2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
دوستان یه سوال لطفا جواب بدید🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ کسی بوده باجنین ۶سلو ...

بیشتر جنینا تا بلاست دووم نمیارن من 5 تا جنینم از بین رفت تا مرحله بلاست اگه 3 روزه فریز میکردن میموندن

خدا از دهنت بشنوه امیدوارم طبیعی باردار شم نه تا خالا iui نکردم اونم تقصیر دکترم شد هی گفت صبر کن وی ...

آره دیگه از یه جا شروع کن انشالله خیلی زود نتیجه میگیری 

دکترا کارشون همینه ، منم همسرم واریکوسل داشت اینقدر دکتر ارولوژی معطلمون‌ کرد که چند سال کارمون عقب افتاد گاهی باید نزدیکترین مسیر رو انتخاب کرد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به تحرک که میگن ربط داره

من یکیو میشناختم 3 تا دختر داشت رفته بود ای وی اف آقا ام خیلی عالی بود اسپرم جنین پسر تشکیل نشد دکتر گفته بود ژنتیکی اکثر اسپرما دخترن تو ای وی اف هم اسپرمی که تحرک خوبی داره برمیدارن دیگه

باور کن سحر جون من حتی اگه جنین فریز نداشتم برا بچه دوم هم حاضر نبودم تو این راه بیام واقعا از نظر ر ...

منم به همسرم گفتم برای بچه های بعدی از الان به فکر درمان خودت باش. من دیگه توان این مسیر رو ندارم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
مرسی عزیزم  شما پیش ایمونولوژ دیگه هم رفته بودی اخه من رفتم فقط تجویزش برام هپارین بود  ...

من چون ای وی اف مکرر بودم دکتر منو فرستاد پیش دکتر زرنانی اون همه ازمایش دید هم انعقادی هم هورمونی هم ایمنی گفت هیچ مشکلی توی ازمایشاتت نیست ولی چون ای وی اف مکرر هستی ای وی ای جی بزن شاید جواب بگیری