2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
باران جان شما تا چند هفته خونریزی بدون علت داشتین؟

شدیدش بین هفته ۱۱ تا ۱۳ بود. اولش قرمز بود که رفتم بیمارستان، بعدش دیگه شد قهوه ایی و اخراش هم لکه بینی بود. دکترم گفت گاهی جفت جابجا میشه و جاش رو توی رحم باز میکنه و علت خونریزی هست. آسپرین رو سه هفته برام قطع کرد، بعدش مجدد شروع کردم.

خواهرم هم ۴ ماه اول خونریزی داشت که کلا قرمز و زیاد بود. دکترش کلا آسپرین رو قطع کرد. بعد ۴ ماه خونریزیش کم و قطع شد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کسی قبل انتقال دوفاستون خورده؟ دوفاستون ایرانی

سلام من دوفاسون خوردم ولی فقط خارجی . 

یک سال قبل ایرانیشو خوردم کلا سیستم بدنم بهم ریخت 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
شدیدش بین هفته ۱۱ تا ۱۳ بود. اولش قرمز بود که رفتم بیمارستان، بعدش دیگه شد قهوه ایی و اخراش هم لکه ب ...

ممنون باران جان 

اخه منم اولش هماتوم بود الان دو هفته میرم سونو هماتوم دفع شده و هیچی نیست ولی من همچنان خونریزی دارم 

@یامنان     سلام عزیزم. تو اعلاناتم زده ی پیام از شما داشتم ولی تو تاپیک نشون نمیده.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون باران جان  اخه منم اولش هماتوم بود الان دو هفته میرم سونو هماتوم دفع شده و هیچی نیست ولی ...

میدونم واقعا این خونریزیها روی اعصاب آدمه. ان شااله  زودی این خونریزی هم قطع بشه و خیالت راحت بشه و تا آخرش، بارداریت رو به سلامتی سپری کنی.

@یامنان     سلام عزیزم. تو اعلاناتم زده ی پیام از شما داشتم ولی تو تاپیک نشون نمیده.

بله عزیزم درمورد روفولیک که پرسیده بودید گفتم فکرمیکنم مثل هم باشن نیازی نیست که کوالی فول خورده بشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
وااای سلاااام زینب جون😍😍خوبی عزیزم؟ خییلی وقت بود نیومده بودی

سلام عزیزم خوبی فدات

چه خبرا چیکارمیکنی

میتونی بیای نی نی پلاس؟

من مامان پسرام سرچ کن

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ممنون باران جان  اخه منم اولش هماتوم بود الان دو هفته میرم سونو هماتوم دفع شده و هیچی نیست ولی ...

سام مامان گلی خداروشکر تیکرت قوربون

به سلامتی ان شاءالله این ۹ماه طی کنی بیا نی نی پلاس 

بهت پیام دادم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

احتیاج به کمک عزیزانی که آوکساپارین میزنن دارم 

:

سلام دوستان خدارو صد هزار مرتبه شکر باردار شدم الان هفته ۱۱ هستم . مشکل انعقاد خون داشتم روزی ۱ آسپرین میخوردم ۶ روزه امپول آنوکساپارین ۴۰۰۰ میزنم . بعد از تزریق ماساژ نمیدم ولی کبود میشه . جای تزریق دیروز کاملا سیاه شده . عزیزانم نکات مهمشو برام لطف میکنید بنویسید ممنون میشم . یکم همسرم حساسه کبود میشه میترسه خودم حساس نیستم . دور ناف میزنم 

ببخشید دوستان اینجوری شده دیروزی ، قبلیا خیلی کمتره

وای چقدر کبود شده. برای منم گاهی قسمت تزریق کبود میشه ولی نه به این شدت. در حد یه بند انگشت زرد میشه.

اگر صلاح دونستی به دکتر نشون بده شاید پیشنهاد دیگه ای بهت بده.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
وای چقدر کبود شده. برای منم گاهی قسمت تزریق کبود میشه ولی نه به این شدت. در حد یه بند انگشت زرد میشه ...

عزیزم میدونم که اگه دقیقا نکاتشو رعایت کنم انقدر کبود نمیشه حتما یه مسئله ای رو بلد نبودم . دوستانی که چندین ماهه تزریق میکنن حرفا این اگه لطف کنن برام بنویسن یاد میگیرم

عزیزم میدونم که اگه دقیقا نکاتشو رعایت کنم انقدر کبود نمیشه حتما یه مسئله ای رو بلد نبودم . دوستانی ...

عزیزم زیر ناف و بالای ناف نباید بزنی قسمت بغل ناف به فاصله چهار سانت که میشه دوتا انگشت از ناف فاصله داشته باشه سرنگ با زاویه نود درجه مستقیم وارد میکنی بعدش اصلا ماساژ یا فشار نده کبود میشه بعد حتما بزار دارو کامل تخلیه بشه یعنی اون هوای اخر سرنگ هم تزریق کن بعد سرنگ دربیار