2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
چقد سخت 😑باشه عزیزم ممنونم راستی توحموم نشستن ک اشکال نداره من حموم ک میرم خیلی میشینم دست خودم نیس ...

هنوز اولشی رعایت کن لطفاً بیرون نرو تا مجبور نشدی توالت فرنگی فقط حمام دیر به دیر برو اونم ده دقیقه ای من هر دوهفته که میرفتم دکتر میرفتم حمام کثیف بشی مهم نیست

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوز اولشی رعایت کن لطفاً بیرون نرو تا مجبور نشدی توالت فرنگی فقط حمام دیر به دیر برو اونم ده دقیقه ...

باشه گلم چشم حتما مرسی م راهنماییم کردید من نمیدونستم چون جاری مم جفتش پاینه اون بچهاش شیر ب شیرن من فک کردم چون اون هر کاری میکنه منم بکنم طوری نیست 🥲

اره یکساعت میشینم کیسه میکشم نمیدونستم بده 😥

خدا رحم کرده تا الان بهت کیسه می خوای چکار دختر کلا تشک پهن باشه تو خونه فقط برای کارهای ضرروی بلند شو باز سریع دراز بکش من ۷ماهه تشکم جم نشده هنوز اول راهی رعایت کن به مشکلی نخوری الانم جفت پایینه فعلا حمام نرو تولت فرنگی فقط استفاده کن 

من الان تو ۲۹ هفته ام. هنوزم ده روز یه بار می رم حموم. اونم روی چهار پایه می شینم در حد ده دقیفه ...

من بعد سرکلاژ تا سه ماه نرفتم موقعه سال تحویل به زور منو انداختن تو حمام 😂کثیف بشم اصلا مهم نیست مهم بچیه 

مرسی بچهاچشم حالا ک فهمیدم رعایت میکنم من جاریم بهم گفت طوری نیست ولشکن خودش میره بالا منم جفتم پاین بود بچه داری میکردم کار خونه میکنم طوری نیست فکر کردم برا منم طوری نیست خودش میره بالا 😥

خدا رحم کرده تا الان بهت کیسه می خوای چکار دختر کلا تشک پهن باشه تو خونه فقط برای کارهای ضرروی بلند ...

من خودم اولاش رعایت کردم فکر کردم سه ماه رو رد کردم دیگه خطر رفع شده میرفتم مهمونی که خون ریزی کردم طول سرویکسم امد پایین مجبور شدم دخانه رحم رو بدوزن از اون روز فقط برای دکتر میرم بیرون همش دراز می کشم ول کن خونه کثیف باشه حمام نری 

من بعد سرکلاژ تا سه ماه نرفتم موقعه سال تحویل به زور منو انداختن تو حمام 😂کثیف بشم اصلا مهم نیست مه ...

خوب تونستی نری من اگه میدونستم ای وی اف کردم باید حموم نرم لا اقل قلبش ی لیزر میرفتم من 1ماه حموم نرم باید دیگه موهامو ببافم 😐