2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام دوست عزیز ، اتفاقی دارم روی پیام شما ریپلای میزنم . من یکی از قدیمی های این تاپیک هستم که آشنا ...

سلام عزیزم خوبین من تازه وارد این تاپیک شدم میتونین ب من کمک کنین؟ 

من شهریور زایمانمه ..بچه دومم هست...برای تعیین جنسیت میخوام وارد سیکل ای وی اف بشم ...چند وقت بعد زایمان میتونم شروع کنم؟ بعد تهران دکتر و مرکزی ک جواب گیریش خوب باشه کجا هست؟ 

ممنون میشم کمکم کنین 

❤🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیز ، اتفاقی دارم روی پیام شما ریپلای میزنم . من یکی از قدیمی های این تاپیک هستم که آشنا ...

سلام مامان سبحان،کجایی خواهرپبدامیدانیستی،بچه های گلت خوبن؟یادش بخیرثمین وتورک اناولاله سرخوشماچقدفعال بودین 

منم هنوزموفق نشدم هفت بارم انتقال دادم هیچی ب هیچی،نمیدونم منویادت هست یانه،خوشحال شدم اسمتودیدم،الهیکه همیشه شادوسلامت باشی🙏💜😘

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ممنونم عزیزم کپسول واگیسان برای چه چیزی خوبه؟ استنو اسپرمی چی هست ؟  

کپسول واژینال واگیسان چیز خاصی نیست، عصاره شیر هست برای بهبود شرایط رحم بخصوص pH مناسب که کمک کنه باکتریهای مفید رشد کنند و جمعیت سلولی مناسب رحم رشد پیدا کنه‌. هم سلولهای nk و هم سلولهای پلاسمای رحمم بالا بود. کلا اینها رو دکترم برام تجویز کرد و من هم کمی مطالعه کردم و دیدم خوبه ادامه دادم

یعنی همسرم مشکل کم تحرکی اسپرم و مورفو داشته

بچه من خیلی تکون میخورد یعنی مدام در حال حرکت بود برا همین امروز نگران شدم دیگه دیدم فردا ۸صبح وقت ب ...

بهارک جون، خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ رفتی معاینه؟

یه سوال دارم، به شما گفتند شب قبل سزارین انوکساپارین یا یه چیزی مشابه تزریق کنی؟ امروز به من انوکساپارین دادند و گفتند شب قبل سزارین باید تزریق کنم برای جلوگیری از ترومبوز. راستش یه کمی ترسیدم آخه تا الان نشنیدم شب قبل عمل تزریق کنند

دوستانی که عمل سزارین انجام دادید، اگه جواب سوال من رو میدونید لطفا جواب بدید. ازتون ممنونم.

شما شب قبل عمل آمپول انوکسا یا هپارین یا یه چیز مشابه داشتید؟ 

من تا حالا انوکسا نداشتم. امروز بیمارستان یه دونه آمپول بهم دادند و گفتند شب قبل عمل تزریق کنم برای جلوگیری از ترومبوز.

بهارک جون، خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ رفتی معاینه؟ یه سوال دارم، به شما گفتند شب قبل سزارین انوکساپارین یا ...

سلام عزیزم اره رفتم ضربان قلبش با سونی کید بالا بود ماما فرستادم بیمارستان nst انجام دادم خداروشکر نرمال بود و سونو کردم و اکو قلب جنین همش نرمال بود دکتر گفت احتمالا اون موقع که پیش ماما بودی حرکتش زیاد بوده و ضربانش رفته بالا برا حرکاتش هم گفت طبیعیه کمتر شه چون جاش تنگ شده بچم دیگه همین الان اومدم خونه 

نه انوکسا ندادن کلا هیچ دارویی ندادن فقط گفتن ناشتا باشم ی بروشور برام تو ایباکس فرستادن که چیزایی که لازمه تو ساکم باشه رو نوشته و میزان ناشتایی ام و شرایط بستری و اینا ولی هیچ حرفی از انوکسا نبود توش 

دوستانی که عمل سزارین انجام دادید، اگه جواب سوال من رو میدونید لطفا جواب بدید. ازتون ممنونم. شما شب ...

من شنیدم برای جلوگیری از خونریزی معمولا قبل عمل داروهای صد انعقاد باید قطع بشه که 

سلام عزیزم اره رفتم ضربان قلبش با سونی کید بالا بود ماما فرستادم بیمارستان nst انجام دادم خداروشکر ن ...

خدا رو شکر که همه چی خوب بود. ان شااله که این هفته های باقی مونده هم به سلامتی براتون سپری میشه.  من هم امروز بیمارستان بودم. گفتم بچه اصلا تکون نمیخوره. دکتر گفت چرا تکون میخوره. خودش توی سونو حرکت بچه رو دید.

من شنیدم برای جلوگیری از خونریزی معمولا قبل عمل داروهای صد انعقاد باید قطع بشه که 

امروز بهم یه آمپول انوکسا دادند و گفتند حداقل باید ۱۲ ساعت قبل شروع جراحی تزریق کنم. پرسیدم کلا یکی انوکسا واسه چی، گفت بعد عمل هم انگار تا روزی که اونجا بستری هستم تزریق میکنند برای جلوگیری از ترومبوز . زمان بستری هم بسته به شرایط فرد ۴ روزه که حالا نیاز باشه بیشتر نگه میدارند

بهارک جون، خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ رفتی معاینه؟ یه سوال دارم، به شما گفتند شب قبل سزارین انوکساپارین یا ...

ممنونم گلم

برای منم روز انتقال جنین قبل انتقال زیر جلدی تزریق کردن. 

اگر دکتر تجویز کرده نگران نباش. 

اینجا تا دلت بخواد انوکساپارین تجویز می کنن ! 

ممنونم گلم برای منم روز انتقال جنین قبل انتقال زیر جلدی تزریق کردن.  اگر دکتر تجویز کرده نگرا ...

واسه من شب قبل عمل سزارین تجویز کردند. اخه من شنیدم معمولا قبل سزارین دکتر انوکسا رو قطع میکنه.

خدا رو شکر که همه چی خوب بود. ان شااله که این هفته های باقی مونده هم به سلامتی براتون سپری میشه. &nb ...

باور کن تمام بارداری ی طرف استرس این هفته های آخر ی طرف 

دارم دیونه میشم خداروشکر حالا مرخصی زایمانم شروع شده ولی به هر حال خیلی نمیتونم تو خونه هم استراحت کنم بدتر از همه خونمون هم طبقه دومه و پله داریم نفس تنگی هم کلافه ام کرده 

ان شالله این هفته های اخر برا هر دوتامون به سلامتی بگذره برا تو که ی هفته دیگه بیشتر نمونده ان شالله پرنسس ات به سلامتی میاد بغلت