2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان یه سوال لطفا جواب بدید🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ کسی بوده باجنین ۶سلو ...

دوستان ممنون میشم جواب بدین🙏🙏🙏🙏

یعنی تمام کسایی که اینجاباردارشدن جنیناشون ۸سلولی بود و۶سلولی نداشتن؟🤔

خدایابه امیدخودت🌺
من یکیو میشناختم 3 تا دختر داشت رفته بود ای وی اف آقا ام خیلی عالی بود اسپرم جنین پسر تشکیل نشد دکتر ...

من مطمئنم ک شوهرم مشکلی نداره ..چون طایفشون پسر زان ...تنها کسی ک دختر داره منم .

❤🥰
اوکی خب الانم که ۳روزه فریزکردن بعدذوب میزارن بلاست بشه احتمال داره یه سریاش ازبین برن درسته؟

شاید همون 3 روزه انتقال بدن برا منو که کلا گذاشتن بلاست بشن ده تا جنین که 5 تاش به بلاست رسید اونو باید بپرسین که میزارین به بلاست برسه یا 3 روزه انتقال میدین

دوستان ممنون میشم جواب بدین🙏🙏🙏🙏 یعنی تمام کسایی که اینجاباردارشدن جنیناشون ۸سلولی بود و۶سلولی ن ...

عزیزم ۶سلولیم داشتیم نگران نباش چرا انقدر استرس داری انتقالت کیه احتمالابرات بلاست انتقال بدن 

من مطمئنم ک شوهرم مشکلی نداره ..چون طایفشون پسر زان ...تنها کسی ک دختر داره منم .

عزیزم الکی روی خودت عیب نزار حال دلتو خوب میفهمم اینو کسی میگه که تجربه ی مشابه شمارو داره شما قطعا افسردگی گرفتی بعد زایمانم بدتر میشی لطفا برو یه مشاوره بعدش با امید کاراتو بکن و دیگم از ناامیدی نگو گلم این دنیا ارززششو ندارم میدونم توهم مثله خودم با تمام سلول های وجودت میخوایی من دخترمو باردار بودم با خواهرم دهروز فاصلمون بود اون پسر بود من سزارین اون طبیعی مادرم دوروز بیشتر پیشم نموند ولی برایه خواهرم ۴۰ روز موند مس ادمایی زیادی شرایطشون مثله تو مقصر خدا هم نیست در ضمن مقصر شما هم نیستی بعضی مردا خودبه خود اسپرم وای کم دارن بعد یه جای معتبر از بده من تازه برج ۱۱ پارسال فهمیدم شوهرم مشکل داره ببخشید زیاد فک زدم خواستم بگم تنها نیستی

عزیزم الکی روی خودت عیب نزار حال دلتو خوب میفهمم اینو کسی میگه که تجربه ی مشابه شمارو داره شما قطعا ...

پروانه منم مصیبت اصلیم مونده ...هنوز ب هیچکس نگفتم دختره ....میترسم بگم ..اصلا نمیدونم چکار کنم چجوری بگم ..حالم خیلی بده خیلی.

از همه فراری ام .

ازمایشش مرکز معتبری بود خیر سرشون .

ولی خب قطعا بخوام وارد این بازی تعیین جنسیت بشم ..همون مرکزی ک انتخاب میکنم ازمایش میده دیگه

❤🥰