2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به بلوک زایمان همون بیمارستانی دکترت هست زنگ بزن اونجا بگو

اصلا بیمارستان نمیره دکترم سنش بالاست فقط مطب هست بعدم بعد از ضربان قلب دیگه مریضشو نمیبینه میگه برو پیش متخصص دیگه فقط تخصصش انجام ای وی اف هست تو کلینیک خصوصی

دوستان کسی قبل انتقال دوفاستون خورده؟ دوفاستون ایرانی

ب من داده بود دکتر. ی بار از روز ۱۵ گفته بودن بخورم ی بارم از روز ۲۰

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم اپلیکاتور پنج سانت وارد کنی کافیه بیشتر از این ممکنه اسیب بزنی

ممنونم عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قرص راحت تره هردوچه قرص چه کرم بالاخره میریزه بیرون فقط کرم روغنی تره

باید پد بذارم نه؟ ک کثیف نشه

بچه ها ببخشید دکتر تو داروهام روفولیک هم نوشته من قبلا کوالی فول میخوردم نمیدونستم روفولیک هم همون فولیک اسید و فولات و... هس. الان نمیدونم دیگه اینو میخورم کوآلی فول رو قطع کنم یا نه

سلام سحر جان خوبی عزیزم به سلامتی باردارشدی    

وااای سلاااام زینب جون😍😍خوبی عزیزم؟ خییلی وقت بود نیومده بودی

اونقدرزیادنمیشه بیشترتوسرویس بهداشتی میریزه بقیشم درحد لک تولباس زیر که عوض می کنی اگه خیلی حساسی ...

ممنونم عزیزم❤️

زدم آمپول رو اینا که ضرری ندارن من همینجا شنیدم بعضیا تا۲۰هفته اینا امپول یا شیاف استفاده میکردن خود ...

من تا هفته بیست آمپول پروژسترون تزریق کردم ولی شیاف استفاده نمیکردم چون حساسیت داشتم