2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
پروانه منم مصیبت اصلیم مونده ...هنوز ب هیچکس نگفتم دختره ....میترسم بگم ..اصلا نمیدونم چکار کنم چجور ...

عزیزم با سرافرازی بگو مقصر منو تو نیستیم خدا این افرادو که همچین طرزفکری دارن   لعنت کنه که باعث میشه یه مادر از گفتن جنسیت نینی ناراحت بشه ولی اصلا اشتباه منو نکن فورا اقدام کن من وایستادم دخترم ۵ سالش شد الان مثله خردور از جون پشیمونم همه از هر طرف میپرسن بچه نمیاری والله عیدم زهره مار شد ولی شما غافلگیرشون کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم با سرافرازی بگو مقصر منو تو نیستیم خدا این افرادو که همچین طرزفکری دارن   لعنت کنه که باع ...

پروانه من ۶ماه بعد زایمانم وارد کارای ازمایشو مقدمات اولیه میشم حتما ..بالاخره همینا خودش زمانبره .

سر همینم ک الان باردارم،شوهرم خودشو کشت ک بیا برو ivf...تو طاقت نمیاری اگه نشه ،راست میگفت ..خیلی اشتباه کردم باید شانسمو امتحان میکردم بعد اگه نمیشد میومدم طبیعی اقدام میکردم.

ولی من احمق راه دومو انتخاب کردم ...حالام دیگه چاره ای جز اینکار برام نمونده .

پروانه توی همین عید انقدررررر بهم تیکه پروندن و حرف شنیدم ک حد نداره ...تازه الان مطمئن نبودن ک ۱۰۰درصد دختره ...الان اگه خودم بگم دختره واقعا...ببین میخوان چ کنن.

تنها نقطه ضعف زندگی من شده همین موضوع...انگار چون هیچ آتویی ندارن از زندگیمون...این موضوع چیز خوبی شده ک مارو بچزونن.

❤🥰
بله عزیزم مام بودم، خانم دکتر علیرضایی، نه عزیزم تعیین جنسیت نداشتم، 

شمام شنیدین میگن مام اسم بلند کرده؟ راست میگن؟ یا واقعا نتیجه میگیرن اکثر مراجعه کننده ها؟ 

❤🥰
شمام شنیدین میگن مام اسم بلند کرده؟ راست میگن؟ یا واقعا نتیجه میگیرن اکثر مراجعه کننده ها؟ 

شما که نه خودت مشکل داری نه همسرت سریع نتیجه میگیری جنین با کیفیت برات درست میشه نگران نباش انقد هم حرص نخور دختر 

سرتو بالا بگیر با سرافرازی بگو دختره وقتی خودت بهشون رو ندی ببینن خودت و همسرت خوشحالین اونا هم لال میشن

شما که نه خودت مشکل داری نه همسرت سریع نتیجه میگیری جنین با کیفیت برات درست میشه نگران نباش انقد هم ...

نمیشناسیشون سحر چقدر فتنه هستن.

بخوام برات بگم خودش ی مثنوی میشه.

امیدوارم فقط این اخرین راهی ک برام مونده نتیجه بده ..وگرنه تا هر وقت ک زنده ام حال دلم خرابه.

❤🥰
نمیشناسیشون سحر چقدر فتنه هستن. بخوام برات بگم خودش ی مثنوی میشه. امیدوارم فقط این اخرین راهی ک بر ...

عزیزم من جای تو واقعا نیستم برا همینم قطعا نمیتونم درکت کنم ولی اینو میدونم تو و همسرت نباید به کسی رو بدین بخوان در مورد جنسیت بچه شما حرف بزنن این زندگی شما دوتاس 

باورت میشه ما تا خودمون جنسیت بچمون رو نگفتیم هم اولی هم دومی نه از خانواده خودم نه از خانواده همسرم کسی جرات پرسیدن نداشت حتی چه برسه بخوان نظر بدن 

قطعا خودت و همسرت ی جاهایی کوتاه اومدین که حالا دارین اذیت میشین وگرنه به کسی چه این ی مساله کاملا شخصیه

بهارک جون خداروشکر سه روزه قطع شده انقد خوشحالم که نگو 😍😍😍

خداروهزار بار شکر گفتم سه ماهه اول رو رد کنی سه ماهه دوم میری تو ماه عسل بارداری ولی وای نگم از دو ماه آخر😩😩از الان خودت رو اماده کن 

نمیشناسیشون سحر چقدر فتنه هستن. بخوام برات بگم خودش ی مثنوی میشه. امیدوارم فقط این اخرین راهی ک بر ...

چقد سخته فامیل اینطوری 🥺🥺 

انشالله خدا کمکت میکنه این مشکلت هم حل میشه بعدا به این روزات میخندی 

عزیزم درصد موفقیتاشون واقعا بالاس، اگه تو سایتشون برین مثلا میزنه تو بهمن ماه ۵۷ درصد موفقیت داشته، 

هر کدوم از پزشک ها هم کانال تلگرام دارن که بارداری هارو میذارن،