخت باشه پیچیده باشه ...دیگه ما ی بار زندگی میکنیم ..هرکی خودش تصمیم میگیره این ی بار چحوری زندگی کنه ...ظاهرا قسمت منم اینه ک تو مراکز بارداری و تعیین جنسیت عمرمو بگذرونم .

❤🥰